Влез

View Full Version : Искам хубаво тяло!

Freedom73
07-04-2015, 16:07
Така.. Момиче съм, на 14 години, висока съм 1,65 и съм тежка 63 кг. Това не ми харесва. Искам да отслабна с 15 кг, но не знам как. 90-дневната диета, която всички толкова хвалят е с йо-йо ефект. Започнах я, но щом го разбрах веднага се отказах. То всъщност всички диети са с този ефект, което ме дразни, защото наистина искам да отслабна. Моля ви, някой да ми каже някакъв режим, който да не е адски строг, плюс видове изпражнения. Ще съм ви много благодарна!

Ivaaaaa
07-04-2015, 16:09
мн искаш

ДОТА
07-04-2015, 20:10
Отслабването първо рефлектира върху циците, наистина ли искаш да си с малки цици ?

GoodEnough
07-04-2015, 20:20
Wtf ?? Защо никой не мисли за спорта ?

ДОТА
07-04-2015, 20:22
Защото спортът е уморителен, потиш се и всякви такива неприятни неща.

Rakshy
07-05-2015, 07:36
плюс видове изпражнения

ем стига да сереш редовно няма проблем :Д

Smilee..
07-05-2015, 11:10
Първо СПРИ да ядеш боклуци / чипсове , вафли , пици , спри да пиеш газирано , хляб / . Второ започни да спортуваш редовно . Избери си спорт , който ти е интересен и започни да тренираш. Наистина отслабването първо се отразява върху гърдите , но тя е на 14 и има още да расте . Успех :))

Rakshy
07-05-2015, 12:01
Първо СПРИ да ядеш боклуци / чипсове , вафли , пици , спри да пиеш газирано , хляб / . Второ започни да спортуваш редовно . Избери си спорт , който ти е интересен и започни да тренираш. Наистина отслабването първо се отразява върху гърдите , но тя е на 14 и има още да расте . Успех :))

отразява се ако ги имаш :Д

Ivaaaaa
07-05-2015, 12:10
и аз вярвах доскоро в тва за гърдите докато една позната не отслабна, а гърдите й си останаха. сега изглеждат дори по-големи ;д

ДОТА
07-05-2015, 12:17
Ще ме запознаеш ли с нея ?

Rakshy
07-05-2015, 12:18
и аз вярвах доскоро в тва за гърдите докато една позната не отслабна, а гърдите й си останаха. сега изглеждат дори по-големи ;д

е, зависи от човека, нали знаеш... Благословени са коврите, които свалят кг, но не и от циците :Д

Ivaaaaa
07-05-2015, 12:25
коврите

направило ми е впечатление, че често използваш такива епитети. ми, тъпо, пич.

ДОТА
07-05-2015, 12:26
Смок в женски род няма, защо ли.

Ivaaaaa
07-05-2015, 12:34
защо няма въпросителен?

ДОТА
07-05-2015, 12:38
Защото не е въпрос, на който женски смок би успял да отговори.

Rakshy
07-05-2015, 14:39

главно защото шанса момиче да е свястно не е голям => мога да ги сложа под общ знаменател, до сега не съм срещал момиче, което не е малко или не иска да бъде "ковра", и не, нямам предвид само да са минали през нея n брой пениси.

а и ш'е си говор'а к'во' си искам

Ivaaaaa
07-05-2015, 16:47
Защото не е въпрос, на който женски смок би успял да отговори.

ти познаваш ли такива? генното инженерство се е развило доста явно

а и ш'е си говор'а к'во' си искам

не са пали хд
според мен ти изглеждат еднакви, защото имат желание да се вместят в някакъв стереотип, който с години е бил обрисуван от чалгата. вини нея ;д. нз, чoвек. на мен винаги ми е било противно рамкирането. всеки е уникален, но може би е по-лесно да си някой друг. не отричам съществуването на тъпи патки, както и на такива патоци. има търсене, има и предлагане.
та, тъй. и аз почнах с клишетата -.-

baby_baby
07-05-2015, 18:58
Спортувай и си оправи менюто

ДОТА
07-05-2015, 19:06
ти познаваш ли такива?

Не правиш ли такива неща ?

