View Full Version : Помощ!!!
Metin xD
08-03-2015, 20:51
Наздраве колеги! Някой може ли да ми помогне да си сложа профилната снимка по-долу? Нещо ми я отхвърля, както и всяка друга, която опитах.
http://prikachi.com/images/910/8278910M.jpg
Аха.. Проблема е следния: форума е за тинейджъри, а системата на сайта е изчислила, че човека на снимката е твърде възрастен за този сайт и затова става така... Освен това и акаунта ще ти бъде изтрит най-късно до 7 дни...
П.с КВО ОБЩО ИМА ТЕМАТА ТИ С РАЗДЕЛА????
baby_baby
08-03-2015, 21:31
Тая тема не е за тука беее
Сега ще ти кажа как да си е сложиш. Влез в настройките на акаунта ти и някъде трябва да има един бутон да изтриеш акаунта :) Наздраве и на теб!
Metin xD
08-04-2015, 05:30
Аха.. Проблема е следния: форума е за тинейджъри, а системата на сайта е изчислила, че човека на снимката е твърде възрастен за този сайт и затова става така... Освен това и акаунта ще ти бъде изтрит най-късно до 7 дни...
П.с КВО ОБЩО ИМА ТЕМАТА ТИ С РАЗДЕЛА????
Не мисля, че е от това, колега.Пробвах и с други снимки, но ми се изписва, че била невалидна или нямало снимка.Нито пише за размер, нито нищо.Има много пропуски по този форум...
Metin xD
08-04-2015, 05:33
Тая тема не е за тука беее
Знам колежке... Просто това е най-четената тема.
Не мисля, че е от това, колега.Пробвах и с други снимки, но ми се изписва, че била невалидна или нямало снимка.Нито пише за размер, нито нищо.Има много пропуски по този форум...
Да ама системата вече те е запомнила че си стар... И затова не може други снимки да качиш... Системата на тоя сайт е много интелигента... Тя е последен писък на софтуерното инженерство...
Metin xD
08-04-2015, 08:00
Да ама системата вече те е запомнила че си стар... И затова не може други снимки да качиш... Системата на тоя сайт е много интелигента... Тя е последен писък на софтуерното инженерство...
Хм, аз не се чувствам стар.Тук има място за всички.Все пак като се регистрирах видях, че можеш да отбележиш 1900 година като година на раждане.
Хм, аз не се чувствам стар.Тук има място за всички.Все пак като се регистрирах видях, че можеш да отбележиш 1900 година като година на раждане.
Да, обаче системата няма да ти позволи да си сложиш снимка....
Metin xD
08-04-2015, 10:57
А ти как си сложи, колега?
Metin, защо си се регистрирал тук, боцкане ли търсиш?
Metin xD
08-04-2015, 11:57
Metin, защо си се регистрирал тук, боцкане ли търсиш?
Здравей! Регистрирах се тук, за да помагам на хората.Някакви идеи как да си кача снимката? http://prikachi.com/images/910/8278910M.jpg
. А ти как си сложи, колега?
http://prikachi.com/images/910/8278910M.jpg
Аз си сложих снимката на Ким Чен Ун, който също е възрастен за този сайт, но системата разпознава известни личности и осъзнава, че това на снимката няма как да съм аз.. А да си сложиш чужда снимка за аватар е напълно хлапашко поведение, което доказва че съм на подходяща възраст за сайта..
Потребителски профил, после настройки, под мястото, където трябва да е снимката пише избор на файл.
Потребителски профил, после настройки, под мястото, където трябва да е снимката пише избор на файл.
Ходи да чистиш риба бе :д
Ходи да чистиш риба бе :д
Аз съм търговец на едро бе, melón, не чистя риба!
Metin xD
08-04-2015, 13:07
Аз съм търговец на едро бе, melón, не чистя риба!
Мерси колега! Проблемът е, че снимката е несъвместима, а пробвах най-различни снимки и с всички е така.
Мерси колега! Проблемът е, че снимката е несъвместима, а пробвах най-различни снимки и с всички е така.
Махни мустака
Metin xD
08-04-2015, 15:11
Махни мустака
Ехее, младо момче... Аз съм на възраст, махна ли го, една година не мога да го пусна.
Ми тогава си стой без снимка :д
Не съм момче.
Ако го махнеш ще можеш да си сложиш снимка. Какво като не можеш да го пуснеш? Ще си го залепиш с "Кале".
Щом си психолог ще те питам нещо.
Възможно ли е при човек с дисоциативно разстройство обектите, които живеят в него да се проявяват едновременно?
И нещо за астрологията.
Как така всевъзможни планети са ретроградни и какво означава ретрограден в астрологията?
Metin xD
08-04-2015, 19:49
Не съм момче.
Ако го махнеш ще можеш да си сложиш снимка. Какво като не можеш да го пуснеш? Ще си го залепиш с "Кале".
Не мисля, че мустакът ми има нещо общо със снимката, младеж.
Metin xD
08-04-2015, 19:57
И нещо за астрологията.
Как така всевъзможни планети са ретроградни и какво означава ретрограден в астрологията?
Ретроградно движение на планета означава, когато планетата се връща назад в градусите, които вече е изминала.
Metin xD
08-04-2015, 20:05
Възможно ли е при човек с дисоциативно разстройство обектите, които живеят в него да се проявяват едновременно?
