View Full Version : Връзка само за секс
Здравейте! Имали ли сте връзка само за секс? Колко дълго продължи и най-големия въпрос възникнаха ли чувства в някоя от страните?
Възможно ли е такава връзка да прерасне в нещо повече? Само в жените ли се появяват някакви чувства?
общо взето голяма каша ми е и така..
dreamwalker
07-28-2015, 09:04
Ясно защо.
Това е малоумно.
jp_morgan
07-28-2015, 13:50
Всичко е възможно
baby_baby
07-28-2015, 15:32
Не не и не
Връзките само за секс са най-добри защото там не се занимаваш с глупости, само си правите кефа и чао.
RapExotic
07-28-2015, 18:55
Връзките само за секс са за хора, които не са наясно със себе си.
...Айде... айде... всеки мъж сключил брак после си слага край на живота, другото което е идва ли съществува мъж който му се духат пари за парцали и най-различни гримове за курвата... Ся аз ако ти дам една курва ке искаш ли връзка или само да я блъскаш ?
RapExotic
07-29-2015, 08:37
^Аз от курви нищо не искам. Това, че някой си избират такива и позволяват да им точат парите само и само да имитират връзка е друг въпрос. Ако си намериш момиче, с което да се разбираш и да имаш стабилна връзка изградена от приятни емоции и доверие, сексът с нея ще бъде 100 пъти по-приятен, от колкото с някаква разпоретина, която се ебе с всеки.
Скорпион
07-29-2015, 11:12
...Айде... айде... всеки мъж сключил брак после си слага край на живота, другото което е идва ли съществува мъж който му се духат пари за парцали и най-различни гримове за курвата... Ся аз ако ти дам една курва ке искаш ли връзка или само да я блъскаш ?
Курвата точи парите, не е вярна и е вероятен преносител на неколко венерически болести.
Дет се вика по-добре да блъскаш кучето пред блока?
dreamwalker
07-29-2015, 11:24
^Аз от курви нищо не искам. Това, че някой си избират такива и позволяват да им точат парите само и само да имитират връзка е друг въпрос. Ако си намериш момиче, с което да се разбираш и да имаш стабилна връзка изградена от приятни емоции и доверие, сексът с нея ще бъде 100 пъти по-приятен, от колкото с някаква разпоретина, която се ебе с всеки.
Границата е много тънка, не знам как я различаваш.
tanchita99
07-30-2015, 13:10
В момичето се появят чувства много ясно, в мъжа много рядко , почти никога :/
Скорпион
07-30-2015, 13:17
В момичето се появят чувства много ясно, в мъжа много рядко , почти никога :/
Много ги разбираш нещата. Колко си сменила преди да стигнеш до тия изводи.
sladura89
08-03-2015, 00:04
Здравейте! Имали ли сте връзка само за секс? Колко дълго продължи и най-големия въпрос възникнаха ли чувства в някоя от страните?
Възможно ли е такава връзка да прерасне в нещо повече? Само в жените ли се появяват някакви чувства?
Не съм имал такава връзка до сега, но имам голямо желание да опитам! :)
Има два филма по темата, ако искаш може да ги погледнеш "No strings attached" и "Friends with benefits"!
Възможно е при никого да не се появят чувства или пък да се появят и при двамата и връзката да премине от неангажираща към ангажираща. Както е възможно и да се появят само при единия тогава става кофти, ама все пак "няма как да направиш омлет без да счупиш няколко яйца", но пък според мен това е един много добър вид връзка да не се обвързвате емоционално, а само да се забавлявате и да си доставяте удоволствие освен това с времето натрупвате опит и започвате да знаете много добре на другия какво му харесва и как да му доставиш удоволствие максимално! Естествено, че чувства може да възникнат както при жените така и при мъжете все пак си зависи от човека дали е по-безчувствен или по-емоционален и не всеки, който изглежда безчувствен е такъв може просто да не си показва емоциите! Надявам се да съм бил полезен. :)
sladura89
08-03-2015, 00:05
.......
paradosou
08-03-2015, 11:19
Не и не бих поддържала такава "връзка"; горда съм и ще се чувствам олигофренски, в случай че например момчето си хареса мацка за връзка и спре да се занимава с мен; имам и доста по-сериозни съображения... просто не ме влече идеята. И стига с митовете, че САМО жените залитат към влюбване.
