View Full Version : въпрос относно секса без презерватив
emanuela3251
07-15-2015, 15:24
Здравейте имам съвсвем сериозен въпрос моля без нападки или шегички от ваша страна.Просто искам да си изясня дали има риск ако правите секс без презерватив и партньора ти свърши на корема примерно но семенната течност се стече надолу и достигне до входа на вагината крие ли това някаква опасност от нежелана бременност?всеки ми казва различно някои, че ако отидеш до банята и се измиеш нямало да има проблем други точно обратното та реших да се допитам и до някои от вас.Благодаря предварително!
Ivan4o0o0
07-15-2015, 18:51
Няма как да забременееш, само не си бъркай вътре като се стече :D
Спермата трябва да бъде изхвърлена поне 10 сантиметра вътре във вагината за да можеш да забременееш.
Хора защо се обеснявате на малоумните като просто можете да нипишете " :D " като мен ?
Smrazqvashta
07-15-2015, 21:20
Не се мий авторке, водата разнася семенната течност и така можеш да забременееш.....
WTF?
The Butcher
07-15-2015, 22:17
Спермата трябва да бъде изхвърлена поне 10 сантиметра вътре във вагината за да можеш да забременееш.
Напълно вярно! И да се стече, споко не става толкова лесно.. трябва спермата да се изхвърли вътре в вагината й.
Но все пак вземи да се образоваш, секс не се прави ей така без да знаеш рисковете и т.н!
kalpazanka
07-16-2015, 08:16
В кой ден от цикъла си?
Търсете си партньор с 9-сантиметров и няма да имате опасност от забременяване.
Търсете си партньор с 9-сантиметров и няма да имате опасност от забременяване.
Стига си се рекламирал бее..
LudiqZaek
07-16-2015, 12:03
Само като ти се източи на корема гледай да не си бъркаш в пъпа,че може наистина да забременееш.
baby_baby
07-18-2015, 13:26
Не се забременява така !!!
Само като ти се източи на корема гледай да не си бъркаш в пъпа,че може наистина да забременееш.
Това ме разби :lol: