Влез

View Full Version : Как да се справя?

miglenamarkova
07-03-2015, 23:42
Здравейте! Аз съм момиче на 16 години. Писала съм и друг път тук, но беше доста отдавна и за това ще разкажа историята от начало. Предварително се извинявам, че темата ще стане малко дълга и ще съм благодарна на всеки който я прочете.
В началото на учебната година в нашия клас се появи нов ученик. За по кратко ще го наричам Т. Още с появяването си той ми направи впечатление. Тогава отношенията ни бяха на познати. Той повтаря и за това е при нас. С течение на времето, обаче аз се влюбих в него. По държанието му се усещаше че и аз не съм му безразлична. Тогава, обаче той беше обвързан. Самият Т. един ден ме попита дали си падам по него, а аз преди да се усетя кво говоря, взех че си признах. Той тогава ми каза, че предпочита за момента да си останем много много добри приятели и евентуално в бъдеще да станем нещо повече. Има-няма два месеца по-късно тазбрах, че се е разделил с приятелката си, което ме обнадежди, че може и да се получи между нас. Седмица по-късно обаче той тръгма със следващата. Тогава направо се сринах. Нямаше, обаче, как напълно да прекратя контакта с него. След време почнахме и да се чуваме по телефона и да си пишем по-често от преди във фб... И нещата продължиха от там където бяха спрели. От време на време ми напомняше, че сме приятели, но винаги си оставяше вратичка към нещо повече. Преди месец-два той скъса и с второто момиче. Призна си че чувствата му към мен не са само приятелски. Междувременно приключи учебната година. Това, обаче не ни попречи да сме заедно постоянно и да се виждаме всеки ден. Започнахме да се държим за ръце, разменяхме си целувки по бузата, прегръщахме се... вече си мислех, е време и за следващата стъпка - първата целувка. Негови приятели много пъти са ми казвали, че Т. чака аз да направя първата крачка, защото се притеснява да не избърза (той знае, че за мен това би била първа целувка). Тааа точно щях да предприема тази стъпка, когато той ме изненада с това, че ме цени твърде много като приятел, и че не е готов за нова връзка. Проблема продължи с тва, че въпреки всичко продължава да настоява да се виждаме, за да не се отдалечим и да запазим приятелството си. Всеки път като се видим не пропуска да ми напомни, че сме само приятели и да ми се извини (това малко ми е непонятно защо) за това, което се е случило между нас. Четох на няколко места съвети, как се действа в такива случаи, но навсякъде се казва, да се преустанови контакта, което при нас няма как да се случи (дори и да отбивам поканите му през лятото на есен пак ще сме в един клас). Тва което ме притеснява е, че отново ще се поддам на изкушението и отношенията ни ще продължат от където бяха стигнали, а аз не искам да се натрапвам в неговия живот, щом не иска да е с мен, значи няма да бъде. Моля ви дайте ми съвет как се продължава напред в такава ситуация, защото иначе ще си се въртим в омагьосан кръг още мн време. Мерси предварително.
Пс: Моля, без хейт и подигравки!

kosh tramb
07-04-2015, 14:41
tise wartis womagiosan krak, tofa e moeto zakliudjenie.

http://i.imgur.com/VJbVbzJ.jpg

TROLLDADLOLCAKE
07-04-2015, 23:47
Сторила си му се мила и е решил да пробва...После е решил, че си леко смотана и той иска по - разкрепостено момиче, което евентуално да праска и те е френдзоннал.That's all.

kosh tramb
07-05-2015, 08:44
Сторила си му се мила и е решил да пробва...После е решил, че си леко смотана и той иска по - разкрепостено момиче, което евентуално да праска и те е френдзоннал.That's all.

neeiviarno tia se varti fomagiosnakrak

miglenamarkova
07-05-2015, 22:01
neeiviarno tia se varti fomagiosnakrak

Тва е ясно! Въпроса е как да изляза от него!

kosh tramb
07-06-2015, 05:47
Тва е ясно! Въпроса е как да изляза от него!

vrtis sse ffo magiosna krak.

baby_baby
07-06-2015, 12:37
Намери си хоби за да се расейваш и с времето ще мине

kosh tramb
07-06-2015, 18:57
Намери си хоби за да се расейваш и с времето ще мине

laza