View Full Version : Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]
kalpazanka
07-15-2015, 21:28
Нека продължава да се лее олио :D
Защо не мед? Той е по-вкусен, полезен, а и не се разваля :)
Хубави неща все. Нищо лошо не съм видял да прави(бановете не ги броя), хубаво говори, доста разбрано.
едит: йес, първи съм.
така де, втори.
Същото и за теб важи.
А бановете няма какво да ги броиш, това ѝ е работата. ;д
страхотен човек
обича котки
galaxy29
07-15-2015, 21:57
дядо му го взел на паша с козите, малкият хари заспал под ореха и му опасли мозъка..
galaxy29
07-15-2015, 23:34
скапанячка
от време на време има неразбираеми изблици като горния, ма стабиляга иначе :Д
RazorEyes
07-16-2015, 06:24
"Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [3]"
Изобщо не разбрах какво обсъждате в тая тема.
Smrazqvashta
07-16-2015, 06:46
Един много объркан човек с проблеми.
P.S. Защо пишеш в темата, като не я разбираш?
RazorEyes
07-16-2015, 07:34
Ами може би искам да се включа? Освен това се съмнявам че този човек има повече проблеми от мен.
DisappointedDreamer
07-16-2015, 07:38
изглежда ми малък
kalpazanka
07-16-2015, 07:41
Много нахъсана, борбена, умее да си защити позицията. Правописни и пунктуационни грешки няма, свалям й шапка за което.
Smrazqvashta
07-16-2015, 07:41
В този раздел не съм засичала нейни постове. Но в козметика и диети съм, изглежда доста контактна и дружелюбна. /Това за DisappointedDreamer/
За kalpazanka съм казвала и друг път. Съмнявам се, че има някой на който да не е направила добро впечатление.
Ами може би искам да се включа? Освен това се съмнявам че този човек има повече проблеми от мен.
Идеята на темата е да изкажеш мнението си за човека публикувал мнение преди теб, спрямо впечатлението ти от други негови постове в този раздел. А за проблемите даже няма да ти отговоря.
RazorEyes
07-16-2015, 07:56
Идеята на темата е да изкажеш мнението си за човека публикувал мнение преди теб, спрямо впечатлението ти от други негови постове в този раздел. А за проблемите даже няма да ти отговоря.
Не може ли да ми разкажеш за проблемите му... не ми се рови сега... :(
kalpazanka
07-16-2015, 08:00
RazorEyes, тва с ровенето за проблеми става с повечко часове във форума и малко психология.
За kalpazanka съм казвала и друг път. Съмнявам се, че има някой на който да не е направила добро впечатление.
О-о-о-о, има, има :D :D :D
Smrazqvashta
07-16-2015, 08:04
RazorEyes, тва с ровенето за проблеми става с повечко часове във форума и малко психология.
О-о-о-о, има, има :D :D :D
Говоря за адекватните хора в този форум, калпазанке! xD
P.S. Поста ми не е спам. Горенаписаното го считайте, като мнение за калпазанка.
RazorEyes
07-16-2015, 08:11
И да ровиш няма да намериш нищо.
Ехх... ами помислете малко за новите потребители в тази тема! Аз например имам желание да се присъединя към вас, звучи интересна темата. И защо ми го написа на лично? И защо не искаш да ми разкажеш за проблемите на тоз дето го обсъждате. :(
kalpazanka
07-16-2015, 08:14
Аз например имам желание да се присъединя към вас, звучи интересна темата.
Чети, човече, чети! Постепенно ще разбереш кой какво и къде работи, в каква семейна среда е отраснал, какви са му хобитата ... Ще започнеш да познаваш съфорумци само по стила на писане, без да се налага да гледаш ник-а. ;)
RazorEyes
07-16-2015, 08:26
Чети, човече, чети! Постепенно ще разбереш кой какво и къде работи, в каква семейна среда е отраснал, какви са му хобитата ... Ще започнеш да познаваш съфорумци само по стила на писане, без да се налага да гледаш ник-а. ;)
Вярно че не съм излизал 4 години в буквален смисъл и че съм се зомбирал яко във видео игрите. Но да се вживявам толкова в един форум е прекалено вече. :D Като цяло аз и за това непрекъснато си сменям акаунтите... не искам да ме познават или да познавам някой, нито пък да имам много "мнения". От форума ще изляза само когато разбера едно нещо: Защо си мислите че съм трол? Това не е първия форум в които ме наричат трол. В един английски форум имам 620 поста и съм регистриран 2013, и там всички ме наричат трол за дето си споделям проблемите. Кое ви кара да си мислите че съм трол? Акаунта ми тук в Тeenproblem има 400 поста и от както съм го създал аз само пиша за себе си и за проблемите ми, и никой не ми вярва че съм сериозен. На които и да е трол би му писнало само да пише едно и също нали така? Освен това аз не мога да си представя как троловете си правят фън от такива теми.
А и форума не ми е чак толкова интересен че да тръгна да търся из целия форум за проблемите на този които го обсъждате. Хора с проблеми колкото искаш, аз имам повече проблеми от тоя пич и съм отдал всичките мнения от акаунта ми в това да се оплаквам колко ми е труден живота итн.
kalpazanka
07-16-2015, 08:34
Апф, тъкмо си мислех, че съм ти намерила занимание...
Smrazqvashta
07-16-2015, 08:35
RazorEyes,
Доста ми е интересно как казваш "Аз имам повече проблеми от еди си кой" и в същото време казваш "Няма да се вживявам да чета във форума за проблемите на другите".
Няма как да знаеш колко в повече имаш/нямаш от другите, след като не знаеш какво е на техните глави.
Доста дезориентиран ми се струваш. Мисля, че драматизираш много и си слабохарактерен.
Не съм я засичал много, но изглежда свястна и добра.
DisappointedDreamer
07-16-2015, 08:42
Мисля, че драматизираш много
Да, което обаче не е непременно доказателство, че е и слабохарактерен. :Д
Рафата е много симпатично момче. :) Мисля, че ще стане свестен момък.
RazorEyes
07-16-2015, 08:47
RazorEyes,
Доста ми е интересно как казваш "Аз имам повече проблеми от еди си кой" и в същото време казваш "Няма да се вживявам да чета във форума за проблемите на другите".
Няма как да знаеш колко в повече имаш/нямаш от другите, след като не знаеш какво е на техните глави.
Доста дезориентиран ми се струваш. Мисля, че драматизираш много и си слабохарактерен.
Първо че нищо не знаеш за мен. Ако ти разкажа в детайли какво ставаше с мен през годините в които не излизах, тея проблеми за които споделях ще ти се сторят като едно нищо. Такива проблеми от сорта уволниха ме, в депресия съм и не знам си какво са нищо в сравнение с това което се случва с мен. Освен това аз те попитах какво толкова му има на тоя човек, но ти не ми отговори. Как той толкова ви привлече вниманието че да направите тема с 10 000 мнения и да я поддържате с години, а аз който с 400 мнения и няколко акаунта разказвам за проблемите ми не успях да ви привлека вниманието? Не, не казвам че съм го правил за внимание или нещо такова. Просто ми е чудно как толкова ви е привлекал вниманието, какво толкова е направил. Написал е някакъв дълъг пост в който детайлно описва живота си? Бил е в депресия и е мислел да се гръмне или какво? Разкажи ми...
Smrazqvashta
07-16-2015, 08:47
Да, което обаче не е непременно доказателство, че е и слабохарактерен. :Д
Рафата е много симпатично момче. :) Мисля, че ще стане свестен момък.
За слабохарактера го написах, заради темата в която искаше да се самоубива. :3
Харесвам я.
Първо че нищо не знаеш за мен. Ако ти разкажа в детайли какво ставаше с мен през годините в които не излизах, тея проблеми за които споделях ще ти се сторят като едно нищо. Такива проблеми от сорта уволниха ме, в депресия съм и не знам си какво са нищо в сравнение с това което се случва с мен. Освен това аз те попитах какво толкова му има на тоя човек, но ти не ми отговори. Как той толкова ви привлече вниманието че да направите тема с 10 000 мнения и да я поддържате с години, а аз който с 400 мнения и няколко акаунта разказвам за проблемите ми не успях да ви привлека вниманието? Не, не казвам че съм го правил за внимание или нещо такова. Просто ми е чудно как толкова ви е привлекал вниманието, какво толкова е направил. Написал е някакъв дълъг пост в който детайлно описва живота си? Бил е в депресия и е мислел да се гръмне или какво? Разкажи ми...
Разкажи ми.
RazorEyes
07-16-2015, 09:03
Разкажи ми.
Това би отнело поне 10 мнения защото нали знаеш за всяко мнение си има лимит. Сама прецени колко време ще пиша. Ако ти споделя какво печеля? Мога само да ти открия че имам психично разтройство, депресия и отклонение от реалността. В оная тема споменах и белезите по ръцете. Всичко това си има история която няма да разкажа. Защо просто не ми разкажеш за този прочут потребител и аз ще ти разкажа малко за мен?
Dagichka
07-16-2015, 09:18
малък и глуповат, не се и старае да се развива (за Юлиян)
RazorEyes се нуждае от специална помощ.
Без да исках пуснах едното мнение не беше нарочно , но се изнервих защото не се изтри веднага...
има потенциал да задмине питър грифин
Това би отнело поне 10 мнения защото нали знаеш за всяко мнение си има лимит. Сама прецени колко време ще пиша. Ако ти споделя какво печеля? Мога само да ти открия че имам психично разтройство, депресия и отклонение от реалността. В оная тема споменах и белезите по ръцете. Всичко това си има история която няма да разкажа. Защо просто не ми разкажеш за този прочут потребител и аз ще ти разкажа малко за мен?
