View Full Version : Беден съм, а я желая
vampira77
07-20-2015, 19:38
Здр. Аз съм момче на 12 години.Имам 4 сестри и живея с тях, баба ми, дядо ми, и родителите ми.От известно време харесвам едно момиче.Много е красива и изпитвам силно привличане към нея.НО има един проблем - тя е богата, а аз беден.Живее в апартамент с 4 стаи и две бани, родителите и карат кола за 11 000 (поне така съм чувал от съученици) и на всичкото от горе и дават по 2 лева ВСЕКИ ДЕН, когато сме на училище.Не мислете, че гледам какво има.Вярно е че е страшно богата, но за мен това е проблем в случая.
problemfairy
07-20-2015, 20:16
Малък си още, имаш време да се занимаваш с такива неща като порастнеш.
Vampira77 тоест Vampira1977 виж кво ако купиш кола за 100 бона примерно е след месец я дадеш втора ръка тя ще струва 10-20 бона а ще е не покътната. Ако и дават 2 лева за училище моля те :D 2 лева вика :D кво ще си купи с два лева освен чипс ? Относно апартамента... То в един апартамент може да има 50 стай ама да са 2 квадрата... как може да вярваш на хората ? продължаваъ и ще излезеш разочарован... Не е вярно че е страшно богата... добре де да предположим че е толкова страшно богата че и дават 2 лева... кажи името на мамка и и татко и ако са личности аз ще ги познавам...
2 лева ВСЕКИ ДЕН :O :O :O
vampira77
07-21-2015, 05:59
2 лева ВСЕКИ ДЕН :O :O :O
На мен ми дават по 50ст, даже по някога пропускат, но те не стигат за нищо и обикновенно си нося нещо от вечерята или закуската в кутия.Всики път като баща ми ми дава по 50ст ми казва как той като бил дете можело с 20ст да си купи кифла и боза, а на мен ми били давали по 50ст.
Истината е, че беден мъж никога няма да има хубава жена...
На мен ми дават по 50ст, даже по някога пропускат, но те не стигат за нищо и обикновенно си нося нещо от вечерята или закуската в кутия.Всики път като баща ми ми дава по 50ст ми казва как той като бил дете можело с 20ст да си купи кифла и боза, а на мен ми били давали по 50ст.
Хахаха
Пробвай рокля, може да ти хареса.След това се пробвай да се харесаш на най-богатото момче в класа.Казвам го от личен опит.
Smrazqvashta
07-21-2015, 11:29
Толкова да сте елементарни, срама нямате!!!
Мило дете, ако някое момиче ще те харесва то може да си сигурен, че няма да е заради това в какво жилище живееш и колко стотинки в джоба имаш. А, ако това са причините да си харесван от който и да е просто бягай надалеч от него!
Толкова да сте елементарни, срама нямате!!!
Мило дете, ако някое момиче ще те харесва то може да си сигурен, че няма да е заради това в какво жилище живееш и колко стотинки в джоба имаш. А, ако това са причините да си харесван от който и да е просто бягай надалеч от него!
Напълно права е... Ако те харесва заради това което имаш, а не заради това което си значи не е за теб..
П.с ivo7z Да не страдаш от шизофрения... Един път си момче, после момиче, после травестит... Сбъркана работа....
selimMUSLIM
07-21-2015, 15:21
Здравей момче!Направих този профил, за да ти кажа истината.Просто се огледай...всички красиви момичета се возят в скъпи джипове и лимозини, а зад волана седят богати пичаги с големи мускули.Ти като един бедняк НИКОГА няма да имаш някое красиво момиче, НИКОГА няма да бъдеш обичан истински,НИКОГА няма да можеш да купиш на децата си каквото искат (ако имаш такива), защото най-вероятно може да останеш девствен, може пък някоя да ти върже, ама малко вероятно на такъв бедняк.И най-важното НИКОГА няма да отидеш да учиш нещо хубаво, защото всичко хубаво се плаща.Единствения вариант е да станеш дребен престъпник...Тва е истината.Гадна е нали?
RapExotic
07-21-2015, 15:35
Баща ти сигурно е от БКП и не е чувал за инфлация. Накарай го да изкара един ден с 20 стотинки за да разбере за какво става въпрос.
