View Full Version : Присаждане на пенис на момиче
iva_ivka
06-25-2015, 16:12
Имам извратени желания. Още от пубертете искам да имам пенис. Харесвам си тялото, но му липсва пенис и това винаги ме е комплексирало. Момиче съм и имам връзка с момче. Той е бисексуален. Не съм го питала какво мисли. До момчетата как бихте приели приятелката ви да си присади пенис?
1. 6te se razdelim
2. ne e vyzmojno
За пенис не знам, но дано да присаждат мозъци..
Никой не иска гаджето му да се превърне в трансформър :д.. Като си инсталираш тоя пенис, закво ще си му на момчето.
anonymous908491
06-25-2015, 20:02
Като си инсталираш тоя пенис
хехехехехе
Имам извратени желания. Още от пубертете искам да имам пенис. Харесвам си тялото, но му липсва пенис и това винаги ме е комплексирало. Момиче съм и имам връзка с момче. Той е бисексуален. Не съм го питала какво мисли. До момчетата как бихте приели приятелката ви да си присади пенис?
Намираш Неймар, натискаш бутон главичка и чакаш спермата (файловете да се инсталирав в устата ти) след това го почистваш (правиш му свирка) след това вземаш (PCKnife) ножа и леко обработваш данните (режиш му го) след това вземаш бетон, бетонираш се шундата и инсталираш превъзходното бобче.
Счупи ми тъпометъра отвсякъде ! Присади си един пенис в задника, по кеф ще ти е !
baby_baby
06-26-2015, 09:33
Няма да е зле малко мозък да си присадиш
kosh tramb
06-27-2015, 11:16
Няма да е зле малко мозък да си присадиш
histesta niam moza sk zasto go e davl a na takiv kat tep, iva_pivka
ProBlem4eto1999
06-27-2015, 12:48
Значи отиваш в най-близката болница и питаш за добър психолог. Ако не помогне говори с хирург, той ша каже кво ша ти присажда (пенис или мозък). Ако аз бях гаджето ти и бях бисексуален като него щях да кажа. Еми нема значение нали съм БИ. ама кат сам нормален ша кажа: Мило, явно отдавна си спряла посещенията при психоаналитик.
Супер си трол. Ако все пак много искаш пенис, ще ти дам моя да си поигреш с него...
histesta niam moza sk zasto go e davl a na takiv kat tep, iva_pivka
Незнам дали си харват или от къде идваш, но тук сме само граждани и не можем да те разберем дори и с преводач.
kosh tramb
06-27-2015, 23:54
Незнам дали си харват или от къде идваш, но тук сме само граждани и не можем да те разберем дори и с преводач.
Българче съм, а ти си доста млад и глупав.
ПС: Не съществува националност "харват", олигофрен такъв. Да те тормозя ли за останалите ти грешки, "незнам"?
karambaS89
06-28-2015, 05:41
Нямам дори завършен 7ми клас.
Licci si