View Full Version : Как да спра да мисля за нея?
BakuOtaku
07-18-2015, 18:10
Аз съм на 21 години.Около месец си пиша с едно момиче на 14 години.Имаме доста сходни интереси и с нея за първи път усещам тази изпепеляваща любов.Проблемът е че не скоро се премести в Гърция и нямам възможност да я видя(не сме се виждали никога).Казах и да се забавлява и сме си обещали да бъдем заедно завинаги докато дойде денят да се видиме.Проблемът е че понякога съм много ревнив и си представям че прави какви ли не работи.Страх ме е да не я загубя просто.Искам си я само за мен.Да знам че е на 14 и още не е живяла но ми се иска да създам някакъв баланс.Искам да мога да спра да мисля постоянно за нея да си върша мойте хобита и тя да си се забавлява там докато дойде денят да се видиме.Просто в момента много ме боли отвътре искам да спра да мисля постоянно за това даже бях качил захар от притеснения.Моля помогнете да се справя със странните ми емоции :/
sl1nceetoo
07-18-2015, 19:56
Баланс с 14 годишна?
И не сте се виждали никога, ама сте заедно?
Мъка.
Блъсни една ръчна и се успокой. Жалко че си на 21 и не си мръднал умствено.
RazorEyes
07-19-2015, 00:06
От депресията излязох с алкохол, видео игри и малко метал музика. Но от прекалената употреба на алкохол си навлякох друг проблем.
vandamme
07-19-2015, 10:53
Абе я си еби майката....
Абе я си еби майката....
Много си умен като постваш това на всяка тема -.-
NomNomNom
07-19-2015, 16:16
Проблемът е че не скоро се премести в Гърция и нямам възможност да я видя(не сме се виждали никога).
Скоро ще се прибере, не се притеснявай 8-)
RapExotic
07-19-2015, 19:03
Казах и да се забавлява и сме си обещали да бъдем заедно завинаги докато дойде денят да се видиме.
Един за друг сте. На акъл сте на едно ниво.
BakuOtaku
07-20-2015, 11:01
Аз съм козирог,тя е водолей.Не знам до колко ще мога да я задържа,но ще опивам всичко което мога.Иначе мерси за отговорите :)))
Аз съм козирог,тя е водолей.Не знам до колко ще мога да я задържа,но ще опивам всичко което мога.Иначе мерси за отговорите :)))
Пак заповядай.