Влез

View Full Version : Секс

Papagalski
06-24-2015, 10:07
Здравейте приятели искам да ви питам когато правите секс с приятелките си имали ли сте гафове с презервативите?
Правили сте някакви номера предварително на приятелките си?
Опитвали ли сте да ги вадите по-време на полов акт?

Например понеже моята приятелка иска да ползваме презервативи всеки път, но на мен не ми харесва, чувството не е същото...
с времето докато правим секс се научих да го вадя без тя да усети, но в последствие ме разкри, че правя това и трябваше да измисля нещо друго.
В следствие на това, че ме разкри реших преди да правим секс да направя това :
1.Взимам един презерватив.
2.Правя 1 малка линийка с бръснарско ножче във вътрешната част на опаковката може и с прав нож.
3.Изваждам презерватива внимателно.
4.Правя две резки под формата на + -> най-отгоре при каналчето на презерватива също може с ножица или нож просто да се направи процеп отгоре.
5.Прибирам го обратно.
След като и доставя орален оргазъм или чрез ръка, тя започва да ме целува давайки ми знак да си слагам презерватива.
Взимам презерватива и го отварям нормално от същата страна, която съм рязъл, за да не се разбере, че е отварян.
След това си го инсталирам на хуя и тя си мисли, че всичко е наред.Точно преди да го вкарвам дърпам презерватива по-силно надолу и той се разкъсва.
После свършвам извън нея и и казвам, че просто презервативите не са хубави.

DIMONNLISA
06-24-2015, 12:00
Доста добър план , само , че се чудя приятелката ти тъпа ли е или на тъпа се прави :D ? И при жените чувството със и без е различно. Иначе най-добре я навий да го правите без презерватив. ;)

Rabalka
06-24-2015, 13:53
После да няма тема бремена ли е приятелкатами

DarkManX
06-24-2015, 14:00
Има си риск от забременяване, но ако момчето внимава всичко ще е наред.

DarkManX
06-24-2015, 14:03
След това си го инсталирам на хуя и тя си мисли, че всичко е наред..
Това ме разби... да не ти е софтуер, че ще го инсталираш :D

ameli
06-24-2015, 19:48
ако моя ми го направи това, ще му го отрежа

baby_baby
06-26-2015, 09:39
По-добре го прави с презерватив да няма после бременна ли е

kosh tramb
06-27-2015, 11:29
http://imgur.com/qTZ8fDi

i s100 tyj?

AmxModx
06-27-2015, 23:25
i s100 tyj?

Ей педал бахти педала

kosh tramb
06-27-2015, 23:51
Ей педал бахти педала

kwo stana?

JustOneKid
07-02-2015, 19:42
Това ме разби... да не ти е софтуер, че ще го инсталираш :D

i men tva me skasa :D ama in4e da ti kaa
my bro
moje da zabremenee xD

Papagalski
11-16-2015, 10:22
Важното е да си доставям удоволствието ;)

Omega
11-16-2015, 10:48
Щом е важното да ти доставя удоволствие Ок , гледай после да не ти е спадне за година, докато чакате новия член на семейството : )

Papagalski
11-16-2015, 10:55
Също така съм планувал да монтирам скрита камера, за да я снимам и после ако направи няква мизерия да я кача в нета, това също е готино.

hardasarock
11-17-2015, 13:13
Ти си голям тъпанар... Да не кажа...
Първо, няма как да не усети, че си без...
Говориш пълни глупости...
Второ... Ти секс ли си тръгнал да правиш, или да си играеш... Та ще режеш, ще мажеш...
Трето! Тази простотия с камерата, как ти хрумна само... Това е толкова долно, че няма на къде...
Вместо да се радваш на приятелката си ти се чудиш, каква простотия да измислиш и как да си изпросиш да те разкарат...
Ако не искаш да си с нея, защото гледам, че мислиш за бъдеще без нея... По-добре и кажи и си намери някоя, която мисли като теб...