View Full Version : ПОМОЩ! Обичам го. Как да си го върна ?
too_broken_heart
08-13-2015, 22:11
Здравейте.. искам да споделя това, което ме измъчва от близо месец. Имах връзка с момче , която продължи 4 години, преминахме през какви ли не трудности, но накрая все се събирахме. Заедно бяхме от деца. Аз съм му първата и единствената приятелка, която е имал.. До сега всичко беше супер. Карали сме се доста често, може да се каже, че всеки през ден,но коя двойка няма скандали? Та да си дойдем на думата. За 4 години аз се влюбих безкрайно много е него. някъде 20 дена не си писахме и след това ми каза, че вече не е щастлив с мен и че има чувства все още, но не са достатъчни и иска да се разделим. Аз изпаднах в тежка депресия.Писах му след това 2-3 пъти, но той просто не връщаше или връщаше със супер кратки отговори. Разбрах че си е пишел с други момичета, че излизал с тях, но само като приятели.. Писах му сърцераздирателен смс, в който си излях всички чувства, но пак отговор не получих. Не знам на какво се държи тази рязка промяна. Как може след 4 години от един път да спре да ме обича. Мисля си, че от малък е с мен и сега иска да пробва и с някое друго момиче, защото винаги е бил само и единствено с мен и никоя друга.Не знам каква е причината само знам,че умирам всеки ден от мъка. Как да си го върна? Обичам го повече от всичко.Без него за мен живот няма. Искам да си го върна.Не ме интересува нищо и никой покрай мен.. плача по цели дни и нощи. свалила съм 7 килограма за месеца, в който не сме заедно. ОБИЧАМ ГО. Как да си го върна? Защо така постъпи ? Много ще съм благодарна ако някой ми даде съвет.
NarutoShippuuden
08-13-2015, 22:14
Според мен трябва да поискаш причина за тази негова постъпка, но ако е категоричен в избора си го уважи и всеки да ходи по своя си път.
може би постепенно е изстивал от рутината, от това, че те познава 4 години, и че се карате през ден - което не смятам, че е нормално. всяка двойка си има проблеми, ама чак така.... изтощаващо е.
просто внезапно ти го е казал, не че внезапно се е случило.
като те гонят, бягай, както е казал народа...
нито за теб, нито за него, е добре да се борите прекалено дълго за кораб, който вече е потънал. направила си достатъчно.
а той изобщо не му прави чест като мишле да чака да заминеш, че да те "отреже" по интернет. толкова жалка постъпка.
иска да си ходи момчето, но го е страх явно да се застъпи за себе си ли, не знам... и явно чака 'позволението' ти да го пуснеш.
наистина звучи много тъжно тази история и само мога да си представя колко ти е тежко, но не се унижавай.
всяко нещо си има край
доста млада си да се филмираш по този начин, има живот за теб и без него, сега може би не го вярваш, но е така.
ще срещнеш по-добър от него, някой, с който няма да се карате почти ежедневно, и някой, който ще дава мило и драго за теб.
не се унижавай.
пп. и още един съвет, отново за твое добро - не прави заплахи за самоубийство, не му взривявай имейла с писма и съобщения. така ще загубиш всякакво уважение, което му е останало към теб. а и е жалко, освен това е незряло и манипулативно. ти искаш да те обича или искаш да те съжалява?
трябва да се справиш със силните емоции без да разрушаваш себе си и света наоколо.
сега боли, но с всеки изминал ден ще е по-добре.
и
пп2. моля те, моля те, моля те, не се навивай какво ти бил казал.. това е игра на ума да си навиваш на пръста, че имате още шанс, и да избягаш от реалността. няма значение какво е КАЗАЛ, има значение какво ПРАВИ, как се държи.. поведението му (избягване, игнориране, студенина) има много по-голямо значение, отколкото това, че нещо бил казал за любов и айде, големите надежди.
не искам да те сдухвам, просто живей в реалността, защото от илюзия се пада много по-тежко и накрая ти ще си много наранена.
anonymous708973
08-14-2015, 07:34
Винаги съм се чудела що за егоистичен, fucked up човек трябва да си, че да заплашваш със самоубийство.
102thedream
08-14-2015, 07:45
/какво му е егоистичното да се самоубиеш от любов
не мисли че света се върти около теб може да си има други проблеми на главата ако съм разбрал правилно смяна на град/държава отиване в университет може там да е съсредоточен и ти да му досаждаш с 'изненадките' които правиш
правилно мислиш че може малко/много да е поохладнял защото иска да усети чужда 'ласка'
можеш да си го върнеш във времето не сега
а и да се напънеш да се държиш на ниво също не е лоша идея
anonymous708973
08-14-2015, 08:44
Eгоистично е да заплашваш с това :) Ако наистина обичаш някого, не му закачаш такъв товар на плещите.
