View Full Version : 'Мисля, че шивачка ми отмъкна приятеля
viktoria_viki
07-11-2015, 18:27
Исках да изненадам приятелят ми за рожденният му ден. Реших да му ушият рокля по поръчка, защото той е травестит. Намерих шивачка. Тя се съгласи, но искаше да го примери на живо. Срещнах ги и тя взе мерките и му взе електронната поща за да каже когато е готова роклята или дали трябва да пробва. След това почна да го вика през ден в тях за да направи корекция по роклята. Започнах да го ревнувам. Един път го извика и да и да помогне с повреда в апартамента и понеже тя неразбира. Забави се повече от обикновенното. Правил ли e секс с нея? Аз го питах, но той отрече. Отмъкнаха ли го от мен?
От километри личи че е трол... Травестит да ходи с момиче....
Dwyd96, защо се обедняваш като можеш да напишеш една емотикона ето така като мен.
Исках да изненадам приятелят ми за рожденният му ден. Реших да му ушият рокля по поръчка, защото той е травестит. Намерих шивачка. Тя се съгласи, но искаше да го примери на живо. Срещнах ги и тя взе мерките и му взе електронната поща за да каже когато е готова роклята или дали трябва да пробва. След това почна да го вика през ден в тях за да направи корекция по роклята. Започнах да го ревнувам. Един път го извика и да и да помогне с повреда в апартамента и понеже тя неразбира. Забави се повече от обикновенното. Правил ли e секс с нея? Аз го питах, но той отрече. Отмъкнаха ли го от мен?
:D
Стана ми мъчно за теб. :lol:
viktoria_viki
07-12-2015, 10:50
От километри личи че е трол... Травестит да ходи с момиче....
90 процента от травеститите са хетеросексуални. Ставаш смешен с този коментар.
viktoria_viki
07-12-2015, 10:51
Стана ми мъчно за теб. :lol:
Много е забавно да ти откраднат гаджето но ще разбереш някога какво е да ти откраднат гаджето. В този форум само се правите на интересни.
Каква е целта да тролите целият сайт???
Каква е целта да тролите целият сайт???
Тероризъм. Нервичките ми не издържат...
hey.mistery
07-12-2015, 17:29
Завиждаш ли му, когато роклите му стоят по-добре, отколкото на теб?
baby_baby
07-12-2015, 21:14
По откачено нещо не бях чела :lol:
Тероризъм. Нервичките ми не издържат...
На мен също :D
90 процента от травеститите са хетеросексуални. Ставаш смешен с този коментар.
Хехе разликата между гей и травестит е че едните се обличат по-добре...