Влез

View Full Version : 'Мисля, че шивачка ми отмъкна приятеля

viktoria_viki
07-11-2015, 18:27
Исках да изненадам приятелят ми за рожденният му ден. Реших да му ушият рокля по поръчка, защото той е травестит. Намерих шивачка. Тя се съгласи, но искаше да го примери на живо. Срещнах ги и тя взе мерките и му взе електронната поща за да каже когато е готова роклята или дали трябва да пробва. След това почна да го вика през ден в тях за да направи корекция по роклята. Започнах да го ревнувам. Един път го извика и да и да помогне с повреда в апартамента и понеже тя неразбира. Забави се повече от обикновенното. Правил ли e секс с нея? Аз го питах, но той отрече. Отмъкнаха ли го от мен?

Dwyd96
07-11-2015, 19:12
От километри личи че е трол... Травестит да ходи с момиче....

AmxModx
07-11-2015, 22:01
Dwyd96, защо се обедняваш като можеш да напишеш една емотикона ето така като мен.

AmxModx
07-11-2015, 22:02
Исках да изненадам приятелят ми за рожденният му ден. Реших да му ушият рокля по поръчка, защото той е травестит. Намерих шивачка. Тя се съгласи, но искаше да го примери на живо. Срещнах ги и тя взе мерките и му взе електронната поща за да каже когато е готова роклята или дали трябва да пробва. След това почна да го вика през ден в тях за да направи корекция по роклята. Започнах да го ревнувам. Един път го извика и да и да помогне с повреда в апартамента и понеже тя неразбира. Забави се повече от обикновенното. Правил ли e секс с нея? Аз го питах, но той отрече. Отмъкнаха ли го от мен?

:D

Dwyd96
07-12-2015, 04:49
Не обеднявам уе..

Данита
07-12-2015, 06:50

Стана ми мъчно за теб. :lol:

viktoria_viki
07-12-2015, 10:50
От километри личи че е трол... Травестит да ходи с момиче....

90 процента от травеститите са хетеросексуални. Ставаш смешен с този коментар.

viktoria_viki
07-12-2015, 10:51
Стана ми мъчно за теб. :lol:

Много е забавно да ти откраднат гаджето но ще разбереш някога какво е да ти откраднат гаджето. В този форум само се правите на интересни.

itslili
07-12-2015, 12:57
Каква е целта да тролите целият сайт???

Meth
07-12-2015, 17:15
Каква е целта да тролите целият сайт???
Тероризъм. Нервичките ми не издържат...

hey.mistery
07-12-2015, 17:29
Завиждаш ли му, когато роклите му стоят по-добре, отколкото на теб?

baby_baby
07-12-2015, 21:14
По откачено нещо не бях чела :lol:

itslili
07-12-2015, 21:35
Тероризъм. Нервичките ми не издържат...

На мен също :D

Dwyd96
07-16-2015, 09:17
90 процента от травеститите са хетеросексуални. Ставаш смешен с този коментар.

Хехе разликата между гей и травестит е че едните се обличат по-добре...