View Full Version : Как да си намеря приятелка :(
хай,
ОТ доста време съм отчаян и направо се побърквам, и да харесам дадено момиче- не обръща внимание дори не отговаря(поне в фб-то като те одреже и там и има ли смисъл на живо)... Доста съм стеснителен и не мога да се отпускам дори когато се опитвам да се забавлявам, някакъв "здървен" се чувствам.
Иначе за мен аз съм младеж, уча в университет (задочно), не работя за момента, спортувам,фитнес, подържам се.., но с момичетата съм като Дърво нито знам кво да кажа нито изобщо думичка да обеля...
Тъй като на живо няма и да имам смелост, ако пробвам в нета първоначално да се опознаем, нз но винаги 1-2 дни и като цяло или спират да ми пишат или кратки отговори с по 10часа закъснение..
Някакви съвети??
Бъди себе си и се отпусни :Р
Мен например момче може да ми направи впечатление ,ако има чувство за хумор и му хрумват луди идеи .
Няма причина ,за да се държиш като "дърво" отпускай края хаха
doktor_djeikal
08-21-2015, 05:33
Мен например момче може да ми направи впечатление ,ако има чувство за хумор и му хрумват луди идеи .
Като например: да ти каже да легнеш в ковчег, да ти каже да се правиш на мъртва и той да те ебе?
Като например: да ти каже да легнеш в ковчег, да ти каже да се правиш на мъртва и той да те ебе?
Е,неееееее... това е извратено вече хаха
С тези думи искам да кажа ,че искам човекът до мен да е с моята динамика
RapExotic
08-21-2015, 14:43
Първоначално си задай въпроса: "Каква е целта ми на общуване с това момиче?"
-Връзка, просто секс, приятелство, убиване на време...
Защото безцелното общуване не води до никъде и разговорът много бързо се изчерпва с дежурните един и същи фрази. От там нататък подхода вече е съвсем различен при всяка ситуация. И понеже предполагам, че търсиш гадже ще трябва да се наложи да я поканиш на среща, за да се опознаете на живо и да разбереш дали си пасвате. Това трябва да се случи във възможно най-кратки срокове, преди обектът да е загубил интерес. С една дума чата е само за да и се представиш и да и привлечеш вниманието. Самото опознаване и оставяне на впечетления трябва да станат на живо.
Целта ми е както каза ти: Връзка.. не само секс и до там... нещо сериозно, но как аджеба да се отпусна, все едно има нещо в мен което ме човърка и ме кара да се изнервям и притеснявам..
Това е най-тъпия съвет! Виж докъде е стигнал като е бил себе си!!!
Това е най-тъпия съвет! Виж докъде е стигнал като е бил себе си!!!
Човек като не може да е себе си ,каква е ползата от живота ? Да слагаш някви измислени маски ,за да се харесаш на някой?! Това е тъпото ,а не съветът ми ;) Да се отпусне и ще види ,че всичко ще е окей
За голямо съжаление, ще подкрепя Грозния. Не можеш да бъдеш себе си днешно време. Рядкост е да срещнеш човек с когото да бъдеш себе си. Причината : Дори и да имаш късмет, ще дойде някой който няма да е себе си и ще се прави на тарикат и ще вземе човека от теб, защото може да и се сториш скучен. Зависи от момичето много. Запиши се на танци, ще се запознаеш с хора. Ако от фейсбука ако ставаше, ехее : ). От нета момичета казват да, но това да е все едно на стената да кажеш " да " :) ( поне повечето, личен опит, опит на познати и едно момиче на живо ми го каза, че казва да но не излиза ). Гледах една свалка в парка ( 3 момчета мислят как да свалят цяла компания момичета ) престрашиха се но... не бяха огряти. Има и друго: момичета избират. Ще дойде някоя която ще те покани или нещо подобно, но има голям шанс да не ти хареса. Иначе към RayaS, и на мен ми се иска да си права и дано при теб да са така нещата :)
baby_baby
08-25-2015, 09:18
Отпусни се не го мисли толкова аз мисля че не трябва да се притесняваш
Човек като не може да е себе си ,каква е ползата от живота ? Да слагаш някви измислени маски ,за да се харесаш на някой?! Това е тъпото ,а не съветът ми ;) Да се отпусне и ще види ,че всичко ще е окейЕй такава е ползата - да прилъже и наебе нещо и да се кефи на живота! Ако се остави на течението и чака всичко да е окей, ще си умре девствен с хуя в ръката! На вас жените ви е много по-лесно - дори нищо да не правите, все ще се намери някой дето би правил секс със вас или поне би излизал с вас. При нас е друго - тъй че не давайте съвети, които биха помогнали на някоя ваша приятелКА , но са безполезни за мъж!
Ей такава е ползата - да прилъже и наебе нещо и да се кефи на живота!