Курвата точи парите, не е вярна и е вероятен преносител на неколко венерически болести.
Дет се вика по-добре да блъскаш кучето пред блока?
Глупости на търкалета.. всички са минали медицински преглед
diskreten
08-04-2015, 09:02
Напротив.
Може точно защото са наясно със себе си да искат такава връзка.
Казвам го от личен опит и определено съм знаел какво искам.
diskreten
08-04-2015, 09:07
Случвало ми се е да имам такава връзка при това по желание на момичето.
След няколко срещи и след като я опознах по-добре, исках да имам нещо по-сериозно с нея и това застраши връзката която имахме тогава.
Общо взето няма правила. Всеки го разбира така както е най-добре за него.
sweet*delicious
08-22-2015, 14:31
Не мисля че такава връзка може да прерасне в нещо по-специанло и не не е задължително само жените да се влюбват смисъл зависи с какви намерения си започнал връзката
Ми аз сам на такава вразка и между временно така забивки с други и зася не е прераствало в друго а ако прерастне сигорно няма да се получи
Scarface...
08-24-2015, 18:46
имал съм и тва е може би най-подходящата връзка , когато не искаш да имаш по-сериозна връзка ... Това е точно за хора, които не се чувстват готови да се обвържат имат привличане и страст , както и несъответствие в характерите. Или други причини , да не искат да са заедно
Klaudia11
08-24-2015, 19:51
Нее нямам нужда от такава връзка!
Нищо сериозно не очаквай, просто от време на време можеш да оцветиш скучния си семеен живот.
Бих могъл да кажа, че по-скоро при мъжете се появяват тези чувства, защото жената, за да стигне до там да се отпусне да спи с този или онзи, малко или много вече е преживяла един-двама, които са й разбили сърцето. Няма жена, която да се пуска в секс афери, без ангажименти, ако не е наясно какво следва, така че май ти очакваш повече.
По-нагледно : първо идват чувствата, а секса е логичното продължение, обратното е по-сложно, но не и невъзможно.
Съвет - пази чувствата за себе си и се отдай на секса...
Аз бих казал точно обратното. Точно за хора, които са наясно не само със себе си, ами и с нуждите на партньора срещу тях. Особено ако останат на ниво секс, без ангажименти, но понеже все някой ще се намери да се изкаже, защото не му връзват и хоп най-лесно - не си наясно със себе си. Какво точно не трябва да си наясно със себе си, че някой друг слуша проблемите на любовника, грижи се за него, а оставя най-сладката част за теб и на калпак чувството, че е забранено ти дава допълнителен кеф, ай стига бе не бил наясно, ако си неосъзнат романтик, вярващ в приказките за принцове принцеси, не виждам причина да не видиш кеф в това.
Но пък всеки си има мнение, а аз изразих моето, аз съм наясно с коя съм и какво ми коства, знам че на моменти криввам от правилния път, но то е да ми покаже, че монетата има две страни...
plah4eto_
08-27-2015, 20:49
и аз съм за сега съм с 7 момчета и с всяко е само секс но сас запазен ден и не се оплаквам :Д
BeeingCreepyCute
08-27-2015, 21:16
и аз съм за сега съм с 7 момчета и с всяко е само секс но сас запазен ден и не се оплаквам :Д
Липсва ти интелект.
RapExotic
08-27-2015, 21:48
Rabalka version 2.0
jp_morgan
09-22-2015, 18:10
Връзката "само за секс" е много хубаво нещо
Ако има навита мацка да пише да пробваме. :D
jp_morgan
09-24-2015, 20:39
Не се престаравай
sladura89
09-26-2015, 01:07
Дори и да има едва ли ще си каже! Аз съм чувал, че много момичета предпочитат такива връзки, а до сега не съм попадал на такава!
Не е оферта, честно казано. Разбира се, при всеки е различно, но когато годините са малко и начина на мислене не е развит напълно. Сега, не мога да знам на колко години, че даже и пол, но мога само да предположа, че нямаш 18.
