Влез

View Full Version : Как да си намеря приятелка :(

BloodyT
08-20-2015, 22:18
хай,

ОТ доста време съм отчаян и направо се побърквам, и да харесам дадено момиче- не обръща внимание дори не отговаря(поне в фб-то като те одреже и там и има ли смисъл на живо)... Доста съм стеснителен и не мога да се отпускам дори когато се опитвам да се забавлявам, някакъв "здървен" се чувствам.

Иначе за мен аз съм младеж, уча в университет (задочно), не работя за момента, спортувам,фитнес, подържам се.., но с момичетата съм като Дърво нито знам кво да кажа нито изобщо думичка да обеля...

Тъй като на живо няма и да имам смелост, ако пробвам в нета първоначално да се опознаем, нз но винаги 1-2 дни и като цяло или спират да ми пишат или кратки отговори с по 10часа закъснение..

Някакви съвети??

RayaS
08-20-2015, 22:27
Бъди себе си и се отпусни :Р
Мен например момче може да ми направи впечатление ,ако има чувство за хумор и му хрумват луди идеи .
Няма причина ,за да се държиш като "дърво" отпускай края хаха

doktor_djeikal
08-21-2015, 05:33
Мен например момче може да ми направи впечатление ,ако има чувство за хумор и му хрумват луди идеи .

Като например: да ти каже да легнеш в ковчег, да ти каже да се правиш на мъртва и той да те ебе?

RayaS
08-21-2015, 10:20
Като например: да ти каже да легнеш в ковчег, да ти каже да се правиш на мъртва и той да те ебе?
Е,неееееее... това е извратено вече хаха
С тези думи искам да кажа ,че искам човекът до мен да е с моята динамика

RapExotic
08-21-2015, 14:43
Първоначално си задай въпроса: "Каква е целта ми на общуване с това момиче?"
-Връзка, просто секс, приятелство, убиване на време...
Защото безцелното общуване не води до никъде и разговорът много бързо се изчерпва с дежурните един и същи фрази. От там нататък подхода вече е съвсем различен при всяка ситуация. И понеже предполагам, че търсиш гадже ще трябва да се наложи да я поканиш на среща, за да се опознаете на живо и да разбереш дали си пасвате. Това трябва да се случи във възможно най-кратки срокове, преди обектът да е загубил интерес. С една дума чата е само за да и се представиш и да и привлечеш вниманието. Самото опознаване и оставяне на впечетления трябва да станат на живо.

BloodyT
08-22-2015, 23:37
Целта ми е както каза ти: Връзка.. не само секс и до там... нещо сериозно, но как аджеба да се отпусна, все едно има нещо в мен което ме човърка и ме кара да се изнервям и притеснявам..

Грозния
08-23-2015, 20:27
Това е най-тъпия съвет! Виж докъде е стигнал като е бил себе си!!!

RayaS
08-23-2015, 20:31
Това е най-тъпия съвет! Виж докъде е стигнал като е бил себе си!!!

Човек като не може да е себе си ,каква е ползата от живота ? Да слагаш някви измислени маски ,за да се харесаш на някой?! Това е тъпото ,а не съветът ми ;) Да се отпусне и ще види ,че всичко ще е окей

Omega
08-25-2015, 09:15
За голямо съжаление, ще подкрепя Грозния. Не можеш да бъдеш себе си днешно време. Рядкост е да срещнеш човек с когото да бъдеш себе си. Причината : Дори и да имаш късмет, ще дойде някой който няма да е себе си и ще се прави на тарикат и ще вземе човека от теб, защото може да и се сториш скучен. Зависи от момичето много. Запиши се на танци, ще се запознаеш с хора. Ако от фейсбука ако ставаше, ехее : ). От нета момичета казват да, но това да е все едно на стената да кажеш " да " :) ( поне повечето, личен опит, опит на познати и едно момиче на живо ми го каза, че казва да но не излиза ). Гледах една свалка в парка ( 3 момчета мислят как да свалят цяла компания момичета ) престрашиха се но... не бяха огряти. Има и друго: момичета избират. Ще дойде някоя която ще те покани или нещо подобно, но има голям шанс да не ти хареса. Иначе към RayaS, и на мен ми се иска да си права и дано при теб да са така нещата :)

baby_baby
08-25-2015, 09:18
Отпусни се не го мисли толкова аз мисля че не трябва да се притесняваш

Грозния
08-25-2015, 18:58
Човек като не може да е себе си ,каква е ползата от живота ? Да слагаш някви измислени маски ,за да се харесаш на някой?! Това е тъпото ,а не съветът ми ;) Да се отпусне и ще види ,че всичко ще е окейЕй такава е ползата - да прилъже и наебе нещо и да се кефи на живота! Ако се остави на течението и чака всичко да е окей, ще си умре девствен с хуя в ръката! На вас жените ви е много по-лесно - дори нищо да не правите, все ще се намери някой дето би правил секс със вас или поне би излизал с вас. При нас е друго - тъй че не давайте съвети, които биха помогнали на някоя ваша приятелКА , но са безполезни за мъж!

RayaS
08-25-2015, 19:12
Ей такава е ползата - да прилъже и наебе нещо и да се кефи на живота!

