Влез

View Full Version : Как да го убедя ?

ostwind
06-28-2015, 10:07
Здравейте нова съм тук и да ... Та имам малък проблем имах връзка с едно момче, но след като разбра че ще уча в друг град и друго училище той поиска да скъсаме. Причината беше че няма да можем да се виждаме дълго време и така ще страдаме много повече отколкото ако се разделим сега. И така се разделихме, но от тогава дните и на двама ни минават наопаки. Аз искам да съм с него и не ми пречи разстоянието което е 30 км но той все пак реши да се разделим. Ще съм много благодарна ако ми помогнете с това :)

Животно
06-28-2015, 10:12
Какво да помагаме, аз ли да го убедя да е с теб ?

ameli
06-28-2015, 15:08
не, че нещо, ама 30 км са от единия край на града до другия
явно просто си е търсел причина да те остави и си я е намерил

RapExotic
06-28-2015, 15:15
Купи му колело и му кажи всеки ден да те посещава с него..

JustOneKid
07-02-2015, 19:36
Купи му колело и му кажи всеки ден да те посещава с него..

sofityoy
07-03-2015, 14:55
Предполагам,че и двамата още учите? Е то за теб е ясно,но ако и той е ученик честно да ти кажа си е право момчето.
Хубаво щеше да е ако беше написала поне дали той е пълнолетен,защото ако е пълнолетен явно си е търсил причина да се раздели с тебе както каза ameli,но ако е на твоите години според мен наистина ще ви е доста трудно да се разкъсвате между училище и това да се виждате,кофти е разбираш ли?
Знам,че ти е гадно,но трябва да го преглътнеш,защото явно той не те обича за да прекрати връзката ви заради такова нещо + най-вероятно той просто не иска такива ангажименти и му е по-лесно да бъде сам или с някоя която му е под носа но не и с момиче на 30км от него,което е разбираемо за ученик...
Моя съвет е да го забравиш и преглътнеш и да си гледаш живота в новото училище,в крайна сметка той ще загуби повече ;)
Но да ти помогнем...не можем,че ние как може да го убедим да бъде с теб?!