къв ще да си, как можеш да си толкова прост бе да му *** майката..?! Пише "КАКВО МИСЛИТЕ ЗА ПРЕДИШНИЯ". Това е човека пуснал мнение преди теб. ЗА НЕГО СТАВА ВЪПРОС. ДАВАШ СИ МНЕНИЕТО ЗА "ПРЕДИШНИЯ". Няма специален човек, чиито проблеми се вадят на показ, нито 1000 страници говорене за един единствен човек. Идеята е да кажеш кво мислиш за останалите и така да се създаде няква дискусия и чувство за общност.
И да факан трол си щото няма как да осъзнаваш, че си побъркани същевременно да го коментираш. Идеята на лудите е, че не знаят, че са луди...
тифосо - пичага, чийто хумор понякога ми убягва
Smrazqvashta
07-16-2015, 12:29
Пич ми изглежда, обаче си мисля, че се крие нещо доста бунтарско в него. 8)
RazorEyes
07-16-2015, 12:49
И да факан трол си щото няма как да осъзнаваш, че си побъркани същевременно да го коментираш. Идеята на лудите е, че не знаят, че са луди...
Ти използваш думата "луди" върху хора които не разбираш. Ти не знаеш какво им има, не знаеш от какво страдат а просто ги наричаш луди, което в случая показва че си тъп. Да кажем виждаш един пич които има тикове и заеква на всеки 3 думи, освен това си реже ръцете защото е в депресия. Този човек е същия като теб - има хора които обича, прави това което ти правиш, има твоите нужди. Същия е като теб, освен че страда а ти не. За теб думата луд дефинира човек който не е като теб, и който не познаваш. Няма смисъл да си даваш излишното мнение, пиши ми чак когато завършиш пълнолетие.
Аз пък се чудя защо направихте нова тема? Какво и беше на предишната тема сега ми стана мъчно за нея , въпреки че от 6 месеца не съм влизал там.:razz:
За РейзърЕйес :razz: :razz:
не разбира какъв е смисъла на темата :razz: :razz: :razz: :razz:
малък палячо :Д но забавлява поне, ненапрягащ/вече
TheDevilInMe
07-16-2015, 14:02
винаги релаксиращ :Д
raggamuffinbabbyyy
07-16-2015, 15:41
Ще стане човек от нея ;д
Ти използваш думата "луди" върху хора които не разбираш. Ти не знаеш какво им има, не знаеш от какво страдат а просто ги наричаш луди, което в случая показва че си тъп. Да кажем виждаш един пич които има тикове и заеква на всеки 3 думи, освен това си реже ръцете защото е в депресия. Този човек е същия като теб - има хора които обича, прави това което ти правиш, има твоите нужди. Същия е като теб, освен че страда а ти не. За теб думата луд дефинира човек който не е като теб, и който не познаваш. Няма смисъл да си даваш излишното мнение, пиши ми чак когато завършиш пълнолетие.
кво значи не разбираш? Думата "луд" всички знаем за какво се използва. Просто казано човек с различна реалност. На него му се струва ок, но е напълно не ок. Не ме интересува какво ти има. Най-малкото не е моя работа, нито ми е интересно. Аз съм заеквал и имам 1-2 тика това не ме прави луд. Тиковете не значат лудост. Депресията също не значи лудост. Рязането на ръцете вече е една стъпка по-близо до лудостта. Никъде не съм казвал, че не си същия като мен на биологично ниво. Просто факта, че както каза сам не си излизал 4 години от вас говори сам за себе си, че си счупен по някъв начин.
И да главната идея на луд е, че не е като останалите. Можеш да използваш квито думи искаш и да го определяш както искаш, всичко е свободно за тълкуване.
И да, имам 18, можеш да бъдеш спокоен.
Не разбирам защо като имаш такива "страдания" хората трябва да се държат по различен начин с теб. Не си с нищо по-специален като изключим, че не възприемаш нещата както останалите.
И ако ще си пишеш мизерната история я пиши и спри да лафиш колко ти е тегав живота без да казваш защо. Най-мразя неведението.
raggamuffinbabbyyy някъв нов покемон със странно мнение
raggamuffinbabbyyy
07-16-2015, 15:49
Нали трябва да има различни ''покемони'',че ако всички сме еднакви,няма да е интересно.. :)
RazorEyes
07-16-2015, 16:22
И да, имам 18, можеш да бъдеш спокоен.
Знам че го написа за да се направиш на газар с цел да съм ти приятел, но няма да стане. Прочети последното ми изречение отново.
Пич ми изглежда, обаче си мисля, че се крие нещо доста бунтарско в него. 8)
И все пак ще ми разкажеш ли за този човек?
kalpazanka
07-16-2015, 16:24
Мързеливи сме, не ни се разказва.