А момичето не е толкова богата, но има вероятност да е разглезена. Нищо не спомена за характера и, така че няма как да получиш адекватен отговор как да действаш.
ой сиромах
жени много споко
golemiq_korab_minava
07-21-2015, 15:50
Здравей момче!Направих този профил, за да ти кажа истината.Просто се огледай...всички красиви момичета се возят в скъпи джипове и лимозини, а зад волана седят богати пичаги с големи мускули.Ти като един бедняк НИКОГА няма да имаш някое красиво момиче, НИКОГА няма да бъдеш обичан истински,НИКОГА няма да можеш да купиш на децата си каквото искат (ако имаш такива), защото най-вероятно може да останеш девствен, може пък някоя да ти върже, ама малко вероятно на такъв бедняк.И най-важното НИКОГА няма да отидеш да учиш нещо хубаво, защото всичко хубаво се плаща.Единствения вариант е да станеш дребен престъпник...Тва е истината.Гадна е нали?
Некадърен си май
golemiq_korab_minava
07-21-2015, 15:51
Иначе и пари да имаш . свяста още по трудно се отлрива
selimMUSLIM
07-21-2015, 15:57
Казах истината на детето.Не го обърквайте...
поредния некадърен трол
Просто се огледай...всички красиви момичета се возят в скъпи джипове и лимозини, а зад волана седят богати пичаги с големи мускули.Ти като един бедняк НИКОГА няма да имаш някое красиво момиче, НИКОГА няма да бъдеш обичан истински,НИКОГА няма да можеш да купиш на децата си каквото искат (ако имаш такива)
Хахаха най-голямата глупост, що пък да не си намери красива приятелка която да го обича, дори и без пари??
ЗНАМ ГО !!! Vamira77 да не би случайно да се казваш Станислав (Хитлера) от спортното училище в Бургас ти си няма кой друг да е... само ти носиш котки в раницата си, само ти се излагаше като говорише че ти дават по 50стинки ... признай си и ще ти дам 10 лева
Абе човек...к'ви ти момичета ? Изживей си детството ! И ако дадено момиче ще те харесва, няма да те харесва заради парите ти.....е.....поне на тия години....
Абе човек...к'ви ти момичета ? Изживей си детството ! И ако дадено момиче ще те харесва, няма да те харесва заради парите ти.....е.....поне на тия години....
Там е работата че тоя е на 17... Всеки ден го тормозят в училище той е от старото ми дск аз ся съм в друго дск ама като като учихме заедно всеки ден му правеха коридор направо го побъркаха даже мисля е има клипчета в youtube..
Smrazqvashta
07-22-2015, 07:28
Създаването на профила ти в този форум е било най-безсмислено изгубеното време за теб.
GoodEnough
07-22-2015, 07:47
Vampira77 тоест Vampira1977 виж кво ако купиш кола за 100 бона примерно е след месец я дадеш втора ръка тя ще струва 10-20 бона а ще е не покътната. Ако и дават 2 лева за училище моля те :D 2 лева вика :D кво ще си купи с два лева освен чипс ? Относно апартамента... То в един апартамент може да има 50 стай ама да са 2 квадрата... как може да вярваш на хората ? продължаваъ и ще излезеш разочарован... Не е вярно че е страшно богата... добре де да предположим че е толкова страшно богата че и дават 2 лева... кажи името на мамка и и татко и ако са личности аз ще ги познавам...
Брей, искам да я видя тая кола дето след месец от 100 бона ще падне на 10-20.Тцтц. :D
teenproblemTESTS
07-22-2015, 09:01
И аз се чудя. :D Просто му гледам коментарите от много време и се смея.Прави ми впечатление, че е пълен некадърник.
Селим, глупости на търкалето говориш... Ако имаш пари нямаш душа и за това няма да си никога истински обичан, ще си обичан само и единствено докато имаш пари, после отиваш на боклука от парцала дет те е лайквал...
И аз се чудя. :D Просто му гледам коментарите от много време и се смея.Прави ми впечатление, че е пълен некадърник.
Ами като си толкова прост че да се чудиш ми кажи яко ли ти е котето:
http://prikachi.com/thumbs/339/8251339.jpg (http://prikachi.com/images.php?images/339/8251339P.jpg)
Не знам къф миндил си и сфи детски разсъждения имаш но в случая аз съм правия
teenproblemTESTS
07-22-2015, 11:16
Трябва да сте много бедни, за да си мислиш, че 2 лева за един ден са много.Момичето си е напълно нормално, няма нужда да се притесняваш .
