Влез

View Full Version : Започване на нова връзка.. с братовчедка си .. :(

mysterious_way
08-21-2015, 10:19
Здравейте, приятели! От известно време общувам с едно интелигентно момиче, студентка. Много хард мадама, мното точна, сериозна, не е като повечето момичета.Здраво стъпила на земята и знае какво иска от живота. Решихме да си дадем шанс и да пробваме как стоят нещата, дали може да се получи нещо между нас, да се опознаем повече и т.н , НО разбрах , че сме 3-ти братовчеди. Не го знаех до сега , понеже сме от различни градове, но тя учи в моя град. Не знам не ми се беше случвало , 3-ти братовчеди не е кой знае каква рода, но все пак чувствам се гадно, защото наистина ми хареса момичето и бих се радвал, ако станат нещата.. Изобщо да излизаме ли , планувал съм романтична вечеря с нея .. и т.н. някой имал ли е такъв случай и дали би било проблем според вас. Разказа ми , че имала 2год. връзка след което пълни разочарования и така .. страхотна е заслужава да бъде щастлива но .. връзка и секс по натам нямам идея какво да правя. :)
Благодаря ви предварително.

ДОТА
08-21-2015, 10:38
Купи си голямо хвърчило и като започне голяма буря бягай да го пуснеш

mysterious_way
08-21-2015, 11:22
Изключително съм ти благодарен за отделеното време и труда да си оставиш коментара тук. :)

AmxModx
08-21-2015, 11:28
Ся кво са праиш на висшист

mysterious_way
08-21-2015, 11:34
На нищо не се правя, просто живеем в толкова побъркано общество, че всеки един жест на добра воля или опит от моя страна да бъда учтив ( дори на отговор, който ме праща в гората да пускам хвърчила ) се смята за "Кво са праиш на висшист"

ДОТА
08-21-2015, 11:38
Премести се да живееш в Норвегия, там е нормално да спиш с роднините си, пък след време ще е възможно и децата да се ебат с родителите си.

http://spodeli.net/4/story-8312.html

ти ако поне малко уважаваше роднините си, нямаше и да помисляш да ги чукаш

AmxModx
08-21-2015, 11:42
Премести се да живееш в Норвегия, там е нормално да спиш с роднините си, пък след време ще е възможно и децата да се ебат с родителите си.

http://spodeli.net/4/story-8312.html

ти ако поне малко уважаваше роднините си, нямаше и да помисляш да ги чукаш

Как го намери :д

ДОТА
08-21-2015, 11:44
Пишеш кръвосмешение в търсачката и ти излизат всякви тъпаци, които искат да изчукат роднините си

mysterious_way
08-21-2015, 11:48
Може да се опитам да извлека поука от коментара ти, който толкова целесъобразно е насочен към съвестта ми с цел да се почувствам зле, благодаря ти за което , получава ти се.

mysterious_way
08-21-2015, 11:53
Проблемът е там , че до вчера не знаех, сега вече знам и се чудя дали да излизаме или няма смисъл , но ако вие реагирате така .. няма смисъл да продължвам да пиша или да се питам.

Pug_306
08-21-2015, 12:05
Абе дето са казали хората - настанаха години да се ебат роднини :D В крайна сметка ти си решаваш какво да правиш - ако е само за секса няма какво да те бърка, но като че ли за връзка ще са малко тъпи нещата :)

RapExotic
08-21-2015, 15:50
Първоначално и тя трябва да бъде осведомена, че ти е братовчедка. От там нататък вие си решавате какво да правите, но е подло да тръгнеш с нея и след време да разбере тази информация. Според мен не е добра идея да си гадже с какъвто и да било роднина.

mysterious_way
08-22-2015, 06:40
Благодаря ти, разбира се , че ще и кажа.Никога не бих прикрил такова нещо.Ще го обсъдим. :)

Scarface...
08-22-2015, 08:55
излез с нея , може да се разочаровате един от друг , преди да се е стигнало до нещо сериозно... и аз съм имал подобни ситуации , но съм отказвал ;) ако пък е толкова перфектна , колкото е описваш ...кажи и излезте и ще разберете какво да правите.

sweet*delicious
08-22-2015, 16:10
Кажи и че сте братовчеди и го обсадете и вземете решение като едно щастливо семейство