RazorEyes
07-16-2015, 16:24
Мързеливи сме, не ни се разказва.
Не може ли поне линк на 1-вата тема?
Corb1225
07-16-2015, 16:26
Ама ти май си и малоумен, освен всичко друго. Дано си трол наистина.
RazorEyes
07-16-2015, 16:29
Ама ти май си и малоумен, освен всичко друго. Дано си трол наистина.
Малоумен? Защо ме обиждаш? Аз съм обикновен нов потребител и видях тая тема, и като чета не мога да разбера за какво става въпрос. Никой нов потребител не би разбрал. И все пак мерси за инфото
Нали ти написах за кво става въпрос в темата бе, "спациални човеко"...?
И последното, което бих искал е да си ми приятел
Corb1225
07-16-2015, 16:35
Малоумен? Защо ме обиждаш? Аз съм обикновен нов потребител и видях тая тема, и като чета не мога да разбера за какво става въпрос. Никой нов потребител не би разбрал. И все пак мерси за инфото
Заглавието е достатъчно очевидно, от което следва, че си малоумник. Освен това не си никакъв нов потребител.
RazorEyes
07-16-2015, 16:38
Заглавието е достатъчно очевидно, от което следва, че си малоумник. Освен това не си никакъв нов потребител.
За предишния потребител? Така ли се казва той? "Предишния потребител" това името на акаунта ли му е или? Въпроса ми беше кой е той и къде е първата тема. Но ясно ти си малоумника щом и до сега не схвана какво исках да кажа.
EDIT: Извинявай, не видях че си на 27. Съвета ми е да намалиш бирата и да си мръднеш задника от телевизора че липсата на мозъчни клетки си личи от далеч.
DarkTemplar
07-16-2015, 17:01
в процес на съзряване и себеосъзнаване е. обаче не се знае колко ще продължи тоя процес.
dokato sarceto bieee
edit: pi4
edit 2 za nevejite: https://www.youtube.com/watch?v=t-8rmoO5DqI
Охо , Ивче на какво дължим тази твоя поява
преди 20-тина години обекти наречени с кодови имена Мама и Тате се напили на нова година и правили секс. аз съм резултатът от това деяние.
102thedream
07-16-2015, 17:27
субекти
Corb1225
07-16-2015, 17:30
Щях да пиша нещо смешно (уж), а ти развали момента ;/. Ти си party pooper ;д.
Corb1225
07-16-2015, 17:37
Щях да питам дали на баща ти не му викат пияния майстор. С Джеки Чан ;д. Май не е много смешно, ама е готин рифърънс.
102thedream
07-16-2015, 17:38
смешно е
но ако трябва да сме сериозни след като резултатът е Ива титлата майстор трябва да му бъде отнета
Corb1225
07-16-2015, 17:40
Според мен пък точно заради Ива са му връчили титлата :oops:. Въпрос на гледна точка, предполагам.
102thedream
07-16-2015, 17:45
въпрос на g точка твоята намерила ли си я
Според мен пък точно заради Ива са му връчили титлата :oops:. Въпрос на гледна точка, предполагам.
а, да. изключително рядък случай на мутация на нзсикоя-хромозома.
мога да убивам с поглед :)
Corb1225
07-16-2015, 17:53
въпрос на g точка твоята намерила ли си я
Намерих я, намира се в гърлото ти.
Схвана ли?
мога да убивам с поглед :)
Трябва ли да се чувствам застрашен?
102thedream
07-16-2015, 17:54
не лижа курви немаш шанс
Corb1225
07-16-2015, 17:56
не лижа курви
Защото лижеш курове.
Мнението ми за харитов е неутрално.
102thedream
07-16-2015, 17:56
не се учудвам че мислиш за курове
Трябва ли да се чувствам застрашен?
нне. става само, когато се включа към електрическата мрежа. излъчвам радиоактивни лъчи.
Corb1225
07-16-2015, 18:02
Значи само трябва да спусна предпазителите на ел. таблото. Много лесна си била ;д.
не се учудвам че мислиш за курове
Мисля за моя кур в твоята уста. Знаех си, че не си схванал предното.
102thedream
07-16-2015, 18:07
за съжаление не мога да кажа 'не си ти когато си педал'
Значи само трябва да спусна предпазителите на ел. таблото.
нз ко каза ;д
но
ако означава да седим на тъмно
ммм, романтично ^_^
Corb1225
07-16-2015, 18:13
^ Точно това означава. Романтик съм си, кво да се прави.
И освен това се страхувам от способностите ти ;д.
^ Точно това означава. Романтик съм си, кво да се прави.
И освен това се страхувам от способностите ти ;д.
ако си кораво момче, мога да те направя супер герой. иначе най-лошото, което може да ти се случи
са няколко дребни туморчета. нищо работа.