2 лева за среден дюнер не стигат, та той е 3,50
Гръмни се детенце! Видя какво ти каза haritov.Няма място за сиромаси като тебе.
miroSLAW
07-25-2015, 07:54
Баси скапания резак... Остави момчето.
Баси скапания резак... Остави момчето.
И кво като е резак ? на теб да не би да ти пречи ? много си прост ако щеш вярвай... Ben senin kıçını büstü olacak
stelomax
08-13-2015, 11:46
В момента трябва да учиш.Не се занимавай с момичета и без това нищо няма да излезе,не и на тази възраст.Съсредоточи се върху уроците си.
stelomax
08-13-2015, 11:49
Казах истината на детето.Не го обърквайте...
Казал си ти...дрънки.
BlauMeise
08-13-2015, 11:59
И кво като е резак ? на теб да не би да ти пречи ? много си прост ако щеш вярвай... Ben senin kıçını büstü olacak
Защо пишеш закани на турски, момче нали знаеш че има гугъл преводач
muhatacece
08-13-2015, 16:20
Sikijam sikijam para varmeyjam, от махлата :)
baby_baby
08-13-2015, 16:23
2 лева какво са в днешно време?
Малък си още за момичета
Scarface...
08-13-2015, 19:53
Здр. Аз съм момче на 12 години.Имам 4 сестри и живея с тях, баба ми, дядо ми, и родителите ми.От известно време харесвам едно момиче.Много е красива и изпитвам силно привличане към нея.НО има един проблем - тя е богата, а аз беден.Живее в апартамент с 4 стаи и две бани, родителите и карат кола за 11 000 (поне така съм чувал от съученици) и на всичкото от горе и дават по 2 лева ВСЕКИ ДЕН, когато сме на училище.Не мислете, че гледам какво има.Вярно е че е страшно богата, но за мен това е проблем в случая.
така или иначе си на 12 години , кво значи "желая е" ? Желаеш да си учите уроците заедно , или се целувате по бузите или се щипете ?! ... както и да е има решение за твоя проблем. - Стани богат ! - щом смяташ , че това е нещото , което ви дели ... - сега си на 12 , хвани се учи езици , чети , спортувай - бъди активен, развивай се ... а като един ден , може би станеш богат , вече няма да е желаеш толкова силно , ще желаеш много други ... но знае ли се :Д
Покани я у вас и се веселете на игри, колкото и да си беден вземи един тебешир и й нарусувай една дама и скачайте цял ден на тротоара ;)
Баща ти сигурно е от БКП и не е чувал за инфлация. Накарай го да изкара един ден с 20 стотинки за да разбере за какво става въпрос.
А момичето не е толкова богата, но има вероятност да е разглезена. Нищо не спомена за характера и, така че няма как да получиш адекватен отговор как да действаш.
Ами едно време 20ст са биси 1,30 сега
RapExotic
08-21-2015, 15:03
Ами едно време 20ст са биси 1,30 сега
Да, но не живеем в едно време. По времето на Тошо билетчето за градски транспорт е било 4 стотинки, а сега е 100 стотинки. Това е 25 пъти увеличение. Тоест ако на баща му са му давали по 20 стотинки тогава, то сега той трябва да дава на синът си 4,50лв. за да си покрие същите разходи.
IwantHelp
08-21-2015, 19:25
Барни я за едната гърда, когато имаш как и когато ти се отдаде възможност изкеффи ли ти се , ще е твоя докато не навърши 20 и започне да се бара с портиера на съседния блок защото той е бил доста взискателен в сравнение с леличката която продава в кварталната бакалия.
BeeingCreepyCute
08-21-2015, 19:46
Барни я за едната гърда, когато имаш как и когато ти се отдаде възможност изкеффи ли ти се , ще е твоя докато не навърши 20 и започне да се бара с портиера на съседния блок защото той е бил доста взискателен в сравнение с леличката която продава в кварталната бакалия.
Еха, браво! Добър разказ. Сигурно имаш само 6-ци по Литература.