Тук говорим за връзка ,която ще продължи повече от ден ,нали така ?Ако целта на авторът е да "наебе нещо" това е друга тема. Аз говоря за дълготрайна връзка ,в която и мъжа ,и жената ще бъдат отдадени един на друг на 100% ! Да кажем ,че едно момче се направи на тарикат и ме превлече .. и колко време ще се преструва на такъв какъвто не е ? Месец , два , година ? Аз ценя истинските хора и само такива допускам до себе си ! Грозния - Като се преструваш на друг човек губиш смисъла на живота си ..нали се сещаш ? Създадени сме различни ,за да сме различни ,а не копия на еди кой си ;)
Омега- В момента съм обвързана щастливо :) Няма преструвки ... Надявам се всичко до продължи дълго ! :) Благодаря
doktor_djeikal
08-25-2015, 19:18
В момента съм обвързана щастливо :) Няма преструвки ... Надявам се всичко до продължи дълго ! :) Благодаря
Би ли си заложила главата, че няма преструвки?
Би ли си заложила главата, че няма преструвки?
От моята със сигурност няма ,а от негова мисля ,че също няма .. не мога да ти кажа със сигурност ,защото връзката е съвсем нова,но мога да преценям хората и се надявам преценката ми да се окаже вярна :)
Пробвай с огледалото да си говориш сам със себе си, за да определиш, кои теми са ти интересни, после почни да спориш със себе си!
Почни да четеш книги, определи и от какво се интересуваш, какво в случващото се около теб те вълнува.
После почни да четеш всеки ден по 10-ина вица (вицовете спасяват - повярвай ).
Така, като цяло не бъди банален:
Здрасти Тина! Как се казваш?!
На колко си?(водки ли?)
Каква музика слушаш? - Всякаква! - Йеее супер и аз така :(
Просто разчупи леда с нещо разнообразно от скучните травиални въпросчета!
Ама кажи после има ли резултат, че съм забравил дали още важи тоя съвет ;)
пошляпватора
08-27-2015, 12:05
Не слушай жени за съвети, те говорят с полу-истини. Това, която Рая не ти казва е, че ако нямаш атрактивен външен вид, колкото и да бъдеш себе си, ако ще да си комедиант и лудак, ще си останеш на сухо. Вярно е, че статуса и заможността помагат, обаче без атрактивен външен вид най-добре да си отрежеш 1-2 ребра и да си духаш сам, щото усилията ти да си подобриш "личността" ще идат за тая, дето не духа. Както казват американците, "лайното, колкото и да го лъскаш, си остава лайно".
Не слушай жени за съвети, те говорят с полу-истини. Това, която Рая не ти казва е, че ако нямаш атрактивен външен вид, колкото и да бъдеш себе си, ако ще да си комедиант и лудак, ще си останеш на сухо. Вярно е, че статуса и заможността помагат, обаче без атрактивен външен вид най-добре да си отрежеш 1-2 ребра и да си духаш сам, щото усилията ти да си подобриш "личността" ще идат за тая, дето не духа. Както казват американците, "лайното, колкото и да го лъскаш, си остава лайно".
Подкрепям!!! Атрактивен външен вид или кинти - те могат да ти позволят хем да чукаш, хем да бъдеш себе си :D !
нещо заби форума и без да искам постнах два пъти едно и също нещо
BeeingCreepyCute
08-27-2015, 21:11
Търси под дърво и камък.
Klaudia11
08-29-2015, 20:57
Каквото и да ти кажем, ще бъде баналното "бъди себе си",но хората са себе си и се отпускат уж , а пак не могат да си намерят приятелки! И когато всеки пуска една и съща тема, на баланалната тематика, мненията по нея са също толкова еднообразни. И авторът много добре знае, че каквото и да му напишем няма да му помогне с жените. Аз ще ти кажа само едно-чакай, чакай и чакай! Ако израза " за всеки влак си има пътник" е вярна, значи, че няма от какво да се притесняваш!!!
GuardianAngel
08-29-2015, 22:34
Каквото и да ти кажем, ще бъде баналното "бъди себе си",но хората са себе си и се отпускат уж , а пак не могат да си намерят приятелки! И когато всеки пуска една и съща тема, на баланалната тематика, мненията по нея са също толкова еднообразни. И авторът много добре знае, че каквото и да му напишем няма да му помогне с жените. Аз ще ти кажа само едно-чакай, чакай и чакай! Ако израза " за всеки влак си има пътник" е вярна, значи, че няма от какво да се притесняваш!!!
Абе аз от любопитство да те питам: "Колко влака мислиш, че спират на твоята гара в живота ?"
Я стига глупости....
Ако израза " за всеки влак си има пътник" е вярна, значи, че няма от какво да се притесняваш!!!Само да ти кажа че тоя израз съвсем не е верен, ако още не си се сетила! За жена все може и да се намерят пътници, но за мъж само с чакане, пътнички няма да дойдат! Ако не са дошли и не идват - значи няма и да дойдат! Никога! Освен ако машиниста не направи нещо и не ъпгрейдне влака, ще си ръждяса ей така без да е возил никакви пътнички :D !
пошляпватора
08-30-2015, 08:36
Само да ти кажа че тоя израз съвсем не е верен, ако още не си се сетила! За жена все може и да се намерят пътници, но за мъж само с чакане, пътнички няма да дойдат! Ако не са дошли и не идват - значи няма и да дойдат! Никога! Освен ако машиниста не направи нещо и не ъпгрейдне влака, ще си ръждяса ей така без да е возил никакви пътнички :D !
Както казват Американците - жените са като местата за паркиране - дори инвалидните такива са заети.
BeeingCreepyCute
08-30-2015, 20:56
И само да чака, без да действа?
http://prikachi.com/images/87/8330087N.jpg