пз
https://www.youtube.com/watch?v=A1f6yEKABJE
просто се сетих, че слушаш подобна музика
Corb1225
07-16-2015, 18:48
Нави ме ;д.
Благодаря за поздрава, много мило. Заминава в плейлиста, Waka Flocka все пак ^ ^. Аз не знам с какво да те поздравя, но ето нещичко:
https://www.youtube.com/watch?v=wsdy_rct6uo
102thedream
07-16-2015, 18:58
хубава песен ми припомни
LoadRunner
07-16-2015, 19:33
Никой нов потребител не би разбрал.
Иване? Фимейлс, ШимейлсАйс, кво се правиш на ударен и що не си влизаш с якия профил а се правиш на сирене и ти с 20 профила?
+ да се абонирам за темата
Нави ме ;д.
Благодаря за поздрава, много мило. Заминава в плейлиста, Waka Flocka все пак ^ ^. Аз не знам с какво да те поздравя, но ето нещичко:
https://www.youtube.com/watch?v=wsdy_rct6uo
никога не ме поздравявай с бързи песни, съншайн.
например:
https://www.youtube.com/watch?v=PkIBHtZ6NPY
оооргазмик
никога не ме поздравявай с бързи песни, съншайн.
например:
https://www.youtube.com/watch?v=PkIBHtZ6NPY
оооргазмик
готяна музичка, готяна пак дума със същите 4 букви накрая хе хе хе хе
HollyGolightly
07-17-2015, 01:48
До сега в този раздел не съм го виждала да пише, освен в тази тема. Не ми е направил лошо впечатление, изглежда нормален
че досега не го е виждала да пише в този раздел
шаро преспахте ли го вече
и къв е тоя депресиран трол във първите страници
ммм, романтично ^_^
да не си търсиш някоя грамадна паламарка да те прати в уондърленд
RazorEyes
07-17-2015, 06:45
и къв е тоя депресиран трол във първите страници
Подобен въпрос зададох за тоя дето го обсъждате, но никой не ми отговори.
kalpazanka
07-17-2015, 07:10
Леко неадекватен :)
имаш ли познания по медицина?
kalpazanka
07-17-2015, 07:28
Трябва ли? :lol:
не за него
аз искам лечение
претърпях лека злополука
Не съм го засичал досега но ми изглежда забавен.
RazorEyes
07-17-2015, 09:10
Чак сега схванах темата... ама и вие сте едни.
Кара ни да се чувства ме гузни.....
Чак сега схванах темата... ама и вие сте едни.
Иисусе Христе наблюдаваме чудо! Алелуя!
Юлиян - забавен нещастник (не в лош смисъл)
да не си търсиш някоя грамадна паламарка да те прати в уондърленд
нз кво е паламарка, но уондърленд звучи прекрасно ^_^
он: лайк
обича да маже ските, но с естествена вакса
нз кво е паламарка, но уондърленд звучи прекрасно ^_^
он: лайк
в превод
някой с огромен к*р да те зазадоволи повече от качествено
О!
бтв, тифозоу, аз затва съм толкова бърза. пък и се стремя да живея еко и дрън-дрън. работата на вакс-майсторите е мн кофти. май им ебава белите дробове. нз. както и да е.
galaxy29
07-17-2015, 16:42
става, но не особено
Нямам големи наблюдения, но ми се струва свестен.
никът му ме кара да си мисля, че съм педантична.
а не съм.
Везничка няква :Д интересен човек си
Готин и свеж потребител, нищо лошо не съм видял от него.
добро дете :д кефи ме как като си направи регистрацията беше с депресарските аватари с цигарите, а ся някви коли и курве; интересно ми е зимата дали пак ще се върнеш на депресиите
тогава бях още млад, сега гледам по-позитивно на животеца ;дд
П.П.: Пропуснете ме
ма кво ми коментирате в темата и после "пропуснете ме"
МИ НЯМА ДА ТА ПРОПУСНЕМЕ ТИ СИ НА РЕД
за теб приятелю манечък съм останал с впечатлението че обичаш да си център на вниманието (или страдаш от липса на внимание ? :О )
заради едно лично дето ми писа преди време
ПРОВЕРИ СИ АКО НЕ ПОМНИШ
кек
кво му изtegavя на малкия фалафлия :Д
^^не бих те пропуснал
кво му изtegavя на малкия фалафлия :Д
лол, не
УЧА ГО НА РЕД
един ден ще ми благодари
dreamwalker
07-19-2015, 13:10
Трябва да отиде в Норвегия.
sl1nceetoo
07-19-2015, 13:26
Усетих отсъствието ѝ последната седмица.
dreamwalker
07-19-2015, 13:30
Мисли за мен, браво на детето.
kalpazanka
07-19-2015, 13:37
Отде у мен тази неизчерпаема енергия за чистене, нямам идея o.O
galaxy29
07-19-2015, 13:57
печена ^^ понякога се взима прекалено насериозно и май обърка темата, може би е пияна... ;/
kalpazanka
07-19-2015, 14:03
Тц, форумно чистене.
dreamwalker
07-19-2015, 14:04
Карам я да чисти. Добър знак.
kalpazanka
07-19-2015, 14:04
Тва лятната диария е кофти работа. Бая има за чистене после.
dreamwalker
07-19-2015, 14:05
Пожелавам ѝ скорошно оздравяване.
kalpazanka
07-19-2015, 14:06
^Вечно неразбрал/а, но за сметка на това учтив/а.
