View Full Version : Въпрос към всички ..
mistery01
08-07-2015, 08:38
Здравейте! Ще си позволя да си излея душата тука както се вика.Ситуацията е следната, мисля , че имам чувства към една моя близка приятелка , с която излизаме и се познаваме от години.Често остава сама вкъщи и ходя у тях вечеряме заедно и т.н. Тя си има приятел. Познавам и него, колеги сме в университета ( можете да усетите драмата още от тук.. ) Проблема е , че той не и обръща достатъчно внимание или поне не това което тя заслужава.. Както казах много сме близки с нея и тя ми споделя много лични неща, как той е бил много агресивен, как той заспивал а тя плачейки до него не можела да заспи, защото се карат и как се чуди дали да се разделят,понеже майка и и баща му също са заедно от известно време и едва ли не няма какво да направи , обичала го, но нещо куцало не е както преди , не знаела какво иска и тя .. (вече влизаме във водите на турските сериали.. ) та както може да видите се имаме за доста близки.Не ми пречи да и призная какво чувствам към нея и да и кажа , че аз мога да я направя щастлива и че от мен може да очаква подкрепа и че заслужава да е най-щастливото момиче на света, и че в моите очи е прекрасна.Просто онзи глупак не я заслужава.. но идва тук проблема , че за нея може да съм най-близкия човек , човекът на когото може да каже всичко и изведнъж този човек ти признае , че има някакви чувства към теб.. страх ме е да не се отдръпне и да я загубя завинаги , дори и като приятел.. Заслужава ли си риска или да продължа да стоя във френд зоната да бъде доброто момче , което винаги е там за нея , когато има нужда .. Момичета - какво мислите , момчетата ми е ясно ще кажат давай брат , тва е просто "п****а " не е единствената, но повярвайте ми - специална е :)
ПС. Съжалявам ако темата не е за този раздел, но просто мисля , че ще достигне до повече хора. :) Благодаря ви предварително :)
Опитай,нищо не губиш.По-добре си и кажи какво чувстваш вместо да се измъчваш да я гледаш с друг,пробвай може и тя да изпитва същото,но и тя да се чуди как да ти го каже.Смело и това е!Пиши после как е минало!Успех :)
linoleum
08-07-2015, 13:30
тя е голяма... вече са я питали директно дали се ебе в гз.... дали и ти ще я питаш за нея е все едно....
така, че давай...
ако тя няма никакво сексуално влечение към теб нямаш шанс, освен ако не я понапиеш и изчукаш така както никой до сега ....
NomNomNom
08-07-2015, 13:37
майка й и баща му
тя и той
тези яко са се омазали
момче, бягай далеч :д
момче, бягай далеч :д
Ааа,значи тя си има гадже,който спокойно може да се нарече доведен брат :D с който прави секс и се кара,а ти си буфера който създава комфорт и спокойствие .
С две думи - Ти си кучката в тоя триъгълник.
Дори и да потръгне: Какво ? Ще ѝ забраниш да се вижда повече с доведения си брат?
mistery01
08-08-2015, 12:44
Отстрани изглежда тъпо да , ами след като майката на приятеля и почина нейната майка гледаше малката му сестра и малко по малко с баща му станали работите, можете да видите колко гадно изглежда, но както казаха някои по - горе тя ми мрънка не е доволна от него и все пак .. стои и си трае .. мисля , че е загубена кауза а и GLaDos e прав , дори и да потръгне няма как да не се вижда едва ли не с доведения си брат .. побъркан свят : ))
jp_morgan
08-10-2015, 16:12
Това винаги е бил интересен въпрос. Щом един път си попаднал в категория "просто приятел",излизането от там и възможността,тя да почувства привличане към теб,изглежда по-сложна,отколкото българският национален отбор по футбол да се класира за следващото Световно първенство. Разбира се,има и изключения,но не те съветвам да разчиташ,че точно ти ще си едно от тях,по простата причина,че всеки се надява,че точно той ще е изключението и накрая си остава само с надеждата. Ако все пак си решил вече да опиташ,трябва да знаеш едно основно нещо. Трябва да спреш да и бъдеш най-добрият приятел!Добре ме чу,отдръпни се малко от нея,покажи и,че не може винаги да разчита на теб когато пожелае,покажи,че имаш личен живот.Жените гледат на мъжете по два начина,като на на добър приятел,на който може да споделя проблемите и тревогите си и като на мъж,към който изпитва привличане...и запомни,не може да си от 2-та вида едновременно. Ако и кажеш всичките тези неща,които беше написал (че ще я направиш щастлива,че може винаги да получи подкрепа от теб,че онзи глупак не я заслужава) ще оплескаш нещата. Ако е така,тя вече го знае,все пак сте добри приятели и те познава добре. Много е важно да не ги казваш тези "глупости".
Стискам ти палци,и да кажеш какво е станало после!
П.С Ако не се получат нещата,не забравяй факта: Жените са много повече от мъжете на тази Земя
mistery01
08-12-2015, 12:56
Благодаря ти за адекватното мнение. Това наистина е страхотен съвет.. Ще пробвам така както каза ти .. И ако видя, че нещата не вървят и продължа само да съм добрият приятел ще се отдръпна малко, та благодаря ти :)
baby_baby
08-13-2015, 00:54
Щом са заедно не се бъркай ако не са тогава