Влез

View Full Version : Помощ плс :)

MAlkochoweche
08-13-2015, 23:35
Здравейте.Като за начало ще споделя моята история и след това ще бъда много благодарен ако някой помогне.На 18 съм , момичето за което ще ви разкажа е на 15.Така бяхме близки приятели 2-3 години(времето не е от толкова значение) излизахме си с общата ни компания и пишехме си говорехме си когато излизахме заедно с тях.Почнахме да излизаме само двамката разходки лафчета ау и така.Всеки път когато я изпращах сам/с компанията ни тя ме гушкаше и ни най-малко не ми беше минавало през ум , че това момиче може да има някакви чуства повече от приятелски към мен както и аз не бих се престрашил дори и да имах чуства да й кажа , защото приятелството ни ми беше твърде скъпо. И така един път когато излязохме само двамата тя ми хвана ръката и така осъзнах че има чуства и така тръгнахме. С времето почнах и аз да имам чуства към момичето. Излизахме си като двойка , с компанията и така карахме си се за глупости оправяхме се и така. Един от последните 2 пъти когато излязохме с компанията ни нещо се държах тъпо не си говорехме , уж бяхме скарани за пълни глупости и така мина.Последният път преди да скъсаме почти се повтори миналият път седяхме един до друг с компанията тя пробва да завърше разговор но аз с добре ок и такива набързо прекъснах бях се ядосал че гаджето ми почна да качва доста често с едно момче снимки и така изпратихме я като си тръгнахме и така държах се тъпо ... признах и за момчето че ми е тъпо да си качва често снимки с него , а с мен не и даа.. Скъсахме и вече мина около месец през който излизахме 1 път с компанията ни при което тя ми биеше всякакъв игнор и не си говорехме.Имам желание да се оправим с въпросното момиче само че не знам дали има как и как да го направя... след като скъсахме поговорихме защо и тн.. след което тя каза че за момента няма как да се оправим и така пишехме си след това и след 1 седмица тя ми изцепи че няма как да сме заедно пак ... напрежението беше в повече предполагам и за двамата и така...Имам огромно желание да се сдобря с бившото ми гадже( обмислил съм го добре и това искам) проблем може да е че не знам дали тя има чуства , как да се оправим и така....може да се повторих някое нещо повече от един път , но да. Най-добрият ми приятел вметна в наш чат , че след като сме скъсали и е говорил да се оправим , но също вметна и че според него надали може да се оправим , но вметна че има неща които я биха зарадвали , но нямало смисъл ако тя няма желание да се оправим и така... Благодаря предварително за съветите и моля без глупави коментари както и правописни грешки и граматика най-вероятно има , но го драснах бързо и не съм ги гледал !

102thedream
08-14-2015, 07:38
хаштаг когато тя не се снима с мен

MAlkochoweche
08-14-2015, 13:29
Най-сериозният отговор!

too_broken_heart
08-14-2015, 17:24
защо не и се обадиш.. да и кажеш да излезете двамата като приятели.. както преди.. без да споменаваш нищо за тръгване и такива неща ?

MAlkochoweche
08-14-2015, 21:12
пробвах го като вариант , приятелско излизане 2 седмици след като скъсахме г/д .. не искаше

iwweto98
08-15-2015, 19:33
Изревнувал си и си я отблъснал ,което е нормално донякъде. В днешно време, за жалост, доста от връзките започват/приключват заради социалните мрежи.. Според мен се опитай да се бориш за нея, покажи и ,че още имаш интерес и не преставай, ще види, че наистина я обичаш и че ти липсва. Пиши и , звъни и , кани я да излизате, когато сте заедно с компанията , се опитай да и обръщаш повече внимание и според мен ще поиска да се съберете пак, защото вижда, че не се отказваш. А и нали знаеш - ако искаш едно нещо - бори се, ако не- губиш го.. Пожелавам ти успех ! :)

MAlkochoweche
08-16-2015, 00:49
Благодаря ти ! :)

victoria99
08-16-2015, 08:59
От това, което прочетох, разбрах само, че си на 12, а не на 18. Кви са тия глупости? Приятелско излизане и така, скарахме се и така, качваше снимки с друго момче и така, отговарях и с добрв и така... И двамата имате егати детинското мислене и постъпки. Моя съвет е докато не пораснеш умствено по-добре да не си търсиш приятелка...

MAlkochoweche
08-18-2015, 21:54
на 8 съм спокс :Д ревнив съм ко да се прай .. :Д

BeeingCreepyCute
08-18-2015, 22:08
И двамата имате егати детинското мислене
Момичето е на 15, нормално да се държи така. Пуберски изблици.
А за пича- умствено изостанал. Няма ли по- големи момичета?

MAlkochoweche
08-19-2015, 20:32
Умствено изостанал ? Лол :Д не съм както и да го гледаш .. момичето е на 15 да ама съм убеден , че е по-умна,зряла и т.н. от по-голямите от нея момичета.. По-големи момичета днешната тенденция е , че е твърде рядкост някое момиче колкото теб и по-голямо да ти върже и така. Аз лично не бих съдил конкретно за 15,16,17 годишните , но има и такива които са по-малки и са по-зрялии и така.. и каква трябва да е разликата между годините на 2 човека г/д в тази възраст да няма "умствено изостанали" както каза ;ДДД

BeeingCreepyCute
08-20-2015, 10:34
Умствено изостанал ? Лол :Д не съм както и да го гледаш .. момичето е на 15 да ама съм убеден , че е по-умна,зряла и т.н. от по-голямите от нея момичета.. По-големи момичета днешната тенденция е , че е твърде рядкост някое момиче колкото теб и по-голямо да ти върже и така. Аз лично не бих съдил конкретно за 15,16,17 годишните , но има и такива които са по-малки и са по-зрялии и така.. и каква трябва да е разликата между годините на 2 човека г/д в тази възраст да няма "умствено изостанали" както каза ;ДДД
На 15 е, едва ли е много зряла.

ангелче_12513
08-21-2015, 10:45
Аз съм на 15 , и едно момиче , което е на 11 години , преди време ми беше казало , че ме харесва. Отговорих и че е много малка за мен.. за мен 4 години са голяма разлика на тази възраст, след 6-7 години може и да не са!

MAlkochoweche
08-23-2015, 23:12
Съгласен съм с теб и твоето момиче 4 години на тази възраст са твърде много.. в моя случай са 3 , но не мисля че са твърде много.. донякъде може би е било по-добре да е с 1 година по-голяма ..ама когато се разбирате, обичате и т.н. не са от значение месец два година...

ангелче_12513
08-24-2015, 16:29
Съгласен съм с теб и твоето момиче 4 години на тази възраст са твърде много.. в моя случай са 3 , но не мисля че са твърде много.. донякъде може би е било по-добре да е с 1 година по-голяма ..ама когато се разбирате, обичате и т.н. не са от значение месец два година...

Пич , когато бях 12 годишен , бях хлътнал до уши по 16 годишната сестра на един приятел.
Вървя си аз един ден , и се разминах с нея.
Тя е с дълга черна коса , хубави черни очи и има млечно-бяла кожа (буквално като сирене)
Освен това , в същия ден , когато се разминахме тя се беше облякла изцяло в бяло и направо щях да я скъсам! Аз не обръщам внимание на годините , освен , ако разликата не е прекалено малка или прекалено голяма.