View Full Version : София-Слънчев бряг ?
Искам да попитам някои пътувал ли е от София до Слънчев бряг и ако да може ли някои да ми даде информация ,за тръгване ,цена на билета ,че като потърся за цена нищо не излиза ?? :))
RapExotic
07-08-2015, 15:11
Всичко си пише, ама ви мързи да търсите
https://stigni.bg/search.html?points[0]=19002&points[1]=19338
Всичко си пише, ама ви мързи да търсите
https://stigni.bg/search.html?points[0]=19002&points[1]=19338
Еми никъде не виждам за цените на билетите ..
RapExotic
07-08-2015, 16:11
Еми никъде не виждам за цените на билетите ..
http://prikachi.com/images/942/8220942M.jpg
Има и по евтин вариант ,който на мен повече ми харесва ....
От София до Бургас с влак,билета е 20 лева (Ако си вземете за двете посоки 36 лева ,за връщане билета важи 1 месец май ...) Ако си студент или ученик ползваш 50% намаление за БДЖ (10 лева ти е билета ...). От Бургас до Слънчев Бряг има рейсове , 6-7 лева билета ... Кажи речи 27 лева ти излиза така до Сл.Бряг ...
Предпочитам този вариант защото във влаковете по-просторно ,може да станеш,да се разходиш,да се изпънеш ,докато в автобуса сте нагъчкани и се схващаш .... С влака разглеждаш и чат-пат някоя планина,низина ,река :)
Има и един по-евтин вариант от този влак-автобус ...
Предпочитам този вариант защото във влаковете по-просторно ,може да станеш,да се разходиш,да се изпънеш ,докато в автобуса сте нагъчкани и се схващаш .... С влака разглеждаш и чат-пат някоя планина,низина ,река
Колко ли го мразиш, за да му предлагаш да пътува с влак и да го изкарваш като някво приключение
DarkTemplar
07-08-2015, 19:55
Не, никога не съм ходил на нито 1 от тези места. Хубаво ли е?
Има и по евтин вариант ,който на мен повече ми харесва ....
От София до Бургас с влак,билета е 20 лева (Ако си вземете за двете посоки 36 лева ,за връщане билета важи 1 месец май ...) Ако си студент или ученик ползваш 50% намаление за БДЖ (10 лева ти е билета ...). От Бургас до Слънчев Бряг има рейсове , 6-7 лева билета ... Кажи речи 27 лева ти излиза така до Сл.Бряг ...
Предпочитам този вариант защото във влаковете по-просторно ,може да станеш,да се разходиш,да се изпънеш ,докато в автобуса сте нагъчкани и се схващаш .... С влака разглеждаш и чат-пат някоя планина,низина ,река :)
Има и един по-евтин вариант от този влак-автобус ...
Да това е добър вариянт ,но аз съм на 15 и трябва да замина при майка ми без тя да разбира и не мисля ,че ще мога да се справя да гоня Рейс от Бургас до Слънчев бряг ,но все пак мерси ще помисля над вариянта ти <3 А и исках да те попитам нали каза за ученик има 50% отстъпка ,да но след като сега сме лятна ваканция това дали важи ??
Не, никога не съм ходил на нито 1 от тези места. Хубаво ли е?
Ами казват ,че на Слънчев бряг е много хубаво ,но и доста скъпичко :дд
Майка ти е в Слънчев Бряг и искаш да я изненадаш ? Ами да,важи това намаление ... Аз преди като бях ученик така пътувах ... Само трябва да си извадиш карта .... А относно рейса от Бургас до Слънчев Бряг какво сложно има ? Ще ти помогна с ориентирането ако искаш ,от къде се хваща и т.н ....
Майка ти е в Слънчев Бряг и искаш да я изненадаш ? Ами да,важи това намаление ... Аз преди като бях ученик така пътувах ... Само трябва да си извадиш карта .... А относно рейса от Бургас до Слънчев Бряг какво сложно има ? Ще ти помогна с ориентирането ако искаш ,от къде се хваща и т.н ....
Да това ще бъде един вид изненада :дд
От къде се искарва такава карта.
Не знам имам чувството ,че ще се забутам някъде и после майка ми наистина ще се изненада като и кажа,че съм в Бургас ама не знам как да стигна :дд
Да това ще бъде един вид изненада :дд
От къде се искарва такава карта.
Не знам имам чувството ,че ще се забутам някъде и после майка ми наистина ще се изненада като и кажа,че съм в Бургас ама не знам как да стигна :дд
Виж лс ... :D
denidimitrova
07-13-2015, 09:24
Има групи във фейсбук за пътуващи. Някои пише кога пътува, на каква цена и се оговаряте ако ти е удобно. Излиза доста по евтино и бързо.