Напълно е възможно човек, който страда от десоциативно разтройсто да има няколко болестни признаци.
Metin xD
08-04-2015, 20:05
Сега колеги, може ли да ми помогнете със снимката?
Metin xD
08-04-2015, 20:08
Напълно е възможно човек, който страда от десоциативно разтройство да показва няколко болестни признака.
Metin xD
08-04-2015, 20:17
Напълно е възможно човек, който страда от десоциативно разтройство да показва няколко признака.
Metin xD
08-04-2015, 20:19
Хм, извинете за спама... Не видях, че се е отворила втора страница и помислих, че не ми се отбелязват постовете.
Напълно е възможно човек, който страда от десоциативно разтройство да показва няколко признака.
Напълно е възможно дипломата ти по психология да си я купил от интернет...
При дисоциативното личностно разстройство, в 1 човек живеят 2 или повече личности ( те може да са на различна възраст, пол дори раса, дори може и да са животни).. Преминаването от 1 личност в друга се нарича превключване и шанса да се появят 2 личности по едно и също време е почти нулев...
Отделните личности дори може и да не знаят за другия...
Metin xD
08-05-2015, 12:45
Напълно е възможно дипломата ти по психология да си я купил от интернет...
При дисоциативното личностно разстройство, в 1 човек живеят 2 или повече личности ( те може да са на различна възраст, пол дори раса, дори може и да са животни).. Преминаването от 1 личност в друга се нарича превключване и шанса да се появят 2 личности по едно и също време е почти нулев...
Отделните личности дори може и да не знаят за другия...
Той попита за дисоциативно разтройство като цяло.Дисоциативното разтрийство на личността е един от симптомите за дисоциативно разтройство.Другите са пуерилизъм и психогенен ступор.Има и още, но не се сещам.
Моля, хлапаци да не се правят на много знаещи!
Я прочети въпроса пак???
Почвам да мисля че и дипломата за средно и основно са фалшиви, понеже възприемането на информация от текст се овладява горе долу в 2 клас ;)
Metin xD
08-05-2015, 13:07
Я прочети въпроса пак???
Почвам да мисля че и дипломата за средно и основно са фалшиви, понеже възприемането на информация от текст се овладява горе долу в 2 клас ;)
Въпросът е зададен неправилно.Дисоциативното разтройство включва всички тези типове, аз съм ти посочил два. Аз разбрах написаното така: възможно ли е човек да страда от няколко типа дисоциативно разтройство едновременно?
Въпросът е зададен неправилно.Дисоциативното разтройство включва всички тези типове, аз съм ти посочил два. Аз разбрах написаното така: възможно ли е човек да страда от няколко типа дисоциативно разтройство едновременно?
Съгласен съм че е трябвало да напише че става въпрос за дисоциативно разстройство на личността, но по начина по който е зададен въпроса се подразбира, тъй като е написал " обектите, които живеят в него"...
Съгласен съм че е трябвало да напише че става въпрос за дисоциативно разстройство на личността, но по начина по който е зададен въпроса се подразбира, тъй като е написал " обектите, които живеят в него"...
Подразбира се.
Metin, на коя школа в психологията си привърженик?
Metin xD
08-05-2015, 19:16
Функционализъм, но не знам защо ме подлагате на изпит.Никой не даде смислен отговор на въпроса ми.
Функционализъм, но не знам защо ме подлагате на изпит.Никой не даде смислен отговор на въпроса ми.
Защо, с какво превъзхожда бихевиоризма и психоанализата?
Metin xD
08-05-2015, 19:26
Защо, с какво превъзхожда бихевиоризма и психоанализата?
Ще спреш ли с това? Би ли ми помогнал за снимката?
Ще спреш ли с това? Би ли ми помогнал за снимката?
Не си психолог, нали?
doktor_djeikal
08-05-2015, 19:39
Metin xD, възможно ли е човек да е толкова прост, че да не може да си сложи снимка на профила? Това е въпрос с повишена трудност.
Не си психолог, нали?
Можех да ти го кажа и преди тва...
П.с снимката трябва да е с определена резолюция за да я сложиш...
Здравей! Регистрирах се тук, за да помагам на хората.Някакви идеи как да си кача снимката? http://prikachi.com/images/910/8278910M.jpg
Пробвай да качиш снимката чрез URL ако въобще форума ги има тия функции.
ПС: Това че форума се казва teenprobmel не значи че е забранен за по-възрастните
Можех да ти го кажа и преди тва...
П.с снимката трябва да е с определена резолюция за да я сложиш...
Тай е търговец на едно и не чисти риба.
Metin xD
08-06-2015, 20:08
Знам по-добре от вас какъв съм.Завършете училище, не се занимавайте с глупости.
Metin xD
08-06-2015, 20:12
Какъв размер трябва да е снимката? Тази ще стане ли?
http://prikachi.com/images/755/8284755J.jpg
Знам по-добре от вас какъв съм.Завършете училище, не се занимавайте с глупости.
Не говориш като психолог, нищо не разбираш от психология, дори не си възрастен.
Metin xD
08-07-2015, 04:12
Не говориш като психолог, нищо не разбираш от психология, дори не си възрастен.
Може ли да си намериш друга тема в която да трупаш мнения?