BeeingCreepyCute
08-21-2015, 19:48
Ти рязан ли си?
BeeingCreepyCute
08-21-2015, 19:56
WTF? Детето не може да избере в каква семейна среда да живее. Той не е виновен, че семейството му няма много пари, или пък може да има, просто да не му дават много.. Защо да не бъде обичан истински? Има момичета, които изобщо не се интересуват от това, кой колко пари има. Защо да не може да купи на децата си каквото искат? Виждам, че детето е с по- голям интелект от твоя, може да си намери хубава работа като порастне и да изкарва добри пари.. Мисли преди да пишеш, социално изостанал селяк.
Scarface...
08-22-2015, 08:14
WTF? Детето не може да избере в каква семейна среда да живее. Той не е виновен, че семейството му няма много пари, или пък може да има, просто да не му дават много.. Защо да не бъде обичан истински? Има момичета, които изобщо не се интересуват от това, кой колко пари има. Защо да не може да купи на децата си каквото искат? Виждам, че детето е с по- голям интелект от твоя, може да си намери хубава работа като порастне и да изкарва добри пари.. Мисли преди да пишеш, социално изостанал селяк.
+1 ... мотивация , труд и блъскане му е майката ... хора, родени с много пари умират бедни , а такива без -трупат ... колелото се върти. Пича може да не се нареди в класацията на милионерите на България , но при упоритост, малко шанс и късмет може да постигне добър стандарт на живот... Вярно е , че повечето красиви жени искат да са по-осигурени(както и всички останали), тва със силиконовите 20 годишни курви, каращи чужди джипове си е нещо нормално. От едно време тея с власт и с пари са обградени от такива. Хората са го казали - за всеки влак си има пътници , въпросът е , че всеки харесва хубавото и красивото . Момчето ще стане на 25-30 г. и ще осъзнае , че външния вид задоволява само плътските желания. Друго си е да намериш някой, с който ти е приятно вечер да си пиеш питието и да си лягате сутрин, а не само да ти се усмихва красиво и да не може сглоби просто изречение. Ако си красив или умен , или и двете ще има красиви. Ако не си - трябва да си богат . Така е в живота - simple. Всички се надуват и надценяват, до едно време
BeeingCreepyCute
08-22-2015, 10:04
+1 ... мотивация , труд и блъскане му е майката ... хора, родени с много пари умират бедни , а такива без -трупат ... колелото се върти. Пича може да не се нареди в класацията на милионерите на България , но при упоритост, малко шанс и късмет може да постигне добър стандарт на живот... Вярно е , че повечето красиви жени искат да са по-осигурени(както и всички останали), тва със силиконовите 20 годишни курви, каращи чужди джипове си е нещо нормално. От едно време тея с власт и с пари са обградени от такива. Хората са го казали - за всеки влак си има пътници , въпросът е , че всеки харесва хубавото и красивото . Момчето ще стане на 25-30 г. и ще осъзнае , че външния вид задоволява само плътските желания. Друго си е да намериш някой, с който ти е приятно вечер да си пиеш питието и да си лягате сутрин, а не само да ти се усмихва красиво и да не може сглоби просто изречение. Ако си красив или умен , или и двете ще има красиви. Ако не си - трябва да си богат . Така е в живота - simple. Всички се надуват и надценяват, до едно време
България днес..
Martyyy2
09-18-2015, 09:01
ima samo 2 izhoda
-ybiistvo
-samoybiistvo
ako imah 4 sestri napravo si teglq kor6yma + baba mi i dqdo mi da jiveqt pri nas
mene ako me pita6 se samoybii
i neka v drygiq jivot ima6 bratq a ne vagini
martin97
09-19-2015, 11:37
УБИЙ Я!!!АКО ТИ НЕ МОЖЕШ ДА Я ИМАШ,НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА МОЖЕ!!!
Roklichki
09-19-2015, 12:32
Малък си още за гаджета. Направи 15 и тогава помисли повече.
09-19-2015, 14:12
Три пъти ебал ръката си. :D
Три пъти ебал ръката си. :D
+10
pamela112
09-21-2015, 12:07
Ако наричаш това СТРАШНО БОГАТА?!?Аз съм на твоята възраст и живея в мезонет за 200 000€ и се возя в кола за 300 000€ и ми дават 20 лева на ден.