View Full Version : Домашен купон
Хора как се оправяте с тва чистене след купон в къшти бе. Ужас тва е не знам ся как да се оправям и двата етажа и чаши лудница.Гледам че и по двора има бая нешта лелеле
anonymous708973
07-18-2015, 09:51
Най-напред отваряш прозорците широко в две стаи да става течение и почваш по вид. Първо вървиш с една торба за боклук и събираш само боклуци - хартии, фасове, остатъци от храна, пластмасови чаши, ако има нещо счупено. После бутилките (в боклука) и стъклени чаши (в мивката/миялната). Забърсваш масите с препарат; обираш подовете с прахосчмукачка, миеш ги - не забравяй банята, че и там обикновено е кочина след купони. Направо с доместос - хем да дезинфекцираш, хем да убиеш миризмата на квото е ставало там. Миеш чаши и чинии, къпеш се.
Ако са влизали в спалните, събери чаршафите и ги изпери.
Важното е да действаш по вид, не по стая или да се опитваш всичко наведнъж.
RapExotic
07-18-2015, 17:23
Ако е попаднала мастика (или повърня от мастика) по меката мебел случая е безнадежден. В къщата на село вече 3та година мирише от подобно изпълнение ... :D
Вчера цяла ден ужас но се управих де.вече всичко е ок и такова нешто в кашти не знам ште направя ли пак
Предварителна уговорка, че някой ще ти помогне в почистването.
anonymous708973
07-19-2015, 10:40
Вчера цяла ден ужас но се управих де.вече всичко е ок и такова нешто в кашти не знам ште направя ли пак
Мдааа, аз тъкмо заради истории за счупени маси (от подскачане върху тях?!?!) и загасени в стени и килими цигари направих купон у нас едва след като станах на 18 :д
Много грамотност виждам тука.
RazorEyes
07-19-2015, 11:17
През живота ми съм ходил на купони само няколко пъти. Но не разхвърляхме много и нямаше нужда да се чисти чак толкова. Е, ако сте били 40 човека тогава разбирам. И те съветвам да не го правиш повече вкъщи.
През живота ми съм ходил на купони само няколко пъти. Но не разхвърляхме много и нямаше нужда да се чисти чак толкова. Е, ако сте били 40 човека тогава разбирам. И те съветвам да не го правиш повече вкъщи.
Ако са били толкова, представям си как са я gangbang-вали.
NomNomNom
07-19-2015, 17:22
У нас 25 човека, гъз до гъз седнали на пода на хола, направиха по-малко мазало от 3мата гости на братчедката на рд-то, след което имаше и драйфано на пода, та.
Който кани прасета вкъщи, да му мисли :д