PDA

View Full Version : Скъсан презерватив

Blessed_
08-14-2015, 22:58
Правих секс със презерватив, но се скъса. Не е свършвал, но понеже цикълът ми е нередовен и не мога да си изчисля овулацията много се притеснявам. Мисля, че е възможно да съм в овулация, цикълът ми беше от 28 юли до 2 август, акта беше преди няколко часа. Не сме продължили половия акт, но има възможност тая куперова течност дето УЖ служи за смазка, да е изтекла някаква част от нея в мен, защото извадих малко парченце от презерватива. Като си свали презерватива вътре имаше от тази течност. Няма на кой да споделя, така че моля ви дайте някакъв съвет има ли шанс да е станал гаф...

Dwyd96
08-14-2015, 23:32
Може и да е станал гаф. Пий ескапел..
...
Също така може да ми разгледаш и темата за народния тест за бременност..

Blessed_
08-15-2015, 02:49
Не знам за тоя ескапел, цикълът ми ще стане повече от нередовен ... Актът не беше продължил кой знае колко беше далеч преди свършване според него. Дори не съм сигурна дали е попаднало в мен, то стоеше във връхчето. Чу се звук при вкарването и го извади. Доста хора, които го правят без ми казват да не се притеснявам, а като чета по форумите много се стресирам, защото почти всеки съветват да пие хапче... Беше ми и първия път и сега съм наплашена. А това парченце остана на тоалетната хартия, като се избърсах, с извинение щом отидох по малка нужда.

Anaconda_fan
08-15-2015, 08:17
Тази ,,смазваща течност,, в презерватива се нарича пред-еякулационна течност. Отделя се, когато мъжът се възбуди, доста преди свършването, както ти казваш. Да, в нея има съдържание на сперматозоиди, и да, възможно е да се забременее от нея, обаче това да не те плаши, защото вероятността от бременност, развита от пред- еякулат е МНОГО МАЛКА. Ако още се притесняваш, посъветвай се с майка си дали да пиеш хапче или не, и в случая дали да отидете на лекар. Би трябвало да те разбере, защото и тя е минала през това :)

baby_baby
08-15-2015, 22:00
Пий хапче ние не можем да ти кажем дали тази течност е в теб