View Full Version : Научих брат ми да си слага дамски превръзки
krasivajena
08-02-2015, 16:48
Аз съм най-добрата сестра. Хванах брат ми през ноща да взема от дамските превръзки с крилца. Той си мислеше, че спя. Извиках му, какво правиш. Той се стъписа и аз му казах да не се притеснява от това, което прави. Светнах лампата и му казах, че ще му покажа, как да си сложи дамска превръзка с крилца. Той се съгласи. Сложих му първата дамска превръзка с крилца. Казах му да ми сложи и на мен за да видя как ще се справи. Успя. Сега го карам да ми сменя превръзките и аз му слагам. Нормално ли е това да ме възбужда?
pacata mujkata
08-02-2015, 16:55
Напълно, аз когато бях на 12 гаделичках сестра ми по котето с език.Много ме възбуждаше.
Много сте спрели и двамата !
girlwithproblem
08-03-2015, 10:38
Да, то слагането на дамска превръзка си е цяло изкуство! Много трудна работа е!
Само ми е чудно на брат ти защо му е превръзка?
А и добре че не си го научила да ползва тампони, че тогава щеше да е страшно.
paradosou
08-03-2015, 11:13
Ахаха, как ви пуска по пързалката... направо не мога да се начудя. Красива женичке, не ти ли писна от тролене в стил "Излизам с памперси, нормално ли е"? Баси еднообразният стил на писане. Ае, веднъж-двъж да ти се играе да се правиш на мега олигофрен - бива, ама съм те засичала и в други форуми.
krasivajena
08-03-2015, 14:58
Да, то слагането на дамска превръзка си е цяло изкуство! Много трудна работа е!
Само ми е чудно на брат ти защо му е превръзка?
А и добре че не си го научила да ползва тампони, че тогава щеше да е страшно.
Това ме е фетиша и няма нормална причина за това.
Ахаха, как ви пуска по пързалката... направо не мога да се начудя. Красива женичке, не ти ли писна от тролене в стил "Излизам с памперси, нормално ли е"? Баси еднообразният стил на писане. Ае, веднъж-двъж да ти се играе да се правиш на мега олигофрен - бива, ама съм те засичала и в други форуми.
Липсват ми троловете от типа -" гаджето ми се изпразни на лакътя, бременна ли съм..."
diskreten
08-04-2015, 08:42
Хаха.
Сега си представи, че имаш гадже и си слагате взаимно дамски превръзки :Д
emi.smile89
08-06-2015, 15:10
Хахахахах, дойде ли му вече на брат ти?! [-o<
baby_baby
08-06-2015, 22:06
По-гнусна тема не бях чела