Влез

View Full Version : Почистването преди анален?!

paradiserr
07-19-2015, 20:40
Здравейте! С приятелят ми решихме да правим анален секс и започнах да се интересувам, да чета в интернет различни мнения как става, как се прави клизмата за почистване и т.н. Първо не бях особено навита, но после реших, че ще го направя. Та дойде решаващия ден, направих си клизма, бях чиста, но имаше проблем. Предполагам и при други е ставало да остане от почистващата вода там всеки както си я прави. Правих си преди време още два пъти клизма и пак оставаше вода след като приключа. Четох по форумите как много момичета се почистват само с душа със силна струя, искам да попитам така почиства ли се всичко или поне достатъчно за самия акт?! Наистина много се притеснявам да не стане някой гаф ;д ще умра от срам! Когато започнахме ... бавно и внимателно ;д Малко ме болеше, но честно много ми хареса! Обаче през цялото време бях притеснена, че може да стане беля и не се наслаждавах достатъчно... ;д Ако можеше в дупенцето по-често, ще е супер ;д Да мога да давам това удоволствие както на приятеля ми, така и на мен! ;д Той само ме пита Кога? Кога? ;д Моля за съвети! Искам следващия път да не се притеснявам и да се насладя на макс, защото там е наистина страхотно! :) Знам, че не съм само аз! ;д

baby_baby
07-19-2015, 21:46
Като се притесняваш да не дтане гаф не го прави

CoNviCt
07-19-2015, 22:17
Здравейте! С приятелят ми решихме да правим анален секс и започнах да се интересувам, да чета в интернет различни мнения как става, как се прави клизмата за почистване и т.н. Първо не бях особено навита, но после реших, че ще го направя. Та дойде решаващия ден, направих си клизма, бях чиста, но имаше проблем. Предполагам и при други е ставало да остане от почистващата вода там всеки както си я прави. Правих си преди време още два пъти клизма и пак оставаше вода след като приключа. Четох по форумите как много момичета се почистват само с душа със силна струя, искам да попитам така почиства ли се всичко или поне достатъчно за самия акт?! Наистина много се притеснявам да не стане някой гаф ;д ще умра от срам! Когато започнахме ... бавно и внимателно ;д Малко ме болеше, но честно много ми хареса! Обаче през цялото време бях притеснена, че може да стане беля и не се наслаждавах достатъчно... ;д Ако можеше в дупенцето по-често, ще е супер ;д Да мога да давам това удоволствие както на приятеля ми, така и на мен! ;д Той само ме пита Кога? Кога? ;д Моля за съвети! Искам следващия път да не се притеснявам и да се насладя на макс, защото там е наистина страхотно! :) Знам, че не съм само аз! ;д

Ти си мъж. Защо пропагандираш правенето на анален секс?

paradiserr
07-19-2015, 22:20
Хххаххаха не съм мъж!!! ;д;д;д

Dwyd96
07-20-2015, 16:35
Не са нужни клизми и тем подобни глупости...
Заври си тръбата на прахосмукачката в гъза и я пусни на макс, за 1-2 минути си готова...

AmxModx
07-21-2015, 01:32
Не са нужни клизми и тем подобни глупости...
Заври си тръбата на прахосмукачката в гъза и я пусни на макс, за 1-2 минути си готова...

тествал ли си го

Dwyd96
07-22-2015, 17:55
тествал ли си го

Да, като го напраих на майка ти, си умря от кеф ;)

AmxModx
07-22-2015, 18:47
to i ba6ta ti taka.. umrq ot kef

Dwyd96
07-23-2015, 10:23
to i ba6ta ti taka.. umrq ot kef
Еми майка ти го умори от секс ти кво очакваш....
То не е лесно да угодиш на нимфоманка, ама аз и хванах цаката ;) пускам прахосмукачката и тя цял ден се кефи... ;)

dreamwalker
07-23-2015, 12:44
Много сте зле.

Pug_306
07-23-2015, 13:53
Маркуча в задника и си ти ! Прочистена вовеки !

AmxModx
07-23-2015, 14:10
Еми майка ти го умори от секс ти кво очакваш....
То не е лесно да угодиш на нимфоманка, ама аз и хванах цаката ;) пускам прахосмукачката и тя цял ден се кефи... ;)

Ся искаш ли да ти изсипя зъбите ?

Dwyd96
07-24-2015, 17:50
Ся искаш ли да ти изсипя зъбите ?

Недей с лошо... ;) Въпреки че ми е интересно, кво ще направиш, ако кажа че искам.

NomNomNom
07-24-2015, 18:08
Много сте зле.

Дриймке, дай ти съвет как го правиш.
Все още съм девица там, не мога да давам мнения.

dreamwalker
07-24-2015, 18:14
Дриймке, дай ти съвет как го правиш.
Все още съм девица там, не мога да давам мнения.

Правя кафе, искаш ли.

да не си мислиш, че да бъдеш такава мазохистична нимфоманка е много Богоугодно, полезно или изгодно?!

NomNomNom
07-24-2015, 18:18
Оххх, мн добър коментар на нпп, той още ли е в раздела или изчезна

dreamwalker
07-24-2015, 18:20
Оххх, мн добър коментар на нпп, той още ли е в раздела или изчезна

Npp е големец, въпреки че лесно се цупи.

Изчезва на периоди, набира мощ и се завръща, за да срази опонентите си в раздела за философия и религия.

Данита
07-25-2015, 06:10
Веднъж съм правила анален и не мисля да повтарям!

102thedream
07-25-2015, 06:12
как не повтаряш
всеки твой пост във форума е като неуспешен анален секс

miroSLAW
07-25-2015, 07:50
Тряба да се почисти

NomNomNom
07-25-2015, 12:44
Веднъж съм правила анален и не мисля да повтарям!

така и не разбрах защо не си ползваш мъжките профили

Данита
07-26-2015, 04:49
Така и аз не разбрах, защо ме следиш постоянно!? Плашиш ме! И най-добре не се занимавай с мене ами си гледай болното здраве!

NomNomNom
07-28-2015, 14:07
Така и аз не разбрах, защо ме следиш постоянно!? Плашиш ме! И най-добре не се занимавай с мене ами си гледай болното здраве!

мн си прост, от всеки акаунт стилът на писане ти е един и същ, и със същите неща ми сипа сега, ай промени го малко, че ставаш отегчителен.

Скорпион
07-28-2015, 23:51
.

Мислех, че си изключително малоумно кифле, а ти излезе педал. Какъв е живота.

Rabalka
08-24-2015, 14:45
минавай просто през тоалетната.А пак наистина ако стане гаф е много кофти

Scarface...
08-24-2015, 18:29
ми правиш клизми докато от гъза ти не почне да тече кристално чиста минерална вода... Ако не се получи - заеби секса ...

plah4eto_
08-27-2015, 20:52
ПО темата несе притеснявай хубаво е аз го практукувам повече от вагиналния и предочтам фистинга

BeeingCreepyCute
08-27-2015, 21:14
ПО темата несе притеснявай хубаво е аз го практукувам повече от вагиналния и предочтам фистинга
Поне да го беше написала грамотно..