View Full Version : След 3 дена имам среща с момиче, харесвам я и не знам как да я спечеля.
bigproblem2002
07-31-2015, 08:06
Ето какво всъщност е положението:
Аз съм момче и след 3 дена имам среща с 2 момичета. Те ме поканиха защото било по-забавно да има момче в компанията. Харесвам едната но не знам как да я спечеля. Тя няма приятел. Притеснен съм. Нито знам какво да говоря с нея, нито как да се облека, нищо. А когато се видях с нея и майка и беше там, майка и ме гледаше все едно иска да ме убие. Това май е всичко.
RapExotic
07-31-2015, 14:44
Игнорирай харесваната от теб. Винаги действа.
LyLac2002
08-01-2015, 22:21
Като момиче мога да ти кажа, че аз бих се зарадвала на някакъв мил жест, като цвете или бонбони. Ако тя те харесва също, нещата ще потръгнат. Момичетата се радват на внимание от страна на момчетата, тъй че, когато и кажеш, че я харесваш не спирай да и повтаряш колко е красива и колко добре и стоят тези дрехи.
Не се притеснявай за майка, може това да е било нормалното и изеажение или е била напрегната от нещо.
RapExotic
08-02-2015, 06:25
Момичетата се радват на внимание от страна на момчетата, тъй че, когато и кажеш, че я харесваш не спирай да и повтаряш колко е красива и колко добре и стоят тези дрехи.
Това всички момичета го казват на теория, понеже под "момче" си представят някой техен идеал за пич. Реално нещата стоят по друг начин, когато някой не толкова уверен момък подходи така. Накрая го изкарват досадник или лепка, в най-добрия случай го приемат за приятелКА. В същото време тръгват с някой, който се държи грубо с тях и не му пука особено.
Като момиче мога да ти кажа, че аз бих се зарадвала на някакъв мил жест, като цвете или бонбони.
Като момиче може да си признаеш, че повече ще се радваш на "салам", отколкото на бонбони и цветя. За какво са ти бонбони, да станеш 100 кг?
Ако повтаряш колко е красива, то директно отиваш в графата сваляч ( въпреки, че повечето момичета ги обичат). За мил жест е добре. Има си приятел, ами дано да не е по здрав от теб за да не си търсиш зъбите ( без да се обиждаш ). Майка и не те харесва, това е също проблем ( враговете са ти два, а проблемите са ти три). Виж другото момиче, дали няма да ти допадне също.
Starless
08-02-2015, 13:19
Като момиче мога да ти кажа, че аз бих се зарадвала на някакъв мил жест, като цвете или бонбони. Ако тя те харесва също, нещата ще потръгнат. Момичетата се радват на внимание от страна на момчетата, тъй че, когато и кажеш, че я харесваш не спирай да и повтаряш колко е красива и колко добре и стоят тези дрехи.
Не се притеснявай за майка, може това да е било нормалното и изеажение или е била напрегната от нещо.
Само дето това важи ако и момичето има интерес. В противен случай е досадно.
Има си приятел, ами дано да не е по здрав от теб за да не си търсиш зъбите ( без да се обиждаш ). Майка и не те харесва, това е също проблем ( враговете са ти два, а проблемите са ти три). Виж другото момиче, дали няма да ти допадне също.
Тя няма приятел.
Колкото до майката - може просто така да му се е сторило.
Оу прочел съм грешно, че си има приятел, ми някой казват бъди себе си. Моя съвет е когато ти говори да я гледаш в очите, не да я отбягваш и повече усмивки. По погледа се познават, много неща и така ще разбереш. И послушай Старлес за колко е красива, един комплимент е достатъчен.