asfjsj
08-18-2015, 15:19
Имам проблем с приятелката ми! По-голяма е от мен, винаги съм си мислил че секса ще ни върви щом е по-голяма от мен, тя е на 22 аз на 19, заедно сме от 2 месеца. Правим го веднъж седмично поради ангажираност, но когато дойде момента винаги аз поемам инициативата, много рядко тя да поиска първа. Усещам я цялата настръхнала всичко е ок, винаги свършва преди мен но когато приключим може да сме цяла вечер заедно без да го правим 2-ри път, ако не съм настоятелен, оправданието е, че когато свърши един път не иска повече, и че я боляло защото ми е голям и винаги го правим мисионерската, други пози не пробваме по нейно настояване до някъде я разбирам не ми е проблем позата искам тя да се чуства удобно, но за мен е крайно не достатъчно да го правя веднъж седмично и на всичкото отгоре само веднъж във вечерта, при положение че сме цяла вечер до сутринта заедно. Първия път като го правихме го правихме цяла вечер, сега не иска повече от веднъж? Какво мислите дали трябва да се притеснявам, нормално ли е според вас, дали не иска защото я боли или просто не я привличам достатъчно или не мога да я предразположа, беше ми казала че може да издържи 1 месец без секс? Ако се корени проблема в друго как да и обясна че е крайно недостатъчно за мен да го правим само веднъж. Когато не съм с нея се задоволявам защото не издържам.. нормално ли е това трябва ли да говоря с нея на тази тема или да оставя нещата така? Изградил съм някакви чуства към нея и мисля, че секса е много важна част в една връзка. Искам тя също да проявява желание за секс.