Влез

View Full Version : Най-трудните битки за най-силните войни

Ivan21210
07-06-2015, 22:39
Здравейте ,пише ви момче на 20 години. Силен характер съм уж , от край време само неприятности по моята глава,баща ми ни напусна ,майка ми е изнервена ,изморена , живея с нея и баба ми ,с баща ми се виждам почти всеки ден-нямаме проблеми,но като се прибера в родния си град съм между чук и наковалня ,никой не ми е казал ела при мен или прочие ,но сякаш изпитвам вина ,че не мога да ги слея и двамата.те не говорвт хубави неща един за другиго,ставам съм свидетел на грозни сцени ,много скандали ,както и физически.На празниците трябва да избирам ,да редувам,тегавичко си е,не съм единствен знам ,но като че ли почна да ми тежи. Преживявах го тежко,но някакси го забравих ,никога не съм демонстрирал чувствата си ,тези най-съкровенните освен на майка ми и то не всички. Наскоро се случиха някой непривтни работи ,някакси изгубих вяра в себе си ,останах без работа за през лятотот,това също мнофо ме мъчи,сякаш се чувствам безполезен. До този етап от живота си не съм си имал приятелка , за мен е чуждо да имаш половинка до теб ,да те подкрепя , сигурно звуча доста трагично , но просто споделям каквото ми е на душата, в реалния свят съм пълната противоположност (винаги усмихнат,позитивен и забавен),но вътрешно се измъчвам. Вчера пточетох интересен цитат,който гласи " Бог задава на най-силните си войни най- тежките битки,за да излезнат като победители".

Живи и здрави ,ако има нещо драснете един коментар

sl1nceetoo
07-06-2015, 23:00
Тази поговорка ми напомни една друга подобна: Бог ни хвърля в дълбоките води- не за да ни удави, а за да ни изчисти.
Та, не се отчайвай. Щом вашите са имали такива проблеми се радвай, че сега не са заедно! А за празниците- сам го каза- редувай ги, щом не можеш да прецениш при кого.
Относно половинката, винаги можеш да споделиш и на приятел/и. Олеква. Не е нужно винаги да си усмихнат и позитивен, това натоварва. Аз го правех преди, после обаче взех да си изкарвам на незаслужилите хора и затова се научих да си казвам на момента какво ми е и т.н.
с:

jghgh
07-07-2015, 08:03
Не знам какво да ти кажа... Само че те разбирам.
И наистина е добре да споделяш повече, с който ти е близък. Не дръж емоциите в себе си, за да не те разболеят.

За приятелка, работа и друго си има време. А и понякога е по-добре така. Не знаеш какво печелиш, когато губиш.

Ако ще те успокои, едни от най-готините хора, които познавам (както и най-успешните) никога не са имали лесен живот...
Така че изпитанията си заслужават до някаква степен.

Stay strong xx

Smrazqvashta
07-07-2015, 08:08
Аз мога да ти кажа една истина, която не трябва да забравяш, колкото и тежко да ти е. Винаги ама винаги може да бъде и много по-лошо!

Всеки има своите изпитания или както искаш ги наречи. Едни по-трудни други по-лесни, каквито такива. Трябва да се справиш. Няма смисъл от самосъжаление, няма смисъл от тъга и т.н. Ако сам не си наложиш да бъдеш силен, ако сам не се стегнеш винаги ще си в това положение. Недей да се предаваш, живота е пред теб.

Ivan21210
07-07-2015, 11:06
Благодаря много ,няма да се предавам и само напред ,живи и здрави!

Smrazqvashta
07-07-2015, 11:28
Благодаря много ,няма да се предавам и само напред ,живи и здрави!

Аз съм ти писала дори и на лична. Горе главата!

ДОТА
07-07-2015, 11:39
Аз съм ти писала дори и на лична

Време е да слезеш от мотора, това продухване ти влияе зле.

Smrazqvashta
07-07-2015, 11:44
Време е да слезеш от мотора, това продухване ти влияе зле.

Отивай да играеш дота. ^.^

ДОТА
07-07-2015, 11:47
Отивай да играеш дота. ^.^

Ще ми правиш ли компания ?

Smrazqvashta
07-07-2015, 11:49
Ще ми правиш ли компания ?

Зависи дали си достатъчно добър. И дали говорим за 1 или 2.

ДОТА
07-07-2015, 11:50
Добър съм, а какво е 1 или 2 ?

Smrazqvashta
07-07-2015, 11:51
какво е 1 или 2 ?

Ясно колко си добър. Нищо лично.

ДОТА
07-07-2015, 11:53
Не искам да се хваля, но оплаквания не съм получавал.

The Butcher
07-15-2015, 23:31
Не искам да се хваля, но оплаквания не съм получавал.

и комплименти няма да чуеш

kalpazanka
07-16-2015, 08:11
Мога да си представя какво ти е.
На родителите ти не им прави чест да злословят. Карат ли те да вземаш страна? Настройват ли те срещу другия /майка ти- срещу баща ти, баща ти- обратното/?
Учиш ли нещо /дори и задочно/? Разполагаш ли със средства за хоби/почивка/екскурзия?
Бих ти предложила на първо място да започнеш да си водиш дневник, може и да ти олекне от това, а на второ- да си вземеш домашен любимец /тва обаче със скоба, дали финансово няма да си натоварен за паспорти, ваксини, кастрация, храна, лекарства и т. н./.

draid
07-17-2015, 20:59
Много Бог в тая тема. Не е за мен.

Иначе живота е тежък, това е положението. Трудностите обаче изграждат характер.