Тук говорим за връзка ,която ще продължи повече от ден ,нали така ?Ако целта на авторът е да "наебе нещо" това е друга тема. Аз говоря за дълготрайна връзка ,в която и мъжа ,и жената ще бъдат отдадени един на друг на 100% ! Да кажем ,че едно момче се направи на тарикат и ме превлече .. и колко време ще се преструва на такъв какъвто не е ? Месец , два , година ? Аз ценя истинските хора и само такива допускам до себе си ! Грозния - Като се преструваш на друг човек губиш смисъла на живота си ..нали се сещаш ? Създадени сме различни ,за да сме различни ,а не копия на еди кой си ;)

Омега- В момента съм обвързана щастливо :) Няма преструвки ... Надявам се всичко до продължи дълго ! :) Благодаря

doktor_djeikal
08-25-2015, 19:18
В момента съм обвързана щастливо :) Няма преструвки ... Надявам се всичко до продължи дълго ! :) Благодаря

Би ли си заложила главата, че няма преструвки?

RayaS
08-25-2015, 19:25
Би ли си заложила главата, че няма преструвки?

От моята със сигурност няма ,а от негова мисля ,че също няма .. не мога да ти кажа със сигурност ,защото връзката е съвсем нова,но мога да преценям хората и се надявам преценката ми да се окаже вярна :)

urpa4a
08-26-2015, 00:10
Пробвай с огледалото да си говориш сам със себе си, за да определиш, кои теми са ти интересни, после почни да спориш със себе си!
Почни да четеш книги, определи и от какво се интересуваш, какво в случващото се около теб те вълнува.
После почни да четеш всеки ден по 10-ина вица (вицовете спасяват - повярвай ).
Така, като цяло не бъди банален:
Здрасти Тина! Как се казваш?!
На колко си?(водки ли?)
Каква музика слушаш? - Всякаква! - Йеее супер и аз така :(
Просто разчупи леда с нещо разнообразно от скучните травиални въпросчета!
Ама кажи после има ли резултат, че съм забравил дали още важи тоя съвет ;)

пошляпватора
08-27-2015, 12:05

Не слушай жени за съвети, те говорят с полу-истини. Това, която Рая не ти казва е, че ако нямаш атрактивен външен вид, колкото и да бъдеш себе си, ако ще да си комедиант и лудак, ще си останеш на сухо. Вярно е, че статуса и заможността помагат, обаче без атрактивен външен вид най-добре да си отрежеш 1-2 ребра и да си духаш сам, щото усилията ти да си подобриш "личността" ще идат за тая, дето не духа. Както казват американците, "лайното, колкото и да го лъскаш, си остава лайно".

Грозния
08-27-2015, 21:04
Не слушай жени за съвети, те говорят с полу-истини. Това, която Рая не ти казва е, че ако нямаш атрактивен външен вид, колкото и да бъдеш себе си, ако ще да си комедиант и лудак, ще си останеш на сухо. Вярно е, че статуса и заможността помагат, обаче без атрактивен външен вид най-добре да си отрежеш 1-2 ребра и да си духаш сам, щото усилията ти да си подобриш "личността" ще идат за тая, дето не духа. Както казват американците, "лайното, колкото и да го лъскаш, си остава лайно".
Подкрепям!!! Атрактивен външен вид или кинти - те могат да ти позволят хем да чукаш, хем да бъдеш себе си :D !

Грозния
08-27-2015, 21:07
нещо заби форума и без да искам постнах два пъти едно и също нещо

BeeingCreepyCute
08-27-2015, 21:11
Търси под дърво и камък.

Klaudia11
08-29-2015, 20:57
Каквото и да ти кажем, ще бъде баналното "бъди себе си",но хората са себе си и се отпускат уж , а пак не могат да си намерят приятелки! И когато всеки пуска една и съща тема, на баланалната тематика, мненията по нея са също толкова еднообразни. И авторът много добре знае, че каквото и да му напишем няма да му помогне с жените. Аз ще ти кажа само едно-чакай, чакай и чакай! Ако израза " за всеки влак си има пътник" е вярна, значи, че няма от какво да се притесняваш!!!

GuardianAngel
08-29-2015, 22:34
Каквото и да ти кажем, ще бъде баналното "бъди себе си",но хората са себе си и се отпускат уж , а пак не могат да си намерят приятелки! И когато всеки пуска една и съща тема, на баланалната тематика, мненията по нея са също толкова еднообразни. И авторът много добре знае, че каквото и да му напишем няма да му помогне с жените. Аз ще ти кажа само едно-чакай, чакай и чакай! Ако израза " за всеки влак си има пътник" е вярна, значи, че няма от какво да се притесняваш!!!

Абе аз от любопитство да те питам: "Колко влака мислиш, че спират на твоята гара в живота ?"
Я стига глупости....

Грозния
08-29-2015, 23:24
Ако израза " за всеки влак си има пътник" е вярна, значи, че няма от какво да се притесняваш!!!Само да ти кажа че тоя израз съвсем не е верен, ако още не си се сетила! За жена все може и да се намерят пътници, но за мъж само с чакане, пътнички няма да дойдат! Ако не са дошли и не идват - значи няма и да дойдат! Никога! Освен ако машиниста не направи нещо и не ъпгрейдне влака, ще си ръждяса ей така без да е возил никакви пътнички :D !

пошляпватора
08-30-2015, 08:36
Само да ти кажа че тоя израз съвсем не е верен, ако още не си се сетила! За жена все може и да се намерят пътници, но за мъж само с чакане, пътнички няма да дойдат! Ако не са дошли и не идват - значи няма и да дойдат! Никога! Освен ако машиниста не направи нещо и не ъпгрейдне влака, ще си ръждяса ей така без да е возил никакви пътнички :D !

Както казват Американците - жените са като местата за паркиране - дори инвалидните такива са заети.

BeeingCreepyCute
08-30-2015, 20:56
И само да чака, без да действа?
http://prikachi.com/images/87/8330087N.jpg