Rakshy
07-05-2015, 22:09
не са пали хд
според мен ти изглеждат еднакви, защото имат желание да се вместят в някакъв стереотип, който с години е бил обрисуван от чалгата. вини нея ;д. нз, чoвек. на мен винаги ми е било противно рамкирането. всеки е уникален, но може би е по-лесно да си някой друг. не отричам съществуването на тъпи патки, както и на такива патоци. има търсене, има и предлагане.
та, тъй. и аз почнах с клишетата -.-

не се, просто дет се вика "i've lost faith in humanity" и както казах, след като видиш "добри" момичета да се държат като пълни парцали с извинението "бях пияна", някак разбираш, че всички всъщност са скапани мърши (винаги има изключения).
То е много лесно да обвиняваме чалгата. Защо не обвиним стойностната си система и защо не върнем думи като чест и достойнство в речниците си? Защо не обвиним родителите, които дават пари на дъщерите си да се обличат като курви и да са всяка вечер по заведения, или тези които водят децата си на дискотека (луксор в приморско - поглеждам към дансинга и кво да видя, не повече от 10 годишно дете се разбива и пее песен на Фики, с родителите си, които разбира се са пръснати от пиене). Като всичко около теб те блъска към разврат и поквара, чалгата просто те грабва като гореспоменатия смок и край :D
that's my take on the topic

Ivaaaaa
07-05-2015, 22:34
и момченца дет' говорят на бате и си тровят детските телца с фитнес шитове, от които им умрат пишоците заедно с мозъчните клетки. нз що не споменаваш олигофренията сред твоя пол. не защитавам никого, но ако КУРВЕНСКОТО държание не се поощряваше от ВАС, то изобщо нямаше да съществува. смис, една стока като не се продава, се изтегля от пазара.
както и да е. пих заебин и сега се чувствам много еблива. не са обиждай ; )

чичка, не съм особено адекватна и не схванах. какви неща?

Rakshy
07-05-2015, 22:54
и момченца дет' говорят на бате и си тровят детските телца с фитнес шитове, от които им умрат пишоците заедно с мозъчните клетки. нз що не споменаваш олигофренията сред твоя пол. не защитавам никого, но ако КУРВЕНСКОТО държание не се поощряваше от ВАС, то изобщо нямаше да съществува. смис, една стока като не се продава, се изтегля от пазара.
както и да е. пих заебин и сега се чувствам много еблива. не са обиждай ; )

защото говорим за думата "ковра" от речника ми, не говорим как наричам педалите и бадките. А ние сме прости, дават ли ти, взимай. Като всички момичета са такива, всички момчета почват да си падат такива и това да търсят и въобще една въртележка се получава. Там идва ценностната система, която нямаме.
Аз говоря на бате, братле, копеле, сеш се и подобни просто защото са паразитни думи в речника ми, главно заради обкръжението ми. Като всеки се обръща към теб с "братле" или "бате", като не се замисляш докато говориш ги повтаряш на всеки 3-4 други думи :Д, ама к'во да се прави всеки е малко прост. А иначе не я споменавам толкова олигофренията, защото в повечето случаи е породена заради някоя ковра. Още в Троя са правили тъпотии заради жени и сега не е по-различно.

еблива или заядлива, защото 2те май не значат едно и също :Д

Ivaaaaa
07-07-2015, 10:23
миии, може би стигнахме до консенсус. или по-скоро ме мързи да сглАбям изречения. искам да кажа, че съм тук от учтивост, нямам почти никакви възражения и все още те харесвам, макар да си говедо /разбирай леФскар/.
: )

Rakshy
07-07-2015, 14:15
колко мило :Д

cryptomap
07-07-2015, 14:48

Очевидно често го режат.

Rakshy
07-07-2015, 15:38
Очевидно често го режат.

всъщност не са ме рязали :/

cryptomap
07-07-2015, 16:12
всъщност не са ме рязали :/

А, значи не ти обръщат внимание.

Rakshy
07-07-2015, 21:35
А, значи не ти обръщат внимание.

я така, я иначе, всеки може да вярва каквото си иска.

allmelon
07-10-2015, 19:12
Така.. Момиче съм, на 14 години, висока съм 1,65 и съм тежка 63 кг. Това не ми харесва. Искам да отслабна с 15 кг, но не знам как. 90-дневната диета, която всички толкова хвалят е с йо-йо ефект. Започнах я, но щом го разбрах веднага се отказах. То всъщност всички диети са с този ефект, което ме дразни, защото наистина искам да отслабна. Моля ви, някой да ми каже някакъв режим, който да не е адски строг, плюс видове изпражнения. Ще съм ви много благодарна!

Промени си начина на хранене? Няма диета с йо-йо ефект, тва е като се тъпчеш след това. Направи захранване ако не искаш йо-йо ефект. А и не виждам смисъл в тая диета като изключваш всички важни вещества за организма си. Като искаш да отслабнеш качествено направи здравословното гладуване на д-р. Емилова и след това започни да ядеш ХРАНА, а не буклуци.