View Full Version : Скукааааааааа..
Само на мен ли ми е някакво дебилно, по цял ден Айляк и направо откачам...плажче, фитнесче, и пак скука... Дайте идеи за ранообразяване малко на иначе така скучното лято... Чак от скука искам да започна някаква временна работа да ми минава времето...
ами ти го каза - намери си работа.
или бъди доброволец някъде : )
приятели нямаш ли си?
гледай "лятно кино в квартала", доста добра инициатива..
абе идеи много, стига на човек да му се правят, разбира се..
ако имаш добри финансови възможности - пътувай, организирай си ходене до планина/гора
dreamwalker
07-28-2015, 18:22
Пътувай, чети книги, търси тайни съкровища.
Подяволите не по болната тема... като цял съм вълк единак... не,че аз го искам, но явно само на такива хора съм попадал, използвачи или хора които те търсят само когато им трябваш - ее да де използвачи...
Искам да пътувам,но като няма с кого.. ся насила да гледам намусени физономии...
За планина,ми живеея в подножието на планина, често ходя да тичам ( да сам )... и толкова.
Отдавна си мисля, вече да почна да чета някакви книги Което не съм правил сигурно от трети клас..(не съм някой кретен, идиот или наркоман, просто приказките не ми харесваха на времето повече ... - Спорт, политика, технолоогиий от Лапе)
Ся ще изровя някоя книга...
Спортувай ,разхождай се ,пикници,гледай The Walking dead от първия сезон,ще видиш че няма да искаш да излезнеш от вас докато не стигнеш до 5 сезон :D