PDA

View Full Version : Ако имаш нужда от съвет, препоръка

camelopardbg
07-09-2015, 09:28
Добър ден,
пиша тук за да ви информирам за създаването на сайта ми, където можете да ми пишете ако имате нужда от съвет, препоръка, мнение или просто искате да споделите нещо. Можете да разгледате сайта на този линк - http://camelopardbg.weebly.com Благодаря ви за отделеното внимание.
Съжалявам за рекламата, но правя това с единствена цел да помагам. Лек ден на всички!

Скорпион
07-09-2015, 10:52
За какъв се имаш? С какво ще помагаш? Дебил ли си?
Е тва искам да споделя.

itslili
07-09-2015, 11:28
Е тва искям да споделя.

+1

camelopardbg
07-09-2015, 12:29
Е тва искам да споделя.

Лично на тебе не мога да ти помогна. Освен глупави убеждения, виртуална агресия и неграмотност в поста ти не виждам нищо друго.

GLaDOS
07-09-2015, 13:30
Може да ти пишем и ако ти имаш някакъв проблем.Ей така,да помагаме :)

Скорпион
07-09-2015, 14:31
Лично на тебе не мога да ти помогна. Освен глупави убеждения, виртуална агресия и неграмотност в поста ти не виждам нищо друго.

Сега предизвика в мен виртуалната ми аграсия. Щи прата един приятел от форума да ти пише въпроси и да ти споделя.

POMOJD
POMAST

POMDDZD

AmxModx
07-09-2015, 16:08
Добър ден,
пиша тук за да ви информирам за създаването на сайта ми, където можете да ми пишете ако имате нужда от съвет, препоръка, мнение или просто искате да споделите нещо. Можете да разгледате сайта на този линк - http://camelopardbg.weebly.com Благодаря ви за отделеното внимание.
Съжалявам за рекламата, но правя това с единствена цел да помагам. Лек ден на всички!

Системата воя ли е? смисъл дизайна който си качил на сървъра на хостинга weebly ти ли си го правил ?

LoveInfect
07-09-2015, 17:11
Чудеснан идея за сайт, браво!

Meth
07-09-2015, 17:16
На колко си ? Кой клас ? Къде живееш ? Работиш ли ? Имаш ли си семейство ?
Това са важни въпроси.
И...хубав сайт си направил, поздравления !

baby_baby
07-12-2015, 21:19
Това не е сайт за реклами !!!!!!