PDA

View Full Version : Как да я убедя..

anotherteen
08-03-2015, 07:39
Здравейте, излизам с едно момиче с което преди това си пишехме отдавна, сближихме се, и двамата сме девствени тя казва, че би го направила с мен, даже доста иска, обаче нещо я спира, тя знае че е глупаво нейното, но казва че просто така усеща някакво притеснение заради възрастта ли, не е ли готова, не знам.Тя е на 15, аз на 16. Въпроса ми е как да я убедя, че възрастта е нормална, и че щом иска трябва да го направиме?

Pug_306
08-03-2015, 08:09
Не и е нормална възрастта ! Не се занимавай с простотии !

anotherteen
08-03-2015, 09:13
Защо да не е?

pacata mujkata
08-03-2015, 09:46
Щото някой 15 годишен ще я клати, намери си на някое курве на 16.

anotherteen
08-03-2015, 10:30
Никой няма, а и искам с нея, защото е подходяща за първа не искам некоя курволетина.

dragonclaw
08-05-2015, 01:05
Няма к'во да е убеждаваш ,провокирай събитието - покани е у вас да "гледате филм" ти си знаеш от там нататък как ще действаш.

Грозния
08-05-2015, 20:31
Здравейте, излизам с едно момиче с което преди това си пишехме отдавна, сближихме се, и двамата сме девствени тя казва, че би го направила с мен, даже доста иска, обаче нещо я спира, тя знае че е глупаво нейното, но казва че просто така усеща някакво притеснение заради възрастта ли, не е ли готова, не знам.Тя е на 15, аз на 16. Въпроса ми е как да я убедя, че възрастта е нормална, и че щом иска трябва да го направиме?изведи я някъде, пийнете си и се приберете на "терен" - другото го знеш. Вземи предпазни средства да няма теми дали е забременяла!
Pug_306 стига завижда че другите ебат а ти - не!

baby_baby
08-05-2015, 21:13
Нормално е да усеща някакво притеснение не я карай на сила когато е готова тогава

4everStrong
08-06-2015, 07:51
Нормално друг път те на 12 вече почват.. та няма значение. За едно момиче съм го разбрал трябва да е спокойна и отпусната хубаво е да е на нормално легло примерно във вас или в тях, където няма хора и няма кой да ви притеснява пийвате нещо алкохолно , колкото да се отпусне още толкова пускаш и филм и я гушкаш и полека полека почваш да действаш не прибързано защото ще те резне, може и да не стане от първия път все пак е девствена ама според мен това е правилния подход , то зависи и от момичето :) GOOD LUCK

tori
08-06-2015, 07:59
Набий я с нещо тежко по главата и когато спре да мърда и скимти, си го вадиш и я чукаш. Като се събуди може да те съди ама нали ще си я наебал, кво му е?!

palaviq_igrach69
09-09-2015, 22:22
Зимаш 70 кила грозгье. Зимаш 30 кила захар, казань. Убаво е да е меден. Праенето на рикия е много тайно изкуство за тва нема ти разкривам останалото.

BeautyCupcake
09-10-2015, 09:24
Зимаш 70 кила грозгье. Зимаш 30 кила захар, казань. Убаво е да е меден. Праенето на рикия е много тайно изкуство за тва нема ти разкривам останалото.

ЛООООООООООООЛ! Хора, имаме си 3-ти ДОТА във форума вече!

urpa4a
09-11-2015, 00:26
То май според мен ти не си сигурен в себе си, не тя в ситуацията.
Но е нормално и на двамата ще Ви е за първи път.
Ако не сте сигурни какво правите, по-добре изчакайте, защото може да ви остане травма за цял живот!
Играйте си без проникване, колкото и да ти е трудно да задържиш, по-добре докато не стане от само себе си да не давате жертви. Повече романтика и игра, по-малко от другото и ако наистина има химия между вас, ще се получи от само себе си.
Не мога да кажа, че е рано или късно, мисля че сте на нормална възраст да мислите за тези неща, но не се влияйте от модата, защото може да загубите химията между вас...
УСПЕХ ;)