View Full Version : Не знаехме ,че сме братовчеди ..
Това което ще ви кажа не е лъжа...вчера ми се случи следното ,бяхме на семейно събиране и така имаше доста хора ,но най-голямо впечатление ми направи едно момче ,та както и да е всичко мина и стана към 3:00 през ноща и трябваше да си лягаме ,къщата беше голяма ,но трябваше някък си да се сместим и трябваше аз и момчето да спим на земята ...хубаео съгласих се ,защото вече се бяхме запознали закачали и тка нататък.Ровех си в тела и той ме беше прегърнал и започна да ми казва да го целуна ,започна да ме дърпа а аз естествено не исках.Но случи се ,целунахме си беше ми приятно ,той ме обарваше и започна да ми дърпа ръката към знаете къде ...обаче аз му казах ,че няма да го направя понеже ние сме се запознали едва вчера ....сутринта като станахме баба му ни каза да се уважаваме защото сме втори братовчеди ....направо се стъписах ,не знам как да го погледна...
Не схващам... Съжаляваш че не си го "уважила ли"????
baby_baby
08-09-2015, 22:31
Как така поне не си се сетила все пак е било семейно събиране
Не схващам... Съжаляваш че не си го "уважила ли"????
Не съжалявам за това ,че той знаеше че сме роднини ,а започна да ме сваля
Как така поне не си се сетила все пак е било семейно събиране
Ама то там имаше и други хора ,съседи птиятели на някой и тка ....общо взето не си знам роднините
lolol
//mn si negramotna
Офф се тая...
Е човека само ръчна е искал, по роднински да му направиш :D :D
Ама то там имаше и други хора ,съседи птиятели на някой и тка ....общо взето не си знам роднините
Да а факта, че сте се събрали семейно в на баба му къщата, въобще не показва, че сте роднини.. Мн нескопосан тролл.. Никой няма да сложи момче и момиче да спят заесно :d
Да а факта, че сте се събрали семейно в на баба му къщата, въобще не показва, че сте роднини.. Мн нескопосан тролл.. Никой няма да сложи момче и момиче да спят заесно :d
Не си я измислям ...каквото искаш мисли....явно след като са ни сложили заедно да спим те знаят че сме братовчеди ,а и какво лошо има момче и момиче да спят заедно
Е човека само ръчна е искал, по роднински да му направиш :D :D
Мани ,мани много ми е кофти
За теб всяка случка е измислица !След като съм трол ,по-добре недей да пишеш нищо ,защото ми писна
RapExotic
08-10-2015, 15:52
По-лошото е, че не си познаваш родата. И то вторите си братовчеди, които са ти най-близките роднини след родителите, бабите и дядовците, и първите братовчеди.
^ti seriozno li, we?
i ok, ami lelite i chichovcite O:
Corb1225
08-10-2015, 15:56
Не виждам нищо ненормално да не познаваш вторите си братовчеди. Та те са само деца на първите братовчеди на родителите ти. Странното е, че не са ги осведомили, че са такива при запознаването.
NomNomNom
08-10-2015, 16:04
По-лошото е, че не си познаваш родата. И то вторите си братовчеди, които са ти най-близките роднини след родителите, бабите и дядовците, и първите братовчеди.
Ти добре ли си..
RapExotic
08-10-2015, 16:20
Не виждам нищо ненормално да не познаваш вторите си братовчеди. Та те са само деца на първите братовчеди на родителите ти. Странното е, че не са ги осведомили, че са такива при запознаването.
Не знам, но аз като ходя на семейни събирания обикновено познавам всички присъстващи, или поне знам кой какъв ми се пада.
Corb1225
08-10-2015, 16:24
Ами приеми, че не всички родове живеят в един град (или дори държава) до четвърто коляно. И си представи, че това може да е било първото събиране от такова естество.
RapExotic
08-10-2015, 16:33
^Моите също са разпръснати в трите края на България, но при добро желание нищо не пречи да си общуват.
