View Full Version : Ще ми се разсърди ли ако му призная за изневярата?
Galia_galenka
07-04-2015, 18:00
Здравейте. Аз съм бисексулна. Имам приятел, но той има хубава сестра. Тя се оказа, че и тя е бисексуална. Правим със сестра му секс, но той незнае. Искаме и него да го включим и да правим тримата заедно секс. Ще ми се разсърди ли ако му призная за изневярата? Аз си мисля, че щом му изневерявам с жена това не се смята за изневяра.
Не е изневяра, щом са само роднини, но освен сестра му включи и баща му, ако има куче и него, викнете и съседите, запишете се с камера и кандидатсвайте за финансиране по някоя европейска програма.
gb123kmcgrath
07-04-2015, 20:44
пак е изневяра. според мен не е трябвало да го правиш, но по добре си признай и му кажи че съжаляваш. стискам палци да ти прости. все някога ще разбере и е по добре да е от теб и скоро след като си го направила. кажи му. късмет!
Скорпион
07-04-2015, 21:01
пак е изневяра. според мен не е трябвало да го правиш, но по добре си признай и му кажи че съжаляваш. стискам палци да ти прости. все някога ще разбере и е по добре да е от теб и скоро след като си го направила. кажи му. късмет!
hAzmed!
baby_baby
07-04-2015, 21:13
Не само че ще ти се расърди а направо ще те скъса
CrazyLittleThing
07-04-2015, 21:26
Щом сестрата иска тройка с брат си, бягай далече от това тъй сплотено семейство. Остави ги да се нагъват двамата, пък може и да участват в продължението на "Погрешен завой", заедно с отрочетата си. :)
TROLLDADLOLCAKE
07-04-2015, 23:51
Не е изневяра, щом са само роднини, но освен сестра му включи и баща му, ако има куче и него, викнете и съседите, запишете се с камера и кандидатсвайте за финансиране по някоя европейска програма.
УБИ ГИ !!!!! САПАРД СПОНСОРИРА ИЗВРАТЕНА СЕМЕЙНА ДРУЖИНА!!! :D :D :D
HollyGolightly
07-05-2015, 00:46
Тролската изневяра не се брои за такава, опитай пак.
102thedream
07-05-2015, 01:36
аз ти се сърда че пишеш незнам
Smrazqvashta
07-06-2015, 08:03
Не мога. :lol: :lol:
Към авторката... Имаш странни и доста грешни разбирания за изневяра. Ако в тази история има поне малко истина, жалко за клетника с такава сестра и такава приятелка.
Ти би ли се разсърдила на негово място ??? -_-