View Full Version : Къде да си празнувам рождения ден?
Здравейте, трябва ми място, на което да поканя към 30-40 души. Най-добре ще е зала, в която да няма бар или нещо такова, просто зала с място за танцуване и горе-долу няколко столчета, дивани и маси за ядене, защото ако има бар, всеки ще си взима нещо и накрая ще ми излезне 200-300 лв, а и също ми трябва място, което да не струва повече от 200 лв. Най-добре ще е сто и нещо лева. Не е нужно да е твърде голяма, може и 5-10 метра широчина да стигне, колкото да побере хората. Също така ако може да е на партер или на 1-ви етаж, за да може да се излиза навънка по всякое време, и наоколо да има да кажем магазинче, ако трябва нещо да си вземем, ако не стигне. Ако имате някакви идеи, пишете долу. Също така съм от София, казвайте някакви места в рамките на София.
RapExotic
07-26-2015, 16:00
Ти парти ли ще правиш или кошара за стадо овце? За 40 души си приготви около 500-600лв. поне и минимум тристаен апартамент.
Дондуков 11 - има зала, която се наема и е достатъчно голяма за такъв тип рожден ден - има маси, столове , прожектори , колони. И до метро станция Сердика.
Излизаш ,разхождаш се и разглеждаш ...;)
baby_baby
08-01-2015, 21:33
Ехее много претенций
Най-добре направи го на някоя хижа
30 души с 200-300 лева??? По една шепа фъстъци ли ще им даваш :? Иначе така по-форумите няма да намериш място, виж в нета или обиколи и питай...
Може да навиеш някой бар да платиш само наем и другото да си го внесеш, а пък някой ако иска да си поръча да си плаща сам....
Отидете в някоя градинка, хем е безплатно, хем е широко :)