RazorEyes
07-19-2015, 15:48
Мила.
И между другото това на профилната ти снимка твоята котка ли е?
Много объркан младеж ми се струва. Или е трол или наистина тепърва навлиза в пубертета и сега чак "улавя" работите. Ако стигне до пубертета де, нали искаше да си "тегли вървата" по едно време..
RazorEyes
07-19-2015, 16:16
Не съм го виждал до сега.
Вече ще ставам на 18. Пубертета ми мина вече... целия го прекарах в стаята ми от която не излизах с години, и единствения ми свят беше виртуалния.
пхаха нз що си мислиш, че някой ти се връзва на глупостите :Д
kalpazanka
07-20-2015, 08:11
Ного рязък :)
една от малкото, които помагат. готина е и чете хубави книги :)
RazorEyes
07-20-2015, 16:00
пхаха нз що си мислиш, че някой ти се връзва на глупостите :Д
Ти ме питаш а аз ти отговарям. Изобщо не ме кой ми вярва и кой не, аз винаги казвам истината.
Аз нищо не съм те питал. Всъщност никой нищо не те е питал, изказа предположение и ти почна да се обясняваш както назад в коментарите. Нелогично е този акаунт да представлява реален човек; ако реално беше такъв, какъвто казваш, че си нямаше да се обясняваш, за да привличаш внимание. Ако бъркам - извинявай, тъжно ми е за теб. Като цяло съм сигурен, че си трол де
chillnat permanent guess so
няма ли да изскачаш към София да напраим направо няква подбрана форумна среща :Д и да караме
MN ba4kam lud 4ak kum oktomvri shte moga ina4e sam MN zariben she go nap rain
dreamwalker
07-21-2015, 14:57
Има проблем с ползването на кирилица.
nikav problem nqmam prosto ma marzi da pi6a na kirilica ot telefona mn bavno staa
ina4e ti si nqkav mn sburkan ;d;dwha ae 4ao
нотинг интерестинк бикоус лрайтинг он сшлиоковица
нотинг интерестинк бикоус лрайтинг он сшлиоковица
ин *
вие пък много се филмирахте в това писане, се тая е дали така ili taka
ostai gi patriotite sig himna ne znaqt ama mn filosofstvat
dreamwalker
07-21-2015, 17:02
Има confirmation bias.
Освен това... разсъждава странно.
гледаш да изпъкваш с ентелегентни изрази :Д но в същото време "разсъждава странно" е глупаво изказване
:ДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД� �ДДДДДДДДДДДД
dreamwalker
07-21-2015, 17:20
гледаш да изпъкваш с ентелегентни изрази :Д но в същото време "разсъждава странно" е глупаво изказване
Чувам, че си щял да се местиш...
Corb1225
07-21-2015, 17:33
Дримок, защо мислиш така за скейта? Не съм го виждал да се впуска в много сериозни разсъждения, чилва си човека. Обоснови се :cool:.
пичага като цяло; малко филмар. Сега само не ме питай какво имам впредвид под филмар, както ивааааа преди време ме беше питала, когато още не беше видяла колко съм готин :Д
Чувам, че си щял да се местиш...
Ако искаш да ти кажа адрес да те улесня
ostai gi patriotite sig himna ne znaqt ama mn filosofstvat
нали
няколко негови изказвания ми направиха лошо впечатление до степен да го оставя да си говори
SHPAIdURmeN
07-21-2015, 23:10
Промени се след като започна да прекарва повече време във форума.
Промени се след като започна да прекарва повече време във форума.
за теб вече не знам какво да кажа след този коментар
та чак се чудя къде съм се променил
същия подъл простак съм си
dreamwalker
07-22-2015, 09:36
Щом настояваш.
anonymous708973
07-22-2015, 11:47
хаха, виртуално *high five*
Пак сте ме пропуснали. ;с
За Инка съм казвала.
Smrazqvashta
07-22-2015, 11:53
Преди, като влизах редовно си пишехме много често.
Прекрасен човек.
dreamwalker
07-22-2015, 11:56
Деца празнуват Нова година в приятната компания на родителите си.
повечето мнения, които съм ти засичал са от темата за животните, която е много хубава тема; харесваш ми, уравновесена и добра ми изглеждаш
това беше за смразяващата; ти разсъждаваш странно
dreamwalker
07-22-2015, 11:59
?
pandabear
07-22-2015, 12:01
Yaroslava Moon
dreamwalker
07-22-2015, 12:07
Общ приятел.
