View Full Version : Отслабване
hriseto_22
07-09-2015, 12:24
Някой пробвал ли е да отслабне с лимон,магданоз и вода?И изобщо тази диета има ли ефект? :)
приемът на лимони не е за препоръчване в големи количества, особено за диета, заради високото съдържание на киселини в тях
лимоните се слагат във водата сутрин и се ползват за детокс при атлети, можеш да пробваш, няма да ти навреди, ама това не значи да живееш само на лимони, вода и някъв плевел...
Някой пробвал ли е да отслабне с лимон,магданоз и вода?И изобщо тази диета има ли ефект? :)
И как се приема това смисъл магданоза какво се прави ?Цял лимон ли се истисква ,кога се пие това и в какво количество?
hriseto_22
07-09-2015, 18:33
Слага се да се преварва вода колкото за една чаша и се оставя да изстине,след това се реже магданоз няколко стръкчета само зеленото и се изтисква един лимон и се разбърква.Пие се сутрин на гладно в продължение на 5 дни и след петия ден си даваш 10 дни почивка.Свалят се 3 кг така.Поне така са ми казвали пък дали е верно не зная.
Слага се да се преварва вода колкото за една чаша и се оставя да изстине,след това се реже магданоз няколко стръкчета само зеленото и се изтисква един лимон и се разбърква.Пие се сутрин на гладно в продължение на 5 дни и след петия ден си даваш 10 дни почивка.Свалят се 3 кг така.Поне така са ми казвали пък дали е верно не зная.
Нищо няма да ни коства да опитаме нали :) обаче има ли проблем след като сутрин ставам към 11 и чак тогава да го пия :)??
или пък може да го направите като нормалните хора и в една голяма бутилка слагате 1-2 лимона, зависи колко кисело го искаш и си наливаш през целия ден... Не знам как, но детоксва тялото. Една известна треньорка, която подготвя супер много филмови звезди за ролите им започва тренировъчния план по този начин, т.е. ако примерно Brad Pit има да свали 5 кг за роля, въпросната го почва с вода с лимони 1-2 седмици и комбинира с HIIT и бум, Питчо влиза в ролята перфектен.
GoodEnough
07-09-2015, 20:11
Вместо да изстискваш лимона, почвай да изстискаш пот от тениската си. Много по ефикасно е. :D. Иначе това, свързано с приема на сок от лимон сутрин е полезно нещо, но може да се приема само като допълнение към хранителния ти режим, а не да играе основна роля. Спорт + хранителен режим е най-добрия начин за отслабване, защото веднъж свикнеш ли ще ти е по лесно да поддържаш тялото си. Хората са казали: "Бавно, ама славно". Ако толкова много искаш да отслабнеш бързо, чувал съм, че яденето само или основно на варено зеле може да помогне поради простата причина, че има супер малко калории, а може да те засити. Има супер мноого голяма вероятност от йо-йо ефект.
и е главно юслес целулоза. Ако искаш да имаш поне малко атлетичност изобщо не се занимавай с глупости, а яж месо, яйца, малко плодове и зеленчуци и някви въглехидрати ии бум. От дебело момче/момиче ставаш атлетично момче/момиче и се чувстваш поне 10 пъти по-добре.
hriseto_22
07-10-2015, 06:33
Не мисля,че ще има проблем в това. :)Стига да е на гладно.Ям плодове и зеленчуци,месо но още не съм атлетично момиче? :( :D Не съм дебела много де само около 50 кг. съм. :)
И аз си мисля, че това е рецепта за детоксикиране. Нищо няма да ти стане, ако пробваш, но само с пиене на лимонче сутрин, не се вае тяло. Това, че си 50 килограма не значи нищо. Ако си 180см и тежиш 50 кг е едно, ако си 150 см вече е различно. Важното е да не си отпусната и да се чувстваш добре. Малко спорт и си супер. Пък лимона и магданоза си ги пий.
Не мисля,че ще има проблем в това. :)Стига да е на гладно.Ям плодове и зеленчуци,месо но още не съм атлетично момиче? :( :D Не съм дебела много де само около 50 кг. съм. :)
ем тва е щот не спортуваш е, човек... атлетичността идва от тренировките, не от плодовете и зеленчуците