PDA

View Full Version : как да се справя с тези косми?



bubssss
07-25-2015, 15:44
момичета използвам самобръсначка за всички части, но резултата е още на следващия ден наболи косми :( ... не мога да си позволя да отида на козметик, знам че ще ме посъветвате това като най-добър вариант, но нещо друго ефективно да споделите... не мога да отида и на плаж дори, да не говорим, че това ме комплексира и стоя далеч от момчетата, че един ден ако се стигне до интимност какво правя..бикини линията,инт.зона и бедрата са ужасна картинка... помогнете

marilyn
07-25-2015, 17:05
Спри с тая самобръсначка, защото нищо хубаво не те чака, като космите ти почнат да растат под кожата и станат като брада. Най-добрият вариант е кола маската, според мен. Защо не искаш да си правиш? Ако те е страх от болката - трае се. Отначало е кофти, първите един, два пъти, после не усещаш почти нищо. Правя си кола маска на цяло тяло и вече не ми прави впечатление тая процедура.

Ако не ти се дават много пари за козметик, можеш да минеш по-тънко като потърсиш някоя оферта в сайтовете за колективно пазаруване. Там съм намирала страхотни оферти и съм посещавала доста салони, от които съм оставала доволна. А цените са доста ниски.

Другият вариант е да се опиташ да си направиш кола маска сама, но това не е за препоръчване. Ще изхабиш много време, нерви и усилия, а и някои места са много трудни за достъп, така да се каже. Ще ти трябва и нагревател, в който ще трябва да вложиш повече пари.

Епилатор. Това е бюджетно решение, защото го купуваш един път и после го ползваш 100 години. Отнема време, боли и е досадно. Понякога накъсва космите. Не е добра идея за интимната зона, трябва да си голям мазохист, за да успееш с това нещо да се справиш там.

За фото или лазерна епилация ти трябват повече пари.

Крем депилатоар също не ти препоръчвам, защото ефектът е като бръснене, а и ако имаш чувствителна кожа предизвиква дразнене.

Smilee..
07-25-2015, 17:45
Бръсненето не е работа - зарежи го . Аз съм ползвала кола маска на Джанкар ТЕЧНА и останах доста доволна от нея . Не е скъпа -1,20 лв. В опаковката има тубичка с кола маска , шпатулка и ленти за да отлепиш кола маската. Епилатор също ползвам .. ама на краката не винаги става съвсем гладко / остават 5-6 косъма , за да ме дразнят / . Кола маска при козметик си е чиста работа !

Mila_Sa
01-18-2016, 13:55
Аз използвам, кола маска и съм много доволна. Кола маската е Италианска, и е доста евтина само за около 2 лева беше ролона. Ако някой се изнтересува да ми пише на лично.

kaRamella
01-18-2016, 14:36
Купи си лентички за тяло на Дева и давай смело сама.

YSMF
01-18-2016, 14:45
Аз се преродих с фотоепилатора. Не е евтино, но пак е по - добре от това да ходиш на процедури в салон където един крак ти е 500 лева. Отначало ме болеше, защото косъмът не беше свикнал, но сега са супер редки и слаби и не се усеща нищо. Кола маска и епилация ми действат като изтезание, отказах се от тях.