Точно защото предположих, че това им е първото събиране, по-горе казах, че е лошо, че не си познава роднините. А за това са по-виновни родителите, от колкото разстоянието. Но поне вечерта като са се събрали е било редно да се представят един на друг.
не знам как да го погледна...
С мазна усмивка на лицето.
^ti seriozno li, we?
i ok, ami lelite i chichovcite O:
Лелите и чичовците си ги знам
А още по странното е ,че той е знаел...
Ами приеми, че не всички родове живеят в един град (или дори държава) до четвърто коляно. И си представи, че това може да е било първото събиране от такова естество.
Много е сложно понеже моя дядо има и доведени братя и сестри
BeautyCupcake
08-10-2015, 18:27
Това което ще ви кажа не е лъжа...вчера ми се случи следното ,бяхме на семейно събиране и така имаше доста хора ,но най-голямо впечатление ми направи едно момче ,та както и да е всичко мина и стана към 3:00 през ноща и трябваше да си лягаме ,къщата беше голяма ,но трябваше някък си да се сместим и трябваше аз и момчето да спим на земята ...хубаео съгласих се ,защото вече се бяхме запознали закачали и тка нататък.Ровех си в тела и той ме беше прегърнал и започна да ми казва да го целуна ,започна да ме дърпа а аз естествено не исках.Но случи се ,целунахме си беше ми приятно ,той ме обарваше и започна да ми дърпа ръката към знаете къде ...обаче аз му казах ,че няма да го направя понеже ние сме се запознали едва вчера ....сутринта като станахме баба му ни каза да се уважаваме защото сме втори братовчеди ....направо се стъписах ,не знам как да го погледна...
https://www.youtube.com/watch?v=TJL4Y3aGPuA
Е поне не сте първи :D
На вас може и да ви е смешно ама как си беше добрече не стана нищо друго ,ако нещо беше станало сигурно щех да се хвърля вече от некъде
Corb1225
08-10-2015, 21:59
По принцип имаш ли навик да си лягаш с непознати, па макар и роднини? :lol:
Какво толкова, втори братовчеди не са чак толкова близки роднини, а и нищо не сте правили.
А още по странното е ,че той е знаел...
Кви роднини имаш.
Yoni-bonboni
08-10-2015, 22:54
Няма нищо какво като сте се целунали нищо не е станало кой знае какво налии??? Ще има проблем само ако сте правили секс заедно,защото това вече си е чисто кръвосмешение,но ако само е имало една целувка както казваш ти и ако тя е била без език няма никакъв проблем.Аз например също не познавам моят втори братовчед като теб,защото когато аз съм се родила той е заминал да работи и живее в Англия и от тогава е там дори си има семейство там ожени се за българка преди 3-4год.И ние никога не сме се виждали и не се познаваме,аз също веднъж съм целувала един от братовчедите ми само,че по бузата и то приятелски,така че,мисля че ако и вашата целувка е била приятелска няма проблем.... :)
Няма нищо какво като сте се целунали нищо не е станало кой знае какво налии??? Ще има проблем само ако сте правили секс заедно,защото това вече си е чисто кръвосмешение,но ако само е имало една целувка както казваш ти и ако тя е била без език няма никакъв проблем.Аз например също не познавам моят втори братовчед като теб,защото когато аз съм се родила той е заминал да работи и живее в Англия и от тогава е там дори си има семейство там ожени се за българка преди 3-4год.И ние никога не сме се виждали и не се познаваме,аз също веднъж съм целувала един от братовчедите ми само,че по бузата и то приятелски,така че,мисля че ако и вашата целувка е била приятелска няма проблем.... :)
С език беше и не беше само така ,но не се е стигало до другги неща
По принцип имаш ли навик да си лягаш с непознати, па макар и роднини? :lol:
Не дори никога не си бях лягала до момче смисъл да спя до него :D
Не дори никога не си бях лягала до момче смисъл да спя до него :D
Викаш свикнала си да стои зад тебе???
