Влез

View Full Version : Скъсан кондом

D0tty
08-10-2015, 14:10
Здравейте... Никога не съм мислила, че ще пиша и аз такава тема.
В петък вечерта на 07.08. вечерта на 28 ден от цикъла ми с приятеля ми правихме секс и уж супер здравия презерватив Durex Extra Safe не че се скъса, ами направо се беше разцепил и той свърши в мен. Кълне се, че не усетил скъсването. На втория час след половия акт пих хапче Ескапеле. По принцип не ми е ужасно точен, но днес ми е 31 ден и още не ми идва. Преди това ми дойде на 11.07., преди това на 15.06. и така 4 месеца назад все на 14-15 число. Не се чувствам по-различно, освен че ме болят гърдите и са се уголемили повече от обикновено и коремът ми е подут, но засега нищо.

Притеснявам се, въпреки че ми беше 28 ден и пих хапче. Знам колко са досадни тези теми, аз също съм се дразнела, четейки ги. Но никога не съм имала такъв лош късмет и не съм го пила това хапче, нямам опит. Ще помоля хора, които са минали през това, да пишат и да споделят мнение. Благодаря ви.

Meth
08-10-2015, 15:26
Уф, доста ме затрудни...не можах да разбера дали си трол или не...

idontunderstand
08-10-2015, 18:13
Уф, доста ме затрудни...не можах да разбера дали си трол или не...

Защо пък да е трол?
Изчакай още малко и ако не ти дойде си направи тест за бременност,така или иначе в момента можеш просто да седиш и чакаш.За това и дори да използвате презерватив да свършва отвън,така е по-сигурно

Meth
08-10-2015, 18:27
Защо пък да е трол?

Не се чувствам по-различно, освен че ме болят гърдите и са се уголемили повече от обикновено и коремът ми е подут, но засега нищо.
Толкова бързо ли ?

baby_baby
08-10-2015, 21:28
Не прочете ли листовката на хапчето?

Genasis
08-10-2015, 23:01
Бях чел, че именно хапчето може да ти забави цикъла, но спокойно щом си го пила.. няма опасности !

D0tty
08-11-2015, 06:58
Meth, напрежението в гърдите ми се появява по принцип сигурно 10 дни преди да ми дойде, да не кажа и повече. Затова го изтъквам като симптом, но отбелязвам и, че след хапчето гърдите ми се подуха още повече, което пък на свой ред е споменато като един от страничните симптоми в листовката.

baby_baby, прочетох я, два пъти. Но за първи път го пия и въпреки че действието му е строго индивидуално при всеки, все пак реших да се допитам. В листовката не е споменато какво да очаквам, ако го изпия точно пред цикъл... Не знам, притеснена съм просто.

Genasis, да, споменато е забавяне на цикъла и все пак се чудя дали ако си направя тест след втората седмица (въпреки че се надявам дотогава да ми е дошъл), дали няма да отчете положителен резултат, заради хормоните в хапчето? Гледах един гинеколог веднъж правеше реклама на Ескапел, че било ударна доза прогестерон, сега пък на сайта им намирам различна информация... Може ли някой още да сподели мнение или опит? Благодаря на отзовалите се!

Simona2403
08-11-2015, 08:47
Правих секс, 2 поредни дни преди датата, в която трябваше да ми дойде. И двата пъти, без презерватив. На 09.08 трябваше, да ми дойде, чакахме го цял ден и така и не дойде. Никога не ми е закъснявал, и вчера решихме, за всеки случай да взема ескапел. За пръв път взимам, и вече след като изпих, усетих лека болка в корема. После прочетох, че не трябва да се взима ако ми закъснява... Сега нямам представа какво се случва, още чакам да ми дойде, и ще взема тест за бременност след няколко дни.

Rabalka
08-11-2015, 15:21
Здравейте... Никога не съм мислила, че ще пиша и аз такава тема.
В петък вечерта на 07.08. вечерта на 28 ден от цикъла ми с приятеля ми правихме секс и уж супер здравия презерватив Durex Extra Safe не че се скъса, ами направо се беше разцепил и той свърши в мен. Кълне се, че не усетил скъсването. На втория час след половия акт пих хапче Ескапеле. По принцип не ми е ужасно точен, но днес ми е 31 ден и още не ми идва. Преди това ми дойде на 11.07., преди това на 15.06. и така 4 месеца назад все на 14-15 число. Не се чувствам по-различно, освен че ме болят гърдите и са се уголемили повече от обикновено и коремът ми е подут, но засега нищо.

Притеснявам се, въпреки че ми беше 28 ден и пих хапче. Знам колко са досадни тези теми, аз също съм се дразнела, четейки ги. Но никога не съм имала такъв лош късмет и не съм го пила това хапче, нямам опит. Ще помоля хора, които са минали през това, да пишат и да споделят мнение. Благодаря ви.

Еми нали си пила ескапел кво се притесняваш

Meth
08-11-2015, 19:14
Meth, напрежението в гърдите ми се появява по принцип сигурно 10 дни преди да ми дойде, да не кажа и повече. Затова го изтъквам като симптом, но отбелязвам и, че след хапчето гърдите ми се подуха още повече, което пък на свой ред е споменато като един от страничните симптоми в листовката.
О, извинявай.