View Full Version : Преспиване в приятелка
simona_1996
07-08-2015, 13:22
Оп, здравейте! Чудех се на колко бяхте когато ви пуснаха за първи път да спите у приятелка? Как се разбирате с родителите си? Вечерен час и т.н...
На 16, дадоха ми и презервативи.
Здравей! :)
Бях към трети клас, когато ме пуснаха за първи път на преспиване при приятелка. Бяхме съседки (на различни етажи) и решихме да организираме само двете парти с преспиване. Типичните игри – направихме си чаено парти със специални гости любимите плюшени играчки, говорехме си, гледахме телевизия, слушахме музика, редяхме пъзели...
Не съм голяма фенка на преписването у приятелка и рядко приемам, когато ме канят. Най-приятно ми е да си спя в собственото легло. ☺
За "Как се разбирате с родителите си" има доста теми. Не разбрах точно за кое пишеш – как се разбираме в ежедневието си или как се разбираме за преписването. Ако е за второто – те непременно познават (са чували) въпросното момиче, имат нейния номер и номера на родителите й. Случвало ми се е да ми прилошее и да ме приберат.
Нямам вечерен час. Не намирам за нужно да скитосвам улиците в 2-3 часа през нощта и не ми се налага да излизам късно вечерта. Ако ли излизам – те знаят предварително. Най-късно съм се прибирала сама в 11ч.
anonymous990763
07-08-2015, 15:58
Какъв вечерен час, нали теб през цялата нощ няма да те има...
Мен веднъж ме пуснаха и всичко си мина без проблеми. Обясни къде ще са родителите през това време и гледай с миличкищ поглед. :D
Бях 2-3 клас. Сега няма проблем, просто им казвам, че ще спя в приятелка и всичко е ток и жица. Имат ми доверие. Никога до сега не са ми налагали вечерен час, по простата причина, че се прибирам по някое приемливо време 10 и 30 - 11ч . А ако решим да се събираме в някое приятелче им казвам/питам разбираме се кога ще се прибера и всичко е точно.
Smilee..
07-17-2015, 13:08
В трети клас :)