Започва се с мисълта за преки отношения без обвързване, но накрая винаги нещата се оплескват. Ти си мислиш, че ще правиш секс с някой и след седмица-две, когато отидеш да се чукаш с някой друг/а без да го пазиш в тайна от 'уговорения ти партьор' той ще бъде напълно окей с това нещо.
НЕ Е ОК. НИКОГА НЕ Е!
„Голямата разлика между платения секс и този без пари е, че платеният излиза по-евтино.“
Брендън Френсис
Прочети още на: http://www.teenproblem.net/a/6-lubopitno/47686-lubopitni-citati-za-seksa-izrecheni-ot-izvestni-lichnosti/
paradosou
09-26-2015, 13:04
Дори и да има едва ли ще си каже! Аз съм чувал, че много момичета предпочитат такива връзки, а до сега не съм попадал на такава!
Не че съм някакъв експерт, ама е повече от очевидно, че мацките като цяло търсят емоция, често дори само за секс да става въпрос. Ако не можеш да им я дадеш - виж какво може да се направи по въпроса. Не казвам, че трябва си фалшифицираш намеренията с цел да ги поласкаеш и преметнеш ест, нито да им обещаваш каквото ти хрумне, нито да ги качиш на мега скоростно емоционално влакче. С малко нюблюдения и практика почват да се усещат нещата.
Не че съм някакъв експерт, ама е повече от очевидно, че мацките като цяло търсят емоция, често дори само за секс да става въпрос. Ако не можеш да им я дадеш - виж какво може да се направи по въпроса. Не казвам, че трябва си фалшифицираш намеренията с цел да ги поласкаеш и преметнеш ест, нито да им обещаваш каквото ти хрумне, нито да ги качиш на мега скоростно емоционално влакче. С малко нюблюдения и практика почват да се усещат нещата.
Личи ти, че не си жена само за един мъж.
paradosou
09-26-2015, 14:34
На 19 малко трудно да съм каквато и да е жена 8-).
Иначе хич не позна.
На 19 малко трудно да съм каквато и да е жена 8-).
Но не е проблем да си само любовница.
paradosou
09-26-2015, 15:44
а, без такива
sladura89
09-26-2015, 19:33
Проблема е, че ми липсва май достатъчно практика, а пък и изобщо не разбирам как мислят жените, нито забелязвам каквито и да е знаци! За да схвана нещо явно трябва да ми се обясни, а такова обяснение често липсва! :)
а, без такива
ще те глезя с хубави неща
Проблема е, че ми липсва май достатъчно практика, а пък и изобщо не разбирам как мислят жените, нито забелязвам каквито и да е знаци! За да схвана нещо явно трябва да ми се обясни, а такова обяснение често липсва! :)
Пич ,ако някой ти каже ,че разбира жените ,да знаеш ,че те лъже ;)
Имала съм такива връзки и ми е било забавно, останал ми е хубав спомен. При две от тях възникнаха чувства от страна на момчетата, но нямаше шанс да се получи връзка. Изобщо не смятам, че това е добро начало на едни свестни отношения.
dreamwalker
09-28-2015, 18:39
Имала съм такива връзки и ми е било забавно, останал ми е хубав спомен. При две от тях възникнаха чувства от страна на момчетата, но нямаше шанс да се получи връзка. Изобщо не смятам, че това е добро начало на едни свестни отношения.
Ако Мерилин Монро е моделът ти на подражание, написаното не ме учудва.
sladura89
09-28-2015, 19:20
Пич ,ако някой ти каже ,че разбира жените ,да знаеш ,че те лъже ;)
Така е, но поне някои знаят как да им се харесат и да ги привличат дори и да не разбират как точно мислят! Но пък има и изключения все някой би могъл да ги разбира примерно Мел Гибсън! :D
общо взето голяма каша ми е и така..Няма нищо лошо в това, ако и двете страни са доволни - защо пък не!
Както ти казаха - лошо е ако се влюбиш и искаш връзката да прерастне в нещо повече, но другата страна не споделя тези намерения. Това може да се случи и на мъжа и на жената - полът няма значение в случая.
Това е "рискът" на необвързващите връзки, но подобни неща се случват и в "нормалните" връзки, когато нещата не се развиват и партньорите накрая се разделят, след като връзката им спре да се развива.
Scarface...