Викаш свикнала си да стои зад тебе???
Ми не ,девствена съм ако искаш да знаеш
Summer Fresh
08-11-2015, 12:46
Не виждам никакъв проблем, не си знаела, пък и не сте направили нищо, по-скоро проблема е на момчето, че е опрял до братовчедка си за една ръчна..
sladura89
08-13-2015, 23:00
Ако са доведени братя и сестри това означава, че нямате кръвна роднинска връзка! Освен това и аз не си познавам всичките втори братовчеди и братовчедки понеже са доста, а с някои от тях даже и никога не съм се виждал, така че, ако нещо такова ми се случи едва ли ще имам вина аз, а тези, които не са ни запознали и не са ни казали, че сме братовчеди! За това не се тревожи разбирам го напълно! :)
Скорпион
08-13-2015, 23:21
Най-важното е да се уважаавате.
Аз съм баба ти. Приятно ми е.
muhatacece
08-13-2015, 23:27
Hahahhahahhaaha :D
Значи разбрах ,бабата на даденият мой братовчед е природена сестра на дядо ми тоест от една майка от различен баща
Скорпион
08-17-2015, 17:10
Само от родата ли бехте на тая сбирка. Толко ли си закъсала за внимание. Та се натискаш с родата?
И в родата чаветията по земята ли спите? Баси хората сте в родата.
П.С. Немаше ли некой покрай вас или има специална стая, в която се спи на земята.
victoria99
08-18-2015, 09:04
Споко и аз така хлътнах по едно момче и имах доста хубави фантазии с него и след година разбрах, че сме братовчеди :D
♛♛♛ JOKER ♛♛♛
08-18-2015, 11:53
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
dreamhunter
08-20-2015, 10:34
пхах в Мотикаря си :lol:
https://www.facebook.com/motikarqprezarejdane/photos/a.894511207250929.1073741827.894442443924472/904422496259800/?type=1&theater
https://www.facebook.com/motikarqprezarejdane/photos/a.894511207250929.1073741827.894442443924472/904422496259800/?type=1&theater
Шанс..
BeautyCupcake
08-21-2015, 21:36
Мотикаря с мотиката... Той е най-прав за Гери и брат му Никол.
IwantHelp
08-21-2015, 23:52
Изнудвай го ! Разкатай го, да еаааа него и кожата му барабар с него. Съвет ....... слушай внимателно и ти гарантирам 100% успеваемост. Купи една тарелка сурови кебапчета от магазинчето до вас. Отвори тарелката и си омажи баджаците със суровите кебапчета, викни баба си и и покажи ей така лекичко със срамм баджаците си и и сподели, че така наречения ти братовчед, докато си спала си е отъркал мръсния кефал по теб и на сутринта те е избило на някакви обриви и израстъци. Действай жено, не се колебай, ние сме с теб АЙГОЕГ (организацията) те подкрепяме. ГГ
BeeingCreepyCute
08-22-2015, 12:20
Изнудвай го ! Разкатай го, да еаааа него и кожата му барабар с него. Съвет ....... слушай внимателно и ти гарантирам 100% успеваемост. Купи една тарелка сурови кебапчета от магазинчето до вас. Отвори тарелката и си омажи баджаците със суровите кебапчета, викни баба си и и покажи ей така лекичко със срамм баджаците си и и сподели, че така наречения ти братовчед, докато си спала си е отъркал мръсния кефал по теб и на сутринта те е избило на някакви обриви и израстъци. Действай жено, не се колебай, ние сме с теб АЙГОЕГ (организацията) те подкрепяме. ГГ
Тъпите ти отговори ме убиват.
sweet*delicious
08-22-2015, 15:43
Даа все едно бабата пасе трева---никой не е толкова малоумен