kiro...
07-19-2015, 21:14
В последно време започнах да осъзнавам, че отношението ми към дебелите момичета, не всички, а особено тези, които се държат като секси прелъстителки, е да изпитвам нещо средно между - силен неприязън, прилошаване при вида им, че и даже нещо като омраза. Ама кажете ми, това нормално ли е, може ли да твърдиш, че хората ти завиждали на пищните форми и какво по дяволите са пищни форми, крака като на слон, голям обезформен задник, ръце на които тлъстините висят и се друсат толкова много при всяко движение, а дори в случаите, в които имат големи гърди, "гайдите" им са слабо различими от общи фон на друсащите им телеса, торс, големи бузи и т. н., ужааасс! Нека спомена, че аз съм момче и в тинейджърските си години бях доста надебелял, но реших да обърна внимание на себе си, здравословния живот, тренировките в залата, подбора на храната, вместо само да се оплаквам от генетиката си. Освен ако това не е болестно състояние, вероятно не повече от 5% от затлъстелите хора са стигнали до там, заради болест. Но затлъстял по каквато и да била причина, ти дава правото да вадиш очите на хората с неприятно късото и изрязано облекло, в комплект със сладкото държание на тези хипопотами, сякаш те са малки сладки феи. Разкарайте се от очите ми, или поне не се дръжте по начин, когото не ви отива, същото важи за дрехите ви. Никога не бих си позволил да се унижавам така пред другите, но и винаги съм се мъчил да се видя от трето лице, или да се поинтересувам от чуждото мнение, а тези момичета каква преценка имат за себе си, или всички хора около тях са твърде деликатни!? И защо по дяволите са им да си правят различни татуировки и то на части от тялото, като кръста да речем, рамото, КОРЕМНАТА ОБЛАСТ!? Какво точно целите, да покажете, че дори през 20-те си години вече може да имате куп стрии, тонове мазнини, да се уморявате от кратко физическо движение!? Както са го казали и на английски "Big is beautiful. ", не, не е и никога няма да бъде, не е здравословно за вас! Никога не съм харесвал дебелите хора като цяло, нито когато бях дебел (не харесвах и себе си), но поне не съм се мъчил да се унижавам така. Какво мислите вие, имали ли сте сблъсък с подобни индивиди, които имат завидно високо самочувствие?