09-28-2015, 19:29
Така е, но поне някои знаят как да им се харесат и да ги привличат дори и да не разбират как точно мислят! Но пък има и изключения все някой би могъл да ги разбира примерно Мел Гибсън! :D
за какво ти е да се мъчиш да ги разбираш , като те самите не се разбират . Да - с практиката и годините , човек се учи да ги кара да го харесват и да ги привлича , но идва момент , в който става лесно и безинтересно. Тогава пак започваш да търсиш точно тези , интересните , бавните , с труден за разгадаване път към флирт , свалка , любов.
Търсиш знаци ... тенденцията на новото време е все по-рядко да ги получаваш . Бъди уверен , търси нелогичното , бъди непредсказуем ... при мен е работило в 99% от случаите ... Бъди перде , успех
jp_morgan
09-28-2015, 23:17
Хубаво е като споделяш мнение,преди това,да използваш добре познатият израз: "Според мен" и чак тогава да кажеш това,което има да казваш. Точно тези хора (включително и аз) са много наясно със себе си и знаят какво искат,но това,че не отговарят на представите ти,не означава,че проблемът е в тях. Аз лично нямам никакви предубеждения относно връзките само за секс и не ми пречи да имам такива и толкова на брой,колкото преценя. Ако се появи момиче,което да ми привлече вниманието за нещо повече от просто секс и ме заинтригува,тогава нещата се променят. Тогава така нар. "връзки само за секс" приключват и тя става единствената. Лично мое мнение е,че когато имам сериозна връзка с момиче,то тя(момичето) е най-доброто,което може да ми се предложи за момента и затова съм избрал да съм с нея. Преди много време,във фейсбук видях едни колаж,на който пишеше: "Не изневерявам....уважавам себе си,съответно и избора си"!(баси....много добре казано),та ми стана нещо като мото. Разбира се,има и такива,които,въпреки че са обвързани,пак "шарят" наляво-надясно,ма всеки си преценява какво е най-добре за него. Стига с отклоненията от темата...не си ли обвързан,няма нищо лошо да се наслаждаваш на удоволствието от секса,без да имаш някакви други задължения към партньора/партньорите ти.
Ако Мерилин Монро е моделът ти на подражание, написаното не ме учудва.
Един аватар и един ник ли са доказателството кой ми е примера в живота и имам ли такъв изобщо?
golemiq_korab_minava
09-29-2015, 13:13
А след 20 години?
golemiq_korab_minava
09-29-2015, 13:24
Хубаво е като споделяш мнение,преди това,да използваш добре познатият израз: "Според мен" и чак тогава да кажеш това,което има да казваш. Точно тези хора (включително и аз) са много наясно със себе си и знаят какво искат,но това,че не отговарят на представите ти,не означава,че проблемът е в тях. Аз лично нямам никакви предубеждения относно връзките само за секс и не ми пречи да имам такива и толкова на брой,колкото преценя. Ако се появи момиче,което да ми привлече вниманието за нещо повече от просто секс и ме заинтригува,тогава нещата се променят. Тогава така нар. "връзки само за секс" приключват и тя става единствената. Лично мое мнение е,че когато имам сериозна връзка с момиче,то тя(момичето) е най-доброто,което може да ми се предложи за момента и затова съм избрал да съм с нея. Преди много време,във фейсбук видях едни колаж,на който пишеше: "Не изневерявам....уважавам себе си,съответно и избора си"!(баси....много добре казано),та ми стана нещо като мото. Разбира се,има и такива,които,въпреки че са обвързани,пак "шарят" наляво-надясно,ма всеки си преценява какво е най-добре за него. Стига с отклоненията от темата...не си ли обвързан,няма нищо лошо да се наслаждаваш на удоволствието от секса,без да имаш някакви други задължения към партньора/партньорите ти.
Всъщност и да си обвързан няма лошо да правиш секс с друга. Надали някой може да ме опровергае
sladura89
09-30-2015, 17:52
за какво ти е да се мъчиш да ги разбираш , като те самите не се разбират . Да - с практиката и годините , човек се учи да ги кара да го харесват и да ги привлича , но идва момент , в който става лесно и безинтересно. Тогава пак започваш да търсиш точно тези , интересните , бавните , с труден за разгадаване път към флирт , свалка , любов.
