View Full Version : haresvam momiche ot moq klas
KappaPew
08-12-2015, 13:29
zdr hora. problema mi e che haresvam edno momiche ot moq klas, no kogato i go kazah tq mi kaza che ne tursi gadjeta v momenta i iska prosto zabavlenie. no prosto ne znam kakvo da pravq az sum na 13 toest tq sushto. mnogo mi e gadno za situaciqta.nai dobriq mi fr q haresva sushto ,no tam nqma problem shtoto mi kaza che ako si q hvana za gadje toi prosto she si hvane druga i tova znachi che znae che q haresvam ;) . pls help :(
Poslepis : sry za latinicata i ako ima pravopisni greshki obiknoveno pisha pravilno i bez greshki :)
tq mi kaza che ne tursi gadjeta v momenta i iska prosto zabavlenie
иска само секс без обвързване
RapExotic
08-12-2015, 16:52
tq mi kaza che ne tursi gadjeta v momenta i iska prosto zabavlenie.
Иска някой 16 годишен батко, който да я вози на скутер и да и купува захарен памук.
Пръдльовци.
А иначе за в бъдеще - докЪ си в това училище момичетата от класа ти са NO GO (т.е. не искаш никви такива "връзки" или както искаш го наречи, става въпрос като си по-голям, са на никой не му пука).
Прос' съвет от your friendly neighborhood Rakshy :D :D
KappaPew
08-12-2015, 20:19
Sex? Tq e na 13, i e edno ot malkoto svestni momicheta(nqma da e v izlishyk da kaja che se kazva gergana)
Sex? Tq e na 13, i e edno ot malkoto svestni momicheta(nqma da e v izlishyk da kaja che se kazva gergana)
С това трябваше да започнеш, щом се казва Гергана, значи е свестна, друго щеше да е Гери Никол
KappaPew
08-12-2015, 20:21
[QUOTE=ДОТА;11340087]иска само секс без обвързване[tq e na 13 kakuv sex ? I tq e svestna ne se grimira i takiva typotii
KappaPew
08-12-2015, 20:22
Ne znam dali si syrkastichen ili ne no vse pak blagodariq za otdelenoto vreme
Подкрепям Rakshy не се занимавай с момичета от твоя клас (аз от цялото даскало не бих ама мое мнение) иначе като стане нещо (ако вобще и признаеш) ще трябва да се виждате поне още 1 година. За това си мълчи или и кажи в края на учебната година когато има малък шанс да се виждате.
Poslepis : sry za latinicata i ako ima pravopisni greshki obiknoveno pisha pravilno i bez greshki :)
стрейт ъп булшит, мейт. Нимоиш вържеш идно изричение кат ората, праилно бил пишел... Ай та иба и я в простакеса
не, сериозно много ви е тежък филма на това по-новото поколение. Верно, че хора всякакви, но като цяло сте такива лигави лайна с грешна представа и цели, че направо си еб*ва майката. Ама ко да играя
това да се влюбиш в момиче от училище е елементарно. На пръв поглед има супер много прекрасни създания, но има едно голямо НО. Половината са факани спрънджи и ако имаш някъв контакт след това не искаш да ги виждаш до края на съществуването си, а проблема е, че ще ги виждаш :D :D :D
abort mission И кой от къе е
KappaPew
08-12-2015, 20:44
Samo da kaja che poznavam momicheto po dobre i ot men i e vsichko koeto iskam ne mi puka kak izglejda az q haresvam zaradi samata neq i ne mi puka dali pisha gramotno v saita zashtoto v uchilishte si pisha sichko OK
Samo da kaja che poznavam momicheto po dobre i ot men i e vsichko koeto iskam ne mi puka kak izglejda az q haresvam zaradi samata neq i ne mi puka dali pisha gramotno v saita zashtoto v uchilishte si pisha sichko OK
бате ти си на 13, можеш да знаеш кви детски гледа, ебаси ахахахах :Д :Д :Д
и какъв характер има едно 13 годишно момиче. Ценностите, които "виждаш" са на родителите и околните ѝ, не нейни.
имате си сценарий, ма няма кой да ви режисира бозата
KappaPew
08-12-2015, 20:59
Az sum na qsno s cqlata sutuaciq i prosto pitam za syveti a ne za kriterii ako nqkoi ima da kazva neshto polezno ok ako li ne gtfo. Na 13 i pak e momiche pak ima chuvstva i znam che mnogo hora q mislat za nqkoq koqto si gleda sokchetata i taka. Posveshtavam vsichki pravopisni greshki na teq deto q kritikuvat
Az sum na qsno s cqlata sutuaciq i prosto pitam za syveti a ne za kriterii ako nqkoi ima da kazva neshto polezno ok ako li ne gtfo. Na 13 i pak e momiche pak ima chuvstva i znam che mnogo hora q mislat za nqkoq koqto si gleda sokchetata i taka. Posveshtavam vsichki pravopisni greshki na teq deto q kritikuvat
кой я критикува бе, бунак малък :D :D :D
чувства била имала. Тя не може да изрази ясно, кво остава да разграничи дадена емоция. Боб чорба ти е в главата.
аре легай си, че утре трябва да четеш Хитър Петър
KappaPew
08-12-2015, 21:13
Pich ili pichko are da spresh da mi spamish tvoite typotii i ne se pravi na interesen shtot ne si po dobre hodi pri mama da te prevyspita ta da ne se zaqjdash mejdu drugoto vseki chovek ima chuvstva a tebe kato te e ostila nekoq ne si go izkarvai na mene
Иначе кво, балъчонке? :Д :Д Немаш капацитета да ми казваш какво и къде да пиша. Някой ден ще разбереш за кво иде реч.
Още ти се изгражда характер. Не знаеш какво си и какво искаш от тоя живот. Минимална представа нямаш. Когато разбереш можеш да говориш за чувства. Всеки може да реве или да си мисли, че е наранен по няква причина. Идеята е кво правиш когато наистина си наранен и как се справяш с това. Как разграничаваш нещата, които изпитваш. Тогава си човек. Сега си едно просто лайно, което се мисли за нещо в някъв форум.
Не ти го казвам, за да те нахраня или нещо такова, щото май с такова впечатление си останал. С поучителна цел ти го казвам, пъ нинам кво стига до теб.
KappaPew
08-13-2015, 06:47
Ne znam kak reshi che ne znam nishto sled kato nito me poznavash nito nishto. Az sum izgradil opredelen harakter i si mi haresva taka. znam kvo mi trqbva za da sum dovolen. P.P kak reshi che kato kazvash na nqkoi laino nqma da e obidno ?
golemiq_korab_minava
08-13-2015, 07:00
Ракши теб като те гледам, нито си израстнал повече, нито разбираш от чувства.
golemiq_korab_minava
08-13-2015, 07:01
Характер изградил на 18 лелее
alex_weed
08-13-2015, 12:33
И какъв е проблема че не разбрах? И аз съм на 13, и аз съм признавал и са ме отрязвали! Един съвет от мен- продължи напред!!! Щом иска забавление- прати я на май*ата й! Живей си живота(доколкото може да се живее на 13),забавлявай се и се радвай на това, че си сам! В бъдеще със сигурност ще намериш по-добра. А и от какъв зор трябва да имаш приятелка? ;)
KappaPew
08-13-2015, 12:41
Alex vupreki che ne mi se iska,si napylno prav. Ne vinagi shte sum sam taka che nqma za kade da byrzam . Ms za syveta
baby_baby
08-13-2015, 13:04
На 13 едва ли знае какво иска гледай си ученето и не се занимавай с глупости