View Full Version : Промяна на цвета на косата
girlwithproblem
07-09-2015, 18:14
Искам да си направя косата някакъв необичаен цвят. Тя в момента е някак ръждива на цвят и е много дълга и заради дължината не искам да я изсветлявам, за да не я унищожа. Но много искам някакъв необичаен цвят. Пробвах със оцветяваща пяна, но нищо не стана. Имам тебешири за коса, но не ми харесва как се получава. Дайте някакво идея как да си направя кичури, омбре в някакъв необичаен цвят, дори на зелено съм навита, но без да се налага да я обезцветявам. Няма значение също колко време ще държи, дори на ден съм съгласна.
BeautyCupcake
07-09-2015, 20:21
Еми... Знам един стар начин как да си я изрусиш, по този начин можеш да направиш омбре на цялата коса. Но ще ти препоръчам, най-добре да си вземеш боя за коса Manic Panic (Те са много различни цветове като розово,синьо,зелено и т.н.), иначе си работи като съвсем нормална боя за коса, обаче в откачени цветове ;P
Надявам се да ти бях полезна до колкото мога! :)
girlwithproblem
07-10-2015, 06:42
Еми... Знам един стар начин как да си я изрусиш, по този начин можеш да направиш омбре на цялата коса. Но ще ти препоръчам, най-добре да си вземеш боя за коса Manic Panic (Те са много различни цветове като розово,синьо,зелено и т.н.), иначе си работи като съвсем нормална боя за коса, обаче в откачени цветове ;P
Надявам се да ти бях полезна до колкото мога! :)
А за тази боя трябва ли да си обезцветявам косата, на моята тъмна коса ще стане ли и от къде мога да си я взема?
Благодаря предварително.
Ако искаш да си променяш цвета към по-светъл, не виждам как ще мине без обезцветяване. Наскоро моята приятелка си направи балеаж, доста си изсветли косата. Очаквах да ѝ стане като метла, но не - доста добре се е получило, а косата ѝ не е изтощена. Явно зависи от продуктите и от това колко е кадърен фризьора.
BeautyCupcake
07-10-2015, 08:30
girlwithproblem - Еми да, трябва...
Тези бой ги знам, че се продават някъде в Америка, ама можеш и през сайта да си ги поръчаш...
Manic Panic - http://www.manicpanic.com/hair/hair-color
Дано този път да съм ти помогнала :)
girlwithproblem
07-10-2015, 13:43
girlwithproblem - Еми да, трябва...
Тези бой ги знам, че се продават някъде в Америка, ама можеш и през сайта да си ги поръчаш...
Manic Panic - http://www.manicpanic.com/hair/hair-color
Дано този път да съм ти помогнала :)
Мерси за отговора
BeautyCupcake
07-14-2015, 17:40
Мерси за отговора
Няма проблеми!