Търсиш знаци ... тенденцията на новото време е все по-рядко да ги получаваш . Бъди уверен , търси нелогичното , бъди непредсказуем ... при мен е работило в 99% от случаите ... Бъди перде , успех
Благодаря за съветите, ще видим какво ще стане! За сега не си давам зор пък да видим! :)
Ако никоя не се навие пробвай това https://www.sexwell.bg/sex-kukli/1 кукла Anna е доста добра
sladura89
09-30-2015, 23:07
Ако никоя не се навие пробвай това https://www.sexwell.bg/sex-kukli/1 кукла Anna е доста добра
Щом смяташ, че парче кукла е по-добра и би могла да замени една суперстрастна и гореща мацка не знам какво да ти кажа, аз лично бих предпочел да си седя сам от колкото с кукла! :D
jp_morgan
10-01-2015, 10:32
Всъщност и да си обвързан няма лошо да правиш секс с друга. Надали някой може да ме опровергае
Явно четенето на текст,без разбирането му,води до това,да си мислиш,че имам намерение да опровергавам някой! Ако очакваш да ти кажа,че схващането ти е грешно,оставаш само с очакванията. Идеята е всеки да прави това,което смята за правилно и това да му доставя удоволствие.
суперстрастна и гореща мацка
снижи си критериите, на първо време можеш да пробваш с някоя роднина
sladura89
10-02-2015, 01:58
Това е само израз не съм споменал никъде, че имам много високи критерии, достатъчно е да ми харесва мацката визуално и да имаме поне някакво съвпадение в секса! Изобщо не смятам, че имам високи критерии, също когато има тръпка и страст е друго нещо не е задължително да има любов или някакви дълбоки чувства!
Мхм за какво ми е да пробвам с роднини не правя такива неща! :)
Рано или късно, някой се влюбва и има сълзи след това.
golemiq_korab_minava
10-02-2015, 07:11
Явно четенето на текст,без разбирането му,води до това,да си мислиш,че имам намерение да опровергавам някой! Ако очакваш да ти кажа,че схващането ти е грешно,оставаш само с очакванията. Идеята е всеки да прави това,което смята за правилно и това да му доставя удоволствие.
Всъщност и тази идея не е точна, защото между това, което мислиш за правилно и го вършиш, и това, което наистина е логически праведно има разлика от небе до луната.
motikarq4.20
10-02-2015, 11:55
kot takoa
Много си плосък. Явно не можеш да завъдиш нещо повече от гадже което да ти пуска!!!
Да имам такава възка и продължава повече от 5 години. И въпреки всичко, когато тя е с друг пка се чувствам отритнат, винаги е гадно,макар и да продължаваме да се ................!!!
и е супер и е гадно ВЯРВАЙ МИ!!!
RapExotic
10-02-2015, 21:08
Много си плосък. Явно не можеш да завъдиш нещо повече от гадже което да ти пуска!!!
Да имам такава възка и продължава повече от 5 години. И въпреки всичко, когато тя е с друг пка се чувствам отритнат, винаги е гадно,макар и да продължаваме да се ................!!!
Смяташ, че да завъдиш разпоретина, за която да си един от многото е повече от това да имаш гадже, което не само да ти пуска, но и да те прави щастлив?? Ето това, което си написал за пореден път затвърждава мнението ми от по-горе.
Тогава не се здрависвай, щом ти е гадно приятелката ти да докосва друг.
Смяташ, че да завъдиш разпоретина, за която да си един от многото е повече от това да имаш гадже, което не само да ти пуска, но и да те прави щастлив?? Ето това, което си написал за пореден път затвърждава мнението ми от по-горе.
1. Не е разпоретина!
2.Имало е някои условия преди да го направим за първи път. На нея и на мен ни е приятнао това ,което правим, но сме със ясното съзнание че не може да се разруши едно семейство заради желания (каквито и да са). Просто някой иска да те има,но няма как да се получи без да бъде наранен някой!!! А това е най-добрият вариант-само секс. И ето че 5 години се получава. аз съм женен а тя вдовица. Опита да направи някакъв опит за връзка, но не се получи. точно в този момент се почувствах гадно, но въпреки това тя има право на връзка, друг е въпроса че се чукаме а аз не се предавам за семейството ми!!!
sladura89
10-03-2015, 00:53
Всъщност и тази идея не е точна, защото между това, което мислиш за правилно и го вършиш, и това, което наистина е логически праведно има разлика от небе до луната.
