View Full Version : На 27 съм и си падам по 20-годишни момичета. Проблем ли е?
Fast4Ever11
07-21-2015, 09:31
Здравейте!
Понеже не се чувствам комфортно да говоря за подобни неща с приятелите ми решавам да ползвам анонимността на интернет за да .. всъщност знам ли и аз защо. Предполагам само за да излея мислите си :) Предвид, че съм активен по форуми и прочее предполагам що за отговори ще се появят, но пък хей - може сред масата тролове и хейтъри да се открие някой Човек.
Та, проблемът не е точно проблем, но все пак - аз съм на 27, печеля мого добра (особено за БГ стандартите) сума в работата си, смятам че съм се реализирал успешно и т.н.
Намирането на половинка, обаче, ми се струва страшно сложно. Каквото и да си говорим - жените в днешно време много жестоко са разклатили стълбичката на възрастта:
- Голяма част от 14 годишните приличат на 20-годишни, имат повече сексуален опит от малък град и нямат грам задръжки.
- Много от жените над 25 вече, благодарение на "качествената" козметика, която се предлага, са изключително зле изглеждащи, което руши самочувствието им, което се отразява на всичко.
Единствено средното положение е най-изпълнено хем с готини девойки, хем с амбициозни такива. Университетски кадри, търсещи развитие, мотивирани.. Все хубави неща. Въпроса е дали отстрани би изглеждало странно мъж на 27-28 да се хване с 20-годишна. Мислите ли, че "има какво да си кажем", нямам никаква идея дали родителите ми биха одобрили нещо такова, да не говорим за перспективите - семейство, деца. Секса е ясен - това трябва да е манна небесна и за двете страни. Ама другото.. ?
Та.. дали някой е попадал в подобна ситуация? И ако да - излиза ли се от това нещо, отдаваш ли му се напълно.. Какво се случва? :)
Поздрави от отвратителната софийска жега!
Голяма част от 14 годишните приличат на 20-годишни, имат повече сексуален
Не разбрах.Падаш си по 20 годишни, но искаш те всъщност да са на 14? А ти на 27.
Fast4Ever11
07-21-2015, 09:45
Ахах, не се изказах. Идеята ми беше че си падам по 20-годишните защото са златната среда в случая. Не ща някоя, която прилича на 20, а всъщност още има "Час на класния" и затова няма да може да излезем :)
П.п. Нещата малко се обвързват с външния вид преди всичко останало, ама каквото и да си говорим - мъже сме - това се забелязва и гледа.
Секса е ясен - това трябва да е манна небесна и за двете страни.
Всяка 20 годишна ще ти се смее като и кажеш, че си девствен.
Въпроса е дали отстрани би изглеждало странно мъж на 27-28 да се хване с 20-годишна
Може да е странно, но не е невъзможно. Едни съседи са с 35 години разлика и са си съвсем нормално семейство. Имат три деца, най- малкия на 13, а най- големия на 18. Хората говориха, говориха, ама накрая спряха.
Deadlock
07-21-2015, 10:31
Като си тръгнал с генерализациите, 20-годишните са тъкмо напуснали гимназията и, в добрия случай, дома на родителите си, и се сблъскват със свободата и отговорността да разполагат с живота си. Трябва им време да стабилизират нещата в себе си, преди да станат способни на стабилна връзка. Склонни са да пробват с различни партньори, а ти (изглежда) искаш нещо по-трайно. Има всякакви хора, разбира се.
И тези над 25 няма как да са всички зле изглеждащи, с ниско самочувствие и произтичащите проблеми.
Според мен не трябва да се набутваш умишлено в средата на по-малките, защото краткотрайно сигурно ще ти хареса, но дългосрочно няма да те удовлетвори. Ако се случи да се харесаш с някоя 20-годишна и тази тема ти е реално на дневен ред, тогава я мисли за конкретното момиче. Генерално - не, давай с жени на твоята възраст.
kalpazanka
07-21-2015, 10:34
Та, проблемът не е точно проблем, но все пак - аз съм на 27, печеля мого добра (особено за БГ стандартите) сума в работата си, смятам че съм се реализирал успешно и т.н.
Намирането на половинка, обаче, ми се струва страшно сложно.
Това тук ми се видя като оксиморон. Печелиш добре, имаш стегнат, интелигентен изказ, а на следващия ред намирането на половинка било сложно, изглеждали не-знам-си-как благодарение на не-знам-си-какво... o.O Почвам да си мисля че или са ти сбъркани критериите, или ти е сбъркана самооценката...
