View Full Version : Гнус ме е да целуна приятелят ми
Роден съм на втори февруари. Аз съм бисексуален. Имам приятел и с него правим секс, но ме е гнус да го целуна. Аз не го харесвам, но ми харесва лапам и да ме чука. И той е бисексуален, но иска да го целувам. Какво да правя?
Роден съм на втори февруари. Аз съм бисексуален. Имам приятел и с него правим секс, но ме е гнус да го целуна. Аз не го харесвам, но ми харесва лапам и да ме чука. И той е бисексуален, но иска да го целувам. Какво да правя?
Болен си от синдрома на курвата (СК)... Принципно е рядкост мъже да имат тоя синдром, но все пак има и такива случай... Симптомите на СК при мъжете са: тънко гласче, деформация в китките и анална податливост.. Ако не се лекуваш, до 3 години ще си личната курва на някой дебел педал, който изглежда толкова покъртително че никоя жена не иска да го докосне и затова е станал педал...
Из " Хомоупадъка на българското общество"
П.С. Все пак има шанс за теб след като си би.
Болен си от синдрома на курвата (СК)... Принципно е рядкост мъже да имат тоя синдром, но все пак има и такива случай... Симптомите на СК при мъжете са: тънко гласче, деформация в китките и анална податливост.. Ако не се лекуваш, до 3 години ще си личната курва на някой дебел педал, който изглежда толкова покъртително че никоя жена не иска да го докосне и затова е станал педал...
Из " Хомоупадъка на българското общество"
П.С. Все пак има шанс за теб след като си би.
Всъщност това е невъзможно, човек се ражда такъв, какъвто е и не може в различни фази от живота да сменя сексуалната си ориентация.. И правилната дума е гей, не педал.
Всъщност това е невъзможно, човек се ражда такъв, какъвто е и не може в различни фази от живота да сменя сексуалната си ориентация.. И правилната дума е гей, не педал.
Сигурно си душата на всички купони..
Ако кажеш че човек се ражда гей, значи признаваш факта, че е грешка на природата..
Устроени сме така, че инстинктивно да чувстваме привличане към противоположния пол, с цел възпроизвеждане.. След като се раждаш гей, ти не изпитваш привличане към другия пол, следователно си няква природна аномалия/грешка...
Според Фройд, човек се ражда бисексуален, а по нататък сексуалността му бива развита в хетеро и хомо...
Smrazqvashta
07-16-2015, 10:46
Ще повърна. Какви теми, какво "чудо".
Как може да имаш каквито и да е било контакти с човек от който те е гнус? Прегледай се.
Тролчоо :D
Ако кажеш че човек се ражда гей, значи признаваш факта, че е грешка на природата..
Устроени сме така, че инстинктивно да чувстваме привличане към противоположния пол, с цел възпроизвеждане.. След като се раждаш гей, ти не изпитваш привличане към другия пол, следователно си няква природна аномалия/грешка...
Според Фройд, човек се ражда бисексуален, а по нататък сексуалността му бива развита в хетеро и хомо...
хареса ми това мнение
Corb1225
07-16-2015, 14:30
И ти с тоя аватар признаваш, че си грешка на природата.
^ Осмисли първо какво е коментирал, пък после се заяждай
Corb1225
07-16-2015, 14:37
Аз може пък да искам само да се заяждам.
Уникално трудно е иначе да осмисля тези дълбоки мисли.
raggamuffinbabbyyy
07-16-2015, 15:23
Бате вземи се гръмни.. но преди това попитай майка ти,защо не е направила аборт когато е трябвало..!
И ти с тоя аватар признаваш, че си грешка на природата.
В гетото ви и интернет ли пуснаха?
Corb1225
07-16-2015, 16:21
В гетото ви и интернет ли пуснаха?
Не знам за гетото, ама гледам, че в лудницата са пуснали.
Не знам за гетото, ама гледам, че в лудницата са пуснали.
Аха тва твой лични наблюдения ли са? :)
Бате, дано повече хора разберат това, че аман от олигофрени. Раждал си се такъв, леле мале..
kalpazanka
07-17-2015, 07:21
Доста *любезно* отношение в тая тема...