Влез

View Full Version : Трудна ситуация.

uRAGE
07-31-2015, 15:02
Здравейте.Тъй като съм уморен от всички кавги и филми реших да пиша тук.Има едно момиче с което ходя от 2 месеца и половина,тя е по-малка от мен с 2 години.В началото на връзката беше страхотно, все още се опознавахме, говорихме си с часове, имало е случаи в които тя ме е търси първа ии на мен си ми беше драго, видях що за момиче е, видях, че ме харесва такъв какъвто съм уж, интересуваше се от мен, поне отстрани.Ние сме различни, един от друг, понякога не се разбираме за някои неща, но пак сме се оправяли без скандали.Наскоро ( преди 2-3 седмици) забелязах, че нещо нередно става с нея, с нейните чувства към мен и исках да разбера какво й се случва, но проблема е че и тя не знае, казва ми че иска да е с мен, но и е странно някак си, спря да се интересува от мен...вече не знае как е минал деня ми и как се чувствам ако не й кажа..по дистанцирана е.Обичам я, с нея виждам бъдещето си, но при нея е точно обратното.Реших за един-два дни да направя така, че да не я търся, да чакам тя да го направи, да разбера колко точно се интересува от мен и колко ме иска.Добър избор ли направих, според вас и какво да правя за вбъдеще? Общо взето е объркана ситуация...

doktor_djeikal
07-31-2015, 18:51
Проследи я къде ходи и какво прави, ако ти изневерява - погоди ѝ някой брутален номер, който ще ѝ остане травма за цял живот.

inewton
07-31-2015, 18:54
Зарежи я ,не струва!

Genasis
07-31-2015, 18:54
Няма смисъл да се виждаш с нея в бъдеще, та щом за 2 месеца е изгубила тръпката, нямате много голям шанс да продължите!

espada
07-31-2015, 18:56
horata si omryzwat, priqteliu

doktor_djeikal
07-31-2015, 19:01
Няма смисъл да се виждаш с нея в бъдеще, та щом за 2 месеца е изгубила тръпката, нямате много голям шанс да продължите!
Хахахахаххах, тя не е изгубила тръпката, просто няма кой да я раздруса с електрошок.

LyLac2002
08-01-2015, 22:45
Идеята ти да провериш дали тя все още се интересува от теб е доста добра, при положение,че не те потърси трябва да си поговорите на дълго и на широко, и ако се наложи да се разделите.