View Full Version : Все още?
Здравейте! Аз съм момиче почти на 15 години. Повечето момичета на моите години си имат приятели. Аз все още си нямам никой. Имала съм си гаджета но само по интернет. Не съм грозна. Висока съм и не съм дебела. Имам хубаво тяло. Забавна съм и не ръся много тъпотии. По някой път като видя момче много се притеснявам, но после се отпускам. Поддържам се. Незнам какъв е проблема да си нямам приятел. Харесвам си едно момче. Писахме си няколко пъти, но до там. Винаги аз трябва първа да му пиша. Виждам, че ми влиза в профила. Незнам как да му се харесам. Дайте съветите си какво да му пиша, за да се получи нещо. Благодаря!!
alex_weed
08-14-2015, 14:26
опитай се да си говориш с него лице в лице!
RapExotic
08-14-2015, 17:02
Докато живееш в компютъра няма да имаш гадже.
И не слушай баба, като ти казва, че си забавна и красива ..
too_broken_heart
08-14-2015, 17:20
виж ти си на 15.. не се отчайвай.. живота е пред теб.. намери си друго хоби освен това да търсиш момчета. Ще намериш и ти щастие с някого. имай търпение. за хубавите неща се чака.
п.п. Не се сравнявай с другите момичета. След време може ти да си щастлива с някой , а те да са свободни.. Пък и си все още малка. Ще имаш гадже, и то не едно. ! :)
ангелче_12513
08-14-2015, 19:09
виж ти си на 15.. не се отчайвай.. живота е пред теб.. намери си друго хоби освен това да търсиш момчета. Ще намериш и ти щастие с някого. имай търпение. за хубавите неща се чака.
п.п. Не се сравнявай с другите момичета. След време може ти да си щастлива с някой , а те да са свободни.. Пък и си все още малка. Ще имаш гадже, и то не едно. ! :)
.
KappaPew
08-14-2015, 21:07
Za kakvo vlizate v temi za "lubov" kato samo kazvate jivota e pred vas ne si tursete gadje -_- . Do avtorkata - moje puk da si nogo qka i da go e sram da ti pishe :) moje sichko da e prosto hodi face2face i go zaribi :)
iwweto98
08-15-2015, 19:38
Като виждаш, че не ти пише и че не ти обръща внимание, значи няма интерес към теб. Не се занимавай с него повече, освен ако нямаш някакви силни чувства, но според това , което си написала, значи не е така. Не бързай, животът е пред теб. А и това, че приятелките ти си имат гаджета, не значи, че и ти задължително трябва да имаш. Всеки се развива по различен начин. А и това, че си нямаш приятел, не значи, че не си хубава и т.н. Просто не си срещнала правилния човек.
idontunderstand
08-15-2015, 19:41
всичко с времето си