Внасям един уточняващ въпрос- ти харесал ли си вече мома на 20 или тук сондираш мнение, коя точно възрастова група да ти препоръчаме? :)
Внасям един уточняващ въпрос- ти харесал ли си вече мома на 20 или тук сондираш мнение, коя точно възрастова група да ти препоръчаме? :)
Мога да ти отговоря вместо него, но на Ива няма да и хареса, че така са си я заплюли и даже не я е попитал.
има ли 18 няма проблеми
не трябва ги цениш по годините а по качествата
щото ако попаднеш на лоша жена ще пишеш продължително време тук
Че то кой не си пада по 20 годишни хаха, има ли лична карта, под ножа.
Че то кой не си пада по 20 годишни хаха, има ли лична карта, под ножа.
20г нимфоманка при това би
това е оръжие за масово изтощение
Свободно 16 годишно момиче си търси стабилен мъж за сериозна връзка! ;)
Ако печелеше добре, нямаше да пускаш подобни "MatthewDesp" теми.
В София има достатъчно момичета, почасови. Няма нужда от линкове даже.
Няма обясняваници, без последващ ангажимент, няма нужда да симулираш интерес.
А може би просто ти е скучно. ;)
има ли лична карта, под ножа.
ahauuahhua
anonymous708973
07-21-2015, 12:59
Така ми звучиш все едно ей сега хващаш една въдица и заминаваш в първия ти попаднал университет да търсиш "млади кадри" за връзка. Което не е много по-различно от това да отидеш на дискотека с ясната цел да забиеш нещо и да се нервиш цяла вечер дали ще се получи.
golemiq_korab_minava
07-21-2015, 13:26
На 20 години вече една жена може бъде достатъчно зряла и е напълно нормално подобна връзка, не виждам нищо странно.
Тоест, ако ти се появи възможност, ако имаш познати и приятелки - ок, но да търсиш из студетски групички - тук вече става странното.
dreamwalker
07-21-2015, 14:51
Много от жените над 25 вече, благодарение на "качествената" козметика, която се предлага, са изключително зле изглеждащи, което руши самочувствието им, което се отразява на всичко.
Честно казано, не съм забелязала тотална или дори значителна промяна във външния вид на момичетата, които познавам, за 5 години в интервала 20-25.
Не знаех, че има индивиди със специалната способност да разпознават точната възраст на хората, които срещат.
П.П. Какво смяташ да правиш, когато потенциалната ти 20-годишна приятелка стане на 21? :(
П.П.П.П. А когато стане на 22?
П.П.П.П.П.П. А когато стане на 23?
П.П.П.П.П.П.П.П. А когато стане на 24? Вече ще е на прага на старостта.
Ми зависи от човека, по принцип е нормално мъжът да бъде по голям, но максимално с 10 години. Не повече. Аз познавам хора с еднаква възраст и не се разбират добре, вече. Доста хора са ми казваши, че мъжете остарявали по бавно.
kaRamella
07-24-2015, 17:08
Ако печелеше добре, нямаше да пускаш подобни "MatthewDesp" теми.
В София има достатъчно момичета, почасови. Няма нужда от линкове даже.
Няма обясняваници, без последващ ангажимент, няма нужда да симулираш интерес.
А може би просто ти е скучно. ;)
човека търси връзка
не секс за пари
Темата ти е гнус. Твърде много некадърници, които не могат да си хванат приятелки на своята възраст.
Честно казано, не съм забелязала тотална или дори значителна промяна във външния вид на момичетата, които познавам, за 5 години в интервала 20-25.
Не знаех, че има индивиди със специалната способност да разпознават точната възраст на хората, които срещат.
П.П. Какво смяташ да правиш, когато потенциалната ти 20-годишна приятелка стане на 21? :(
П.П.П.П. А когато стане на 22?
П.П.П.П.П.П. А когато стане на 23?
П.П.П.П.П.П.П.П. А когато стане на 24? Вече ще е на прага на старостта.
Без незадоволени старици в коментар секцията.
Corb1225
07-25-2015, 20:55
Темата ти е гнус. Твърде много некадърници, които не могат да си хванат приятелки на своята възраст.
Твойта е лесна, ти си търсиш приятел.
paradosou
07-25-2015, 21:54
Целта ми не е хейт, само давам материал да си помислиш. Първо тва е форум, никой не се интересува колко печелиш ---> излишно самоизтъкване. Всъщност и навън, в ежедневното общуване на хората не им пука каква ти е заплатата... стига да не движиш в изключително материалистични среди (по мое мнение далеч не е толкова масово, колкото някои възмутени xD ни убеждават, че е). 20-27 е супер нормална разлика, странно че някой изобщо пита. Определяй си сам живота, нямаш нужда от тийн форум, за да ти светне кое се явява о'k. Някак конформистко ми идва...
