PDA

View Full Version : малко въпроси към мъжете

aleks07
08-14-2015, 10:13
Момчета, харесва ли ми момичето да поема иниециетивата за секс или това по-скоро ще ви отблъсне? Какво мислите за по-шумния секс? От какво значение за вас е сменянето на позите, например ако сте в кола и няма терен за смяна на пози какво правите?Колко време ви е достатъчно? Винаги ми е било интересно за какво си мислите по време на секс и какво ви прави най-голямо впечатление когато видите жената за първи път гола?

ДОТА
08-14-2015, 12:36
и какво ви прави най-голямо впечатление когато видите жената за първи път гола?

Очите, тия на лицето и.

RapExotic
08-14-2015, 20:22
Момчета, харесва ли ми момичето да поема иниециетивата за секс или това по-скоро ще ви отблъсне?
Хубаво е да го прави, но не прекалено натрапчиво. Все пак ако не поема поне понякога инициативата бихме се чувствали сякаш я използваме.

Какво мислите за по-шумния секс?
Ако няма хора в другата стая защо не ..

От какво значение за вас е сменянето на позите, например ако сте в кола и няма терен за смяна на пози какво правите?
Трябва да има разнообразие. А и всяка поза стимулира по различен начин сетивата и е нужно да се практикуват повече от една за да се почувстваш напълно задоволен. А секса в кола е възможно най-неудобния вариант.

Колко време ви е достатъчно?
Зависи от много неща. Ако си във форма може и няколко тека, ако не - може и един.

Винаги ми е било интересно за какво си мислите по време на секс и какво ви прави най-голямо впечатление когато видите жената за първи път гола?
По време на секс мозъка е в доста активно състояние и през него преминават най-различни мисли за кратко време. Ще те излъжат, ако ти кажат, че си мислят единствено за теб.
А най-голямо впечетление мисля, че е ясно какво ни прави - това, което се прикрива с дрехите обикновено.

Грозния
08-14-2015, 21:38
Момчета, харесва ли ми момичето да поема иниециетивата за секс или това по-скоро ще ви отблъсне? Какво мислите за по-шумния секс? От какво значение за вас е сменянето на позите, например ако сте в кола и няма терен за смяна на пози какво правите?Колко време ви е достатъчно? Винаги ми е било интересно за какво си мислите по време на секс и какво ви прави най-голямо впечатление когато видите жената за първи път гола?
1. Да, би ми харесало.
2. Шумния секс мисля че ще е готин, стига да звучи искрено, а не изкуствено.
3. Сменянето на позите ще е разсейващо, ако е много често
4. Секса в кола няма да е най-голямото удобство, но ако няма терен, защо не?
5. Време - докато свърша - не знам колко ще е, но вероятно ще искам да опитам втори тек.
6. Не знам - може би колко е готино.
7. Най-голямо впечатление (ако е гола) би ми направило дали се поддържа.

П.С. девствен съм :(

Omega
08-17-2015, 12:50
Какво ви прави най-голямо впечатление когато видите жената за първи път гола? Ми бомбите, извивките на тялото или както се казва формите : ) за секс, какво има да му се мисли. Иначе, да харесвам иниециетивата за секс да е от момичето, но има едно но. Трябва да ме привлича, иначе отказвам.

ДОТА
08-17-2015, 12:53
Иначе, да харесвам иниециетивата за секс да е от момичето, но има едно но.
Трябва да ме привлича, иначе отказвам.

Значи не ставаш за жиголо, достатъчно прост си, но не знаеш, какво да правиш с жена.

sladura89
08-18-2015, 20:32

1.Момчета, харесва ли ми момичето да поема иниециетивата за секс или това по-скоро ще ви отблъсне?- Естествено, че ми харесва!
2.Какво мислите за по-шумния секс?- Когато жената издава звуци ми действа доста възбуждащо!
3.От какво значение за вас е сменянето на позите, например ако сте в кола и няма терен за смяна на пози какво правите?- В кола не съм го правил, но смятам, че би било доста неудобно, колкото до сменяне на позите, ами няма лошо само да не е през 2 минути, че ще ми се наруши концентрацията! :)
4.Колко време ви е достатъчно? - Различно може и за 10 минути може и за 50 минути, но за втори тур определено си е нужна почивка! :)
5.Винаги ми е било интересно за какво си мислите по време на секс и какво ви прави най-голямо впечатление когато видите жената за първи път гола?- Ами обикновено си мисля за настоящият момент, редки са случаито когато съм си мислил за някакви други фетиши, ами най-вероятно това между краката и! И дали се потдържа добре! :)
П.П. Понеже нещата много зависят и от психиката за мен е много важно да има излъчване, страст и интересна любовна игра за да ме възбуди достатъчно! За мен също е много важно да доставя удоволствие на партньорката ми!

urpa4a
08-26-2015, 01:07
1. Определено, не е лошо да има натиск и от другата страна (показва желание за секс), когато секса е неизбежен, няма как да не се хареса, без задни мисли.
2. Колкото по-шумно толкова по-възбуждащо, стига съсед по стая да не е бащата на дъщерята ;)
3. Правиме невъзможното и в колата, каквато и да е има варианти, най-малкото излизаш от нея и просваш жената с краката на горе отгоре на капака, но е хубаво преди това да е изстинал (поне до приятно топло) двигателя, задна предна вътре, че чак мисионерската на предната спусната седалка от към пасажера, че волана пречи и свири (обикновено) :) За други места няма да коментирам, винаги е добре да се сменят позите ;)
4. Зависи от състоянието между 5 минути и цяло денонощие, зависи колко сме интензивни и разни други (няма да влизам в подробности)...
5. Впечатлението е дали се връзва на моят ритъм, моят начин на секс и дали ме възбужда нейният начин. Относно за какво мисля, ами колко ми е готино, обичам да гледам, както и доооста стресиращи фетиши, ама хайде :)
Добре ли мина?

M.O.B
08-30-2015, 19:25
[QUOTE какво ви прави най-голямо впечатление когато видите жената за първи път гола?[/QUOTE]
Направи ми впечатление, че нямаше цици и нямаше за какво да се хвана

urpa4a
08-30-2015, 20:09
[QUOTE какво ви прави най-голямо впечатление когато видите жената за първи път гола?
Направи ми впечатление, че нямаше цици и нямаше за какво да се хвана[/QUOTE]

Погледна ли между краката - обикновено при такава липса - там се крие тайната ;)

jp_morgan
08-30-2015, 20:26
Честно да ти кажа,нямам идея дали ти харесва момичето да поема инициативата

urpa4a
08-30-2015, 21:11
Честно да ти кажа,нямам идея дали ти харесва момичето да поема инициативата

Може би пробвай с жена и виж как е!