Влез

View Full Version : Факти за секса

Smith_6
07-31-2015, 00:30
От доста време не съм ръсил простотия в този форум, дом на възвишена простота, и реших да пусна тема за факти относно секса, и по-точно факти свързани по някакъв начин с този сайт. И нека да започнем с:
1. В този форум модератори са се опитвали да правят оргия, но след като осъзнали че са само жени, се отказали.
2. След 2 часа оглеждане на гениталиите открили че една от жените може да не е "просто жена". За съжаление израстъка бил по-къс от клитора и не бил в състояние да прави нещо.
3. Снимки на модераторките в този форум се продават в интернет по 100 долара парчето. Те са най-често изкупувани от полицията за обезвреждане на опасни изнасилвачи. Очудващото е, че успехът на този метод е 120%. Сега сигурно се питате какво значи това? Много е просто, всички изнасилвачи които са видели снимките са станали импотентни, а разказите от преживяването обезвредило и други, които не са имали пряк контакт със снимките.

И сега още един допълнителен за вечните почитатели:
4. IQ-то на всички модератори в този форум се изчислява по формулата A=x*1/y , където х е броя мъже а у броя жени. След просто изчисление установяваме че коефициента на модераторите е 0 (хермафродити‡мъже).

Smith_6
07-31-2015, 00:31
И преди съм публикувал темата, но знанието не мисля че се е запазило за идните поколения.

AmxModx
08-01-2015, 13:18
Моето IQ (коефициент на интелигентност) е 139 но не мога да кажа същото за Rebalka другото което не разбрах е: A=x*1/y

Ако x = мъже а y = жени то тогава A какво ще е ? Как точно го изчисли

Smith_6
08-01-2015, 15:58
Моето IQ (коефициент на интелигентност) е 139 но не мога да кажа същото за Rebalka другото което не разбрах е: A=x*1/y

Ако x = мъже а y = жени то тогава A какво ще е ? Как точно го изчисли

A e общия коефициент на интелигентност. Формулата е хумористична с цел показване на броя на мъжете модератори. Беше измислена преди 2 години след като се ядосах на един модератор....после ми блокира темата, да се чудиш защо.

Meth
08-02-2015, 10:26
Smith, какво мислиш, дали модераторките се предлагат на администраторите на форума, само и само за да станат модератори ?

tori
08-02-2015, 10:58
Всички знаят, че штрудка* е чукала мачока, за да стане мод, защо сте надаз с форонните клюки?!

(*знам как се пише думата, просто така ми дойде)

galaxy29
08-02-2015, 11:10
тори, не мислиш ли, че това беше тъпо

LoadRunner
08-02-2015, 12:50
хуахуахахаха
това мноу долнопробно ми се видя
почти същото както рабалка духала за цигари след даскало :д

Meth
08-02-2015, 16:32
Всички знаят, че штрудка* е чукала мачока, за да стане мод, защо сте надаз с форонните клюки?!

tori, ти би ли искала да станеш модератор ?

Smith_6
08-02-2015, 17:52
Smith, какво мислиш, дали модераторките се предлагат на администраторите на форума, само и само за да станат модератори ?

https://taskandpurpose.com/wp-content/uploads/2015/04/giphy-9.gif

tori
08-05-2015, 08:05
tori, ти би ли искала да станеш модератор ?
Не, твърде сте тъпи да ви модерирам.

Andjyy
08-05-2015, 08:48

сякаш е твоя работа кой с кого/и защо/ спи
гледай си мизерния животец

golemiq_korab_minava
08-05-2015, 10:42
Какво стана със щрудел, много ми харесва този потребител ;д