Като цяло стабилно клиширано мислене (не претендирам моето да е супер иновативно :D). Да, много момичета изглеждат по-големи отколкото са и да, доста момичета правят секс за пръв път на 14 например. Все пак не се подвеждай, че са супер либерални и свалят всички задръжки още при натискането, да кажем. Ще се учудиш колко провокативно държащи се мадами всъщност не са съгласни на относително приемливи неща. И аз не съм във възторг да се прави секс на 14, ама пък не съм човекът, който ще решава кое как + ми се получава да не определям познатите си предимно (или още по-зле - основно) на база сексуален опит.
За университетите да не отварям дума... Моите уважения към точните хора, които наистина търсят развитие, любопитни са и наистина гледат да учат качествено, ама със сигурност у нас специално тва не е преобладаващата част. Общо-взето звучиш като изживяващите се като културни критици, дето намират четенето за достатъчен показател, че някой може да мисли и е свестен :D. Моите уважения и към книгите, вярно могат да дадат доста, ама подобни схващания ми идват в повече.
Частта с родителите пък направо ме разби. Няма нужда да ни пишеш на нас в темата, отговори на себе си - струва ли ти се нормално мъж на 27, изпитващ съмнения дали маце на 20 ще има какво да му предложи като интелект, да се влияе до голяма степен от семейството си?! Понеже аз съм убедена, че ако реално си достатъчно оформен като характер, би мислил доста различно. Един стабилен мъж би бил претенциозен към евентуалната си бъдеща жена, ама пък веднъж избере ли я би си защитавал избора докрай. Ако мама и тате ще му се намесват... за какво изобщо говорим? Ясно, че отстрани понякога се вижда по-ясно и може би въпросните мама и тате биха отчели реално съществуващи пробойни във връзката, ама осъзнатите симпатяги все пак имат наблюдателност + трупат собствен опит. Не става винаги някой да се намесва отвън...
За перспективите - споко, 7 години не са 70. Даже има хора с много по-големи разлики, които напук на нашите клиширани схващания създават здрави и щастливи семейства. Свиркай си ; ).
Отдаваш се напълно на нещата, които правиш, да. Идеален вариант е, не вярвам, че е възможно през цялото време, ама поне стремежа би било добре да е налице. Без страст и истинско желание нищо няма смисъл.
NomNomNom
07-25-2015, 23:52
Твойта е лесна, ти си търсиш приятел.
Дейба, да му го кажат най-накравя.
dreamwalker
07-26-2015, 00:08
Аз пък намирам Осъдения за изключително свеж и интересен потребител, както и paradosou и Кал, изпъкват на фона на обстановката във форума.
NomNomNom
07-26-2015, 00:09
Аз пък намирам Осъдения за изключително свеж и интересен потребител, както и paradosou и Кал, изпъкват на фона на обстановката във форума.
дриймке, и ти не си си имала гадже, нз защо се бъркаш
dreamwalker
07-26-2015, 00:11
Просто споделям мъдрите си мисли с широката аудитория.
Просто споделям мъдрите си мисли с широката аудитория.
Изкушаващо, но ще се въздържа.
NomNomNom
07-26-2015, 01:20
ай лягайте
човека търси връзка
не секс за пари
Предложих изпитано решение, до което съм стигнал след връзки. Мога да си го позволя. Не е за всеки. Има повече добри попадения, които се увеличават, а не намаляват.
Алтернатива: да си търси момиче на около 20 с достатъчно непривлекателен вид, лице и тяло, с каквито винаги би имал шанс. Знам че има много такива. Някои мъже са принудени, а повечето просто заблудени. Банално. Без комплекс за незначителност фейсбук и компания нямаше да ги има.
Имам достатъчно важни неща, над които да се концентрирам и слабо ме интересува как изглеждам в очите на роднини.
paradosou
07-26-2015, 10:46
дриймке, и ти не си си имала гадже, нз защо се бъркаш
Тва беше тъпо.
102thedream
07-26-2015, 11:06
paradosou не че нещо ама аватара ти скучайно да ти прилича на кончита вурст
е виж там сянката като мустак
Smilee..
07-26-2015, 12:19
Не , не е проблем . Това са 7-8 години , а не 20 :)