Smrazqvashta
07-22-2015, 12:12
EDIT
Интересно ме "описа" макар и доста грешно. Има хубав изказ.
Преди, като влизах редовно си пишехме много често.
Прекрасен човек.
<3 <3 <3
Щооооо?
Интересна личност.
усещам те, in a non- creepy kind of way, i hope ;d
zatynal dyrtej, deto ni6to "teen" w nego nqma oswen akyla mu
усещам те, in a non- creepy kind of way, i hope ;d
И кво усети? :Д
kalpazanka
07-22-2015, 15:00
Фея на розови понита и еднорози :)
интересен потребител за четене, най-вече за ежедневието
приятна за четене, не си ми направила лошо впечатление освен, че може би си малко скучна
dreamwalker
07-23-2015, 07:46
Все още не ни е информирал за новия си дом.
досадно си; почерпи ме нещо първо
dreamwalker
07-23-2015, 08:11
Какво например?
TheDevilInMe
07-23-2015, 09:26
отвара мейкър
Dagichka
07-23-2015, 10:23
много мило същество и добра мама :))
DisappointedDreamer
07-23-2015, 11:07
сладурана, ама и трябват повечко широки усмивки.
galaxy29
07-23-2015, 18:19
досадна ми е
има излишък от самочувствие
нищо колкото по-горд си толкова повече падаш
galaxy29
07-23-2015, 18:23
някаква смешна консерва
Става, като изключим някои други коментари, с които не съм много съгласен, ама.. като цяло good.
гледа повече любовни филми, отколкото аз порно
kalpazanka
07-23-2015, 20:17
Некъв драскач.
ангелче_12513
07-23-2015, 22:01
Мисля , че е модератор.
Мисля, че на живо няма да е ангелче.
s0b1esk1
07-24-2015, 00:44
baking soda, i got baking soda
baking soda, i got baking soda
мисля, че трябва да документираш факта, че имаш 420 мнения. Има нещо специално в това число :Д :Д
s0b1esk1
07-24-2015, 07:15
документирах го вече с половин грам хеш, понеже не харесвам тревата :Д
s0b1esk1
07-24-2015, 07:45
бахти гадната дума е тая ве майна.
aint no fuckin with the wu tang clan
Ни съм го виждал, ни съм го чувал.
един от хората които одобрявам
kalpazanka
07-24-2015, 20:15
Влезе в час. :)
dreamwalker
07-24-2015, 20:15
За Харитов: Има детско изражение.
Калпазанка обича Розовата пантера, може би се идентифицира до някаква степен с нея.
LoadRunner
07-24-2015, 20:19
травестит
почти си го призна вижте му коментарите
dreamwalker
07-24-2015, 20:20
Трябва да седне да учи немски, вместо да търси травестити под дърво и камък.
травестит
почти си го призна вижте му коментарите
гледа интересни животни
Трябва да седне да учи немски вместо да търси травестити под дърво и камък.
да се чуди човек кога те лъже и кога не
иди разбери
dreamwalker
07-24-2015, 20:24
Обича животни и стажанти.
Обича животни и стажанти.
и отново лъже и казва истината наведнъж
как ли го прави?
dreamwalker
07-24-2015, 20:28
Подписът му е особено интригуващ и оригинален.
не знае коя е Цвети от подписа ми
dreamwalker
07-24-2015, 20:31
Не знае, че аз знам, че той не знае, че аз знам.
да си кажа честно забавна ми е играта с нея
dreamwalker
07-24-2015, 20:34
Харитов, спиш.
Харитов, спиш.
ще ти направя спагети
dreamwalker
07-24-2015, 20:39
ще ти направя спагети
Не ги обичам, карат ме да се чувствам като Хитлер.
Не ги обичам, карат ме да се чувствам като Хитлер.
и защо каза че спя?
galaxy29
07-24-2015, 22:34
вадил ряпа на много силно слънце и мозъкът му се изпарил
galaxy29
07-24-2015, 22:36
но все пак е хубаво, че обича животинки
Това да се гавриш с някого, че има много мнения и един вид седи по цял ден във форума е нелепо, защото и ти го пишеш във форум. Това, което ти го правиш в момента тя го е правила 6 години, надали и пречи в развитието/социалния живот. Не те знам какъв си иначе, другите 30 мнения не съм ти ги чел, ного живееш
Бате... Кво ми говориш :D
Ето такъв като тебе рядко се среща, толкова добре четеш между редовете, че вече знаеш толкова добре, че аз се "подигравам" с това което съм написал :D Звънкай там по телевизиите, че ей такива врачки като тебе, много се търсят!
LoadRunner
07-25-2015, 14:27
циганче на което са му откраднали банана
в Русе им викали циглета
RazorEyes
07-25-2015, 14:29
Луд.