Тогава не мислете логически, а мислете абстрактно! Няма такова нещо като логически правилно, правилното за един е грешно за друг и обратно! Важното е какво ти смяташ за правилно! :)
RapExotic
10-03-2015, 06:51
1. Не е разпоретина!
2.Имало е някои условия преди да го направим за първи път. На нея и на мен ни е приятнао това ,което правим, но сме със ясното съзнание че не може да се разруши едно семейство заради желания (каквито и да са). Просто някой иска да те има,но няма как да се получи без да бъде наранен някой!!! А това е най-добрият вариант-само секс. И ето че 5 години се получава. аз съм женен а тя вдовица. Опита да направи някакъв опит за връзка, но не се получи. точно в този момент се почувствах гадно, но въпреки това тя има право на връзка, друг е въпроса че се чукаме а аз не се предавам за семейството ми!!!
Ето, виждаш ли, че "връзката ти за секс" е пълна каша. Ти си женен, но искаш друга. Тя иска сериозна връзка, но спи с няколко човека едновремено и не, не е разпоретина. Ти ревнуваш любовницата си от това, че спи с други, макар че твърдиш, че си на ясно какво е връзка само за секс. А жена ти предполагам, че нищо не знае.
А, и да не забравим - предлагаш се и на други момичета, дори непълнолетни, защото видиш ли, ти не си плосък:
Тa тaкa aз съм девственa и съм почти нa 16. Искaм дa не съм. Чудя се дaли дa не се отворя сaмa с четкa зa зъби. Или дa го нaпрaвя с нaй-добрaтa ми приятелкa и тя е девственa. По принцип искaм първия път дa е с момче, но си нямaм гaдже. Aко го нaпрaвя с момиче ще се зaчитa ли или още ще се водя кaто девственa.
ми обади ми се
Ето за това казвам, че хората практикуващи този тип връзки не са на ясно със себе си.
golemiq_korab_minava
10-03-2015, 07:10
Тогава не мислете логически, а мислете абстрактно! Няма такова нещо като логически правилно, правилното за един е грешно за друг и обратно! Важното е какво ти смяташ за правилно! :)всеки прав за себе си ли? Ми айде изтрийте си мненията и коментарите насочени срещу някои, които не харесвате, тъй като всички ще са грешни, няма да има разбирателство. Всеки за себе си.
Най-добрата връзка. От известно време съм все с такива връзки. Чувства появят ли се бягай далече!
sladura89
10-03-2015, 12:23
Най-добрата връзка. От известно време съм все с такива връзки. Чувства появят ли се бягай далече!
Странно е защо до сега не съм намерил ни едно момичета, което да иска такъв тип връзки? :)
sladura89
10-03-2015, 12:27
всеки прав за себе си ли? Ми айде изтрийте си мненията и коментарите насочени срещу някои, които не харесвате, тъй като всички ще са грешни, няма да има разбирателство. Всеки за себе си.
Искам да кажа, че всеки е прав за себе си няма 100%-това истина! Примерно има едно африканско племе, което когато се ражда дете реват, а когато някой умре се радват, че се е отървал от мъките и е отишъл на по хубаво място, та мисля, че ми схващаш мисълта! Черното за един е бяло за друг и така!
"Абстракция (от латински abstractio - отвлечен) е процес или израз означаващ някакво отвлечено, ирационално понятие или фикция. В този смисъл абстракциите са малко или много нереална, отдалечена представа за действителността. Въпреки това обаче те са особена форма за опознаване на тази действителност.
Съвременното си значение думата получава в началото на 20-ти век. Абстрактното мислене е по-висша форма на мислене от логическото мислене. За да разбере човек абстрактното изкуство, трябва винаги да може да го погледне от две различни гледни точки, от две различни позиции."
golemiq_korab_minava
10-03-2015, 15:04
Добре е да има абстрактност, но с изградена смисленост между понятията. Винаги има много мнения по даден въпрос, но не всички са приложими. За другото сте прави.
sladura89
10-03-2015, 15:38
Благодаря за споделеното мнение! :)
plah4eto_
04-28-2017, 09:33
Може да имаш сериозна връзка с момче което знаеш че е добро.