102thedream
08-14-2015, 08:57
явно не си била истински влюбена
всъщност не се учудвам
doktor_djeikal
08-14-2015, 09:11
/какво му е егоистичното да се самоубиеш от любов
не мисли че света се върти около теб може да си има други проблеми на главата ако съм разбрал правилно смяна на град/държава отиване в университет може там да е съсредоточен и ти да му досаждаш с 'изненадките' които правиш
правилно мислиш че може малко/много да е поохладнял защото иска да усети чужда 'ласка'
можеш да си го върнеш във времето не сега
а и да се напънеш да се държиш на ниво също не е лоша идея
Ква любов, бе, приказен герой, на теб сигурно ти четат Спящата Красавица за лека нощ, така ли е? Щото и чекията е 1000000 пъти по - смислена от това да се нараниш (по какъвто и да е начин) за някой, който не ти е от семейството, а ти куха главо говориш за самоубийство от любов.
anonymous708973
08-14-2015, 09:49
всъщност не се учудвам
:lol:
Klaudia11
08-14-2015, 09:52
Мисля, че е глупаво да му нахалстваш, след като вече е изявил твърдо мнението си, че не иска да сте заедно. С натрапването си няма да промениш решението му, щом чувствата му са охладнели той какво може да направи? Да се преструва, че те обича ли? По-добре ли ще бъде, ако разбереш, че те лъже. Представи си се на негово място и помисли как би постъпила. Вярно е, не е лесно да се приеме раздяла, след толкова дълга връзка, но времето лекува всичко. Не мисля, че това е краят, ще се влюбиш отново и ще се чудиш, защо си се разкайвала за някакъв си. Не го плаши със самоубийство, нито пък си мисли за това. Няма да поправиш нищо по този начин освен да покажеш слабостта си.
Corb1225
08-14-2015, 10:13
всъщност не се учудвам
Животът не ти е "Ромео и Жулиета". Самоубийството е признак единствено и само на психичен проблем. Бих останал искрено изненадан, ако авторката реално е обмисляла такова нещо, въпреки че ми се вижда лабилна. Това е манипулация, но в нейна защита ще кажа, че вероятно е неосъзнато. Просто си е навила на пръста да остане с тоя човек на всяка цена.
102thedream
08-14-2015, 10:16
кво ми се обясняваш бе тъпанар некъде да съм подстрекавал самоубийство или да съм казвал че е нещо хубаво
Corb1225
08-14-2015, 10:24
Как достигна до тоя извод от моите думи? :lol: Честно.
Това което казвам е, че няма такъв филм като самоубийство от любов. Единствената предпоставка за самоубийство са психичните проблеми.
102thedream
08-14-2015, 10:37
ми кажи го бе кво ме цитираш пинкпан7ер1225
therichbitch
08-14-2015, 12:56
Не знам на какво се дължи.
На това, че си лепка.
А освен кръвта мозъка не си ли изплю? Айде стига сте се ебавали с такива неща. То кръв така се плюе от любов.
NomNomNom
08-14-2015, 12:59
На това, че си лепка.
дА
единственият начин да се променят нещата е да спре той да е централен фокус на живота ти, ти да имаш други по-важни неща, да не се обсебваш и т.н.
на всеки се случва, но недей да се задълбаваш
alex_weed
08-14-2015, 14:41
Според мен е имало шанс в началото, но като си започнала да го заплашваш и са му пишеш сърцераздирателни съобщения момчето се е уплашило :( .Както написаха другите (не се обиждай ), но си станала „лепка“....
iwweto98
08-15-2015, 19:50
Нормално е да го обичаш толкова.. Това са 4 години.. Според мен, дай му малко време, може би просто има нужда от малко време, както бяха казали по-горе, може би е свикнал с рутината. Не му пиши, не му звъни, просто не го търси. Дай му време да помисли, да разбере какво наистина иска. Може да е седмица, две, месец.. Но, ще трябва да изчакаш.. Знам,че е кофти , много даже, но .. Нека да остане сам, да си изясни чувствата. И, не се тревожи, всичко ще се оправи, дори да се разделите окончателно - всяко зло за добро, горе главата!
too_broken_heart
08-16-2015, 20:08
Благодаря iwweto98... вече месец не съм го търсила, нито той мен.. и ме е страх, че няма и да ме потърси...а както ме нарекоха по-горе лепка - НЕ ИСКАМ ДА СЪМ такава и затова и аз не го търся. Но дните минават като години без него.. докога ще ме боли толкова...този месец е най-ужасния в живота ми... обичам го.. нищо без него не е същото.. нищо друго не ме интересува. По цели дни и нощи единственото което правя е да плача.
Защо просто не излезете и не поговорите? Според мен, през онези 20 дни, в които не сте си писали той просто е забравил какво е да е с теб и е решил, че вече няма смисъл, така че няма какво да губиш, ако просто излезете и се опиташ да му го припомниш.
anonymous708973
08-24-2015, 09:55
А за какво й е човек, който я забравя за 20 дни, не че нещо?
В която и да е връзка и колкото и да се обичат, 20 дни без никакъв контакт би се отразил зле най- малко на тръпката между тях, затова според мен просто трябва да си я върнат.
baby_baby
08-25-2015, 09:22
Стига с тия драми щом не иска да е с теб едва ли ще можеш да си го върнеш не го карай насила просто гледай напред