Луд.
https://pbs.twimg.com/profile_images/2816970539/092b1803fcbe2b22f95acc4e80a44847_400x400.jpeg
dreamwalker
07-25-2015, 16:14
Животът май го е поочукал напоследък, личи от коментарите.
Corb1225
07-25-2015, 16:28
Май кълвач й е поочукал главата напоследък, личи от коментарите.
Шегувам се разбира се, знаеш, че те обичам <3.
Още не мога да му разбера филма :/
anonymous708973
07-25-2015, 16:39
Приятна мацка определено. Обективна е, позитивна личност; оставам с впечатлението, че не може да е твърда с хората, с които би трябвало да е. Мой тип човек, бих пила вино с нея отново :P
Тяло на хилав мъж и ум на канарче.
s0b1esk1
07-25-2015, 20:07
хари изважда оръжие с чест и го прибира с достойнство
galaxy29
07-25-2015, 21:22
страшен ми е ;/ иначе на моменти ми изглежда свестен, друг път повърхностен
s0b1esk1
07-25-2015, 22:48
от мен ли се страхуваш? и с какво заслужих това отношение?
galaxy29
07-25-2015, 23:17
ами да, заради ето това например
ти май не осъзнаваш, че в момента ни бъркаш в прясната рана. ако това ставаше очи в очи, считай че съществуването ти щеше да е застрашено. имаме ти чатовете с него. моля да не пишеш повече тук. бъди жива и здрава и ако имаш проблем с някой от нас ни пиши на лично.
мисля, че трябва да се отпусне
s0b1esk1
07-25-2015, 23:40
ами да, заради ето това например
имаш грешно впечатление, по принцип не съм такъв.
иначе за генасис ще кажа само едно: айм ин лоооу уит дъ коко. как ти е първото име (не те питам за българското)
galaxy29
07-26-2015, 02:10
радвам се + има нужда от женски индивид, който да му изтрие крайното мнение за любовта и да го стопли и знаеш ли и аз съм имала моменти, в които съм я анатемосвала и не ми се е вярвало, че може да има такива чисти и неугасващи отношения м/у интимни партньори и ме е било страх да се впусна в сериозна връзка и все още си ме е страх и те разбирам, затова искам да ти кажа, че като се появи точният човек, представите ти се променят и вярата ти се разпалва и е разбираемо да се чувстваш така, след като около теб се въртят разни грозни отношения и като ти самият си си изпатил, затова според мен е по-добре да внимаваш и да не се обвързваш сериозно, ако не си сигурен, че това е човекът, но пък е неизбежно да не си изпатиш по някакъв начин, дори да не е подобен и го приемай като урок, който трябва да извлечеш от кофти случка и като горчивина, която ще те накара да оцениш и усетиш сладкото, важното е да извлечеш положителното и да не се оставяш на страха като се появи човечецът и ако въобще се появи .. сигурно няма да ти помогне текстчето ми, ама кой знае ;д
GoodEnough
07-26-2015, 06:50
гавраджийка :D
galаxy29
07-26-2015, 09:22
ма тоз е ЕМО ;/
някакъв, който иска да е забавен :/
galаxy29
07-26-2015, 09:37
била е на среща вчера вечерта
Niakoitam
07-26-2015, 12:20
Фейк профил имитиращ Галаксина. :)
anonymous895156
07-26-2015, 12:40
пише дълги мнения
и профилната му е хубава, ако махнем татуировките
момиче с татуировки - никакъв усет за естетика :(
Niakoitam
07-26-2015, 13:33
Понякога много спами,но май го прави само като му е скучно.
Иначе това за татуировките все едно чета баща ми. :D
Мен пък си ме кефят бре. :)
kalpazanka
07-26-2015, 13:47
Винаги реди некви словесни салати :)
dreamwalker
07-26-2015, 14:09
Не си е написала завещанието.
kalpazanka
07-26-2015, 14:12
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Не подозирах, че някой ме чете внимателно :D Поласкана съм :D
anonymous895156
07-26-2015, 14:16
на твое място бих се страхувал
скоро ще започне да обсъжда сестра ти
kalpazanka
07-26-2015, 14:19
Нямам нищо против да я обсъжда :)
dreamwalker
07-26-2015, 14:20
Димитър трябва да решава състезателни задачи по информатика по 12 часа на ден.
Dagichka
07-26-2015, 14:53
харесвам я, нищо, че е малко потайна
kalpazanka
07-26-2015, 14:54
Едно такова оптимистично същество си е :)
Впряга се за дреболии, но то тва е от възрастта :)
GoodEnough
07-26-2015, 15:42
единствения мод
s0b1esk1
07-26-2015, 21:03
момче, стегни се малко
RazorEyes
07-27-2015, 06:29
Странен.
GoodEnough
07-27-2015, 06:55
момче, стегни се малко