И отделно може да си спи с други хора не виждам къкъв е проблема.
Понеже темата е вдигната, пък не съм се изказала, въпреки че имам мнение, все пак ще се отбележа. Наясно съм, че вече на никой не му пука ама пак...
Такива връзки са тънък лед и са за хора, които са наясно, че не искат и не могат да дадат повече от секс. Наскоро пробвах нещо такова, но беше моя грешката, че позволих да се прекрачат някои и други граници - все пак ми беше първия опит. В момента си понасям последствията от това и да - не е яко да не обичаш човека, до когото си. За тва е хубаво да се отбележат граници и да си ги следвате стриктно. В такава връзка не се остава и за цигара след секса, камо ли за спане и разговори. Не се обяснява към кого имаш чувства и с кого друг спиш, не говориш за деня си с човека. Не си пишеш с него.
Иначе откъм проимване на чувства не е застрахован никой, съответно и двата пола могат да почувстват нещо.
Както казах - страшно тънък лед.
plah4eto_
04-28-2017, 13:24
Не съм напълно съгласна
Може да им позволиш да те изведът на някаде за да ти доиде настроението
и аз търся връска за секс
сигорналиси аз несъм такъв
slun4ice_90
04-28-2017, 14:45
О,да...и в тия "връзки" поне още три...да "върти",е не става...поне при мен!И аз не си падам много по връзките,но рано или късно човек среща някой и бам...става всичко! :)
NomNomNom
04-28-2017, 18:08
@тори - мн добре написано всъщност
sladura89
04-28-2017, 21:06
Е па пробвай се ти с роднина, аз не си падам по тези неща! :)
plah4eto_
04-29-2017, 05:11
И още пет да върти какъв е проблема ти ще въртиш 10
И с роднина да е какво значение има ако няма да правите дете важното е секса да е качествен.
sladura89
04-30-2017, 13:19
И с роднина да е какво значение има ако няма да правите дете важното е секса да е качествен.
Айде тогава с теб да станем роднини! ;) :)
sladura89
04-30-2017, 13:35
Стига с тия връзки за секс не разбрахте ли, че такива няма винаги някой гледа и някаква изгода освен единия секс! Поне аз не съм попадал на такава пък не знам! :)
Yoana_01
05-10-2017, 03:33
Имала съм и имам. В мен досега не са се появявали чувства, но има ли такава емоция различна от секса в единия по-добре да сложиш край.
sladura89
05-10-2017, 20:23
Имала съм и имам. В мен досега не са се появявали чувства, но има ли такава емоция различна от секса в единия по-добре да сложиш край.
Мхм интересно, много момичета твърдят, че имат такива връзки, или че са имали, а аз до сега ни на една не попадам, която да иска връзка за секс, странна работа!
plah4eto_
05-17-2017, 18:11
Мхм интересно, много момичета твърдят, че имат такива връзки, или че са имали, а аз до сега ни на една не попадам, която да иска връзка за секс, странна работа!
никоя няма да си признае
особенно пък аз след като имам и дете
sladura89, много го мислиш...
sladura89
05-17-2017, 18:55
никоя няма да си признае
особенно пък аз след като имам и дете
То от там възникват проблемите, няма комуникация и хората все не си признават какво им се иска, после се чудят защо се чувстват нещастни?! :)
Да имах такава и после ми звъняха 10 пъти на ден. Очевидно само аз си мислех, че е такава. Това брои ли се?
sladura89
05-19-2017, 21:42
Да имах такава и после ми звъняха 10 пъти на ден. Очевидно само аз си мислех, че е такава. Това брои ли се?
По-добре някой да те търси, отколкото на никой да не му дреме за теб повярвай ми от опит го казвам! :)
Ако е само за секс - значи.... това е бизнес. http://www.pic4ever.com/images/rollingf.gif
sladura89
05-21-2017, 19:38
Ако е само за секс - значи.... това е бизнес. http://www.pic4ever.com/images/rollingf.gif
Бизнес в превод от английски означава работа, а секса обикновено се прави за удоволствие, а не като вид работа! Като вид работа би бил, ако е платен! :)