PDA

View Full Version : Иска ли ме или иска само секс?

itslili
07-07-2015, 19:57
Здравейте момиче съм на 15 години.Реших да пиша тук понеже мисля ,че някой ще ми каже неговото мнение.И така беш лято 2014 когато бях на село с едно момче се забивахме ,една вечер се целувахме започна да ме обарва дори се опита да ме съблече ,но аз не му позволих .На следващия ден се едно нищо не беше станало.Сега лято 2015 отно всичко се повтаря закачки.Дали ме харесва или идка просто да ме е*бе и да ме захвърли като поредната бройка :)???

GLaDOS
07-07-2015, 23:02
Според теб?

AmxModx
07-08-2015, 03:03
Здравейте момиче съм на 15 години.Реших да пиша тук понеже мисля ,че някой ще ми каже неговото мнение.И така беш лято 2014 когато бях на село с едно момче се забивахме ,една вечер се целувахме започна да ме обарва дори се опита да ме съблече ,но аз не му позволих .На следващия ден се едно нищо не беше станало.Сега лято 2015 отно всичко се повтаря закачки.Дали ме харесва или идка просто да ме е*бе и да ме захвърли като поредната бройка :)???

Нормално е щом си с него да иска да та саблича... по твойта логига означава никога да не те шиба...

Meth
07-08-2015, 09:41
А вие писахте/говорихте ли си когато не бяхе заедно (на село ) ?

itslili
07-08-2015, 14:53
А вие писахте/говорихте ли си когато не бяхе заедно (на село ) ?

Да разбира се бяхме в една компания ,говорехме ,забавлявали сме се ,познаваме се от малки :)

itslili
07-08-2015, 14:54
Нормално е щом си с него да иска да та саблича... по твойта логига означава никога да не те шиба...

Да но не може от една целувка и айде веднага в леглото ...

RapExotic
07-08-2015, 15:31
Мислиш ли, че той самия знае какво иска? На тази възраст момчетата действат първосигнално водени единствено от хормоните си.

kira_
07-08-2015, 15:33
А през тази една година(между двете лета) потърси ли те? Имаше ли някакви значи, че иска да продължите започнатото? xD

per-dead
07-08-2015, 16:03
Тогава сама си отговори.

itslili
07-08-2015, 16:03
Мислиш ли, че той самия знае какво иска? На тази възраст момчетата действат първосигнално водени единствено от хормоните си.

Точно това искам да знам дали той знае какво иска ,защото аз наистина го харесвам

itslili
07-08-2015, 16:05
Тогава сама си отговори.

Недей с лошо де точно за това попитах !

itslili
07-08-2015, 16:06
А през тази една година(между двете лета) потърси ли те? Имаше ли някакви значи, че иска да продължите започнатото? xD

Не нямаше нищо само като се засечем някъде по едно здравей,здрасти как си нищо повече ...

Meth
07-08-2015, 16:12
Не нямаше нищо само като се засечем някъде по едно здравей,здрасти как си нищо повече ...
Ти за него си само секс..само секс...само секс...
Поне аз така мисля...не мога да съм сигурен...никой не може...

itslili
07-08-2015, 16:32
Ти за него си само секс..само секс...само секс...
Поне аз така мисля...не мога да съм сигурен...никой не може...

Да ,мерси :д

per-dead
07-08-2015, 18:25
Недей с лошо де точно за това попитах !

Ами, отговорът е пред теб. Но за всеки случай, ако си толкова заслепена и не го виждаш - САМО ЗА СЕКС ТЕ ИСКА! Аз по-ясен отговор на такъв въпрос не съм виждала до сега.

LoadRunner
07-08-2015, 18:31
идка просто да ме е*бе и да ме захвърли като поредната бройка :)???

Аз не мога да разбера кво значи това да те ебе и да те захвърли. Ми че като харесаме някое момиче да не би това да е доживотен абонамент и ангажимент?, хората са свободни да правят квото си искат... ти дали ще се насладиш на момента или не си е твоя работа, и това че го приемаш комплексарски че щял да те захвърли си е пак няква твоя измишльотина... да не би да те е запознал с техните или да ти е длъжен с нещо че да се мъкне с тебе до края на живота ти?

GoodEnough
07-08-2015, 18:49
Аз не мога да разбера кво значи това да те ебе и да те захвърли. Ми че като харесаме някое момиче да не би това да е доживотен абонамент и ангажимент?, хората са свободни да правят квото си искат... ти дали ще се насладиш на момента или не си е твоя работа, и това че го приемаш комплексарски че щял да те захвърли си е пак няква твоя измишльотина... да не би да те е запознал с техните или да ти е длъжен с нещо че да се мъкне с тебе до края на живота ти?

И аз не бих го казал по-добре. +1

itslili
07-08-2015, 22:43
Не разбира се не е длъжен ,но пък аз не съм такава все пак ние не ходим,а той ме мисли за лесна :)

Meth
07-09-2015, 09:27
Не разбира се не е длъжен ,но пък аз не съм такава все пак ние не ходим,а той ме мисли за лесна :)
Не си ли гредала американски филми ? Там никой с никого не ходи, пък постоянно се ебат.
Но все пак ти решаваш дали да си изгубиш девствеността си с любимия или с някой случаен...

itslili
07-09-2015, 12:06
Не си ли гредала американски филми ? Там никой с никого не ходи, пък постоянно се ебат.
Но все пак ти решаваш дали да си изгубиш девствеността си с любимия или с някой случаен...

Да прав си :)

girlwithproblem
07-09-2015, 13:40
На село си. Там има една шепа хора и всички се познават. Питай някой за това момче и прецени по това, което ти кажат. Ако ти кажат, че е минал всички селски момиче, бягай от него.

baby_baby
07-12-2015, 21:18
Дам иска те само за секс