PDA

View Full Version : Какво да направя за да ми прости?

Basketball_its life style
07-29-2015, 15:27
Здравейте всички.До скоро ходех с едно момиче 4 месеца но ние постоянно се карахме и главните причини за това се пораждаха от не доброто и отношение и пренебрежителност спрямо мен.След всеки изминат спор се повече се ядосвахме и ни се насъбираше особено на мен.По едно време когато си бяхме заедно в един парк обадиха и се да отиде някъде ако иска или да остане с мен и тя избра да отиде и ме заряза и това много ме ядоса и аз не издържах и от всичкото което ми се беше насъбрало започнах да и викам и да я бутам и тя много ми се обиди.Няколко дена не се потърсихме главно защото всеки намираше вината в другия...аз обаче реших да и пиша и й казах,че начина по който се държи е ужасен и затова съм го направил.Тя ми каза,че не го прави нарочно и не е искала да се чувствам така...след много дълъг спор тя каза,че не може да ми прости това което съм направил.Макар лошото държание аз винаги съм я обичал страшно много.Няколко дена се мъчех да и променя мнението но тя ми каза,че на този етап на може да ми прости.Какво да направя?

RapExotic
07-29-2015, 20:01
Не се тормози с човек, с който не се разбираш.

tuzaro
07-29-2015, 20:10
Най-вероятно е лека жена