Влез

View Full Version : Влюбих се

plmnbvcxz
08-21-2015, 10:39
Здравейте. Влюбих се в едно едно момиче,но не знам дали ме харесва. Още като се запознахме ми поиска фейсбука.Постоянно си пишем с нея във Фейсбук, случвало се е дори почти по цял ден да си пишем. С нея имаме страшно много сходни интереси. Вече я познавам от 2,3 седмици, но проблема е , че не съм сигурен дали ме харесва. Наскоро й писах и я попитах дали иска да излезем някъде само двамата , тя каза да, но на следващия ден изненадващо ми писа и ми каза,че я боли много силно главата и така и не излязохме. Мисля, че ясно й показах, че я харесвам, докосвам я, гледам я в очите, но не мога да остана с нея на саме, за да й кажа какво чувствам към нея. Според вас това с главата дали е било истина, или просто се е опитала да се измъкне? Да я попитам ли отново да излезем, или да спра да й досаждам за това и да се отдръпна от нея. Според вас харесва ли ме или ме приема само като приятел, моля тези, който имат голям опит с момичетата да коментират... Времето ми изтича и дори да ме харесва може да вляза във френд зоната, а от там няма измъкване.....

ДОТА
08-21-2015, 10:42
Днес е петък и както всеки петък ще се напълни с тъпи теми пускани от една незадоволена женска модераторка

plmnbvcxz
08-21-2015, 10:49
Не знам за какво говориш, но темата е сериозна и не съм незадоволена модераторка, а момче на 15, името ми е някво измислено, но не съм трол. Повярвай.....

Pug_306
08-21-2015, 11:19
Недей, удари си една чикия и лягай да спиш !

Klaudia11
08-24-2015, 11:13
Оо, даа това с главата е истина! Жените винаги се оправдават по този начин... И ми писна от тая Фейсбук любов, айде спрете се и излезте малко навън, къде си търсите гадже там???

urpa4a
08-26-2015, 00:37
Споменаваш, че имаш физически контакт с момичето, което е добре, че не караш само на фейсбук.
Просто я придърпай някой път, както си се докосвате, хвани я през кръста и я поведи някъде на самотно ъгълче, ако тръгне да се противи или пита къде, кажи й че искаш нещо да й покажеш. Притисни я леко и без принуда към себе си и й кажи, че отдавна ти е в мислите, това което ще направиш след малко и докато се чуди какво, я целуни!
Незнам дали ще се получи, ама ти пожелавам успех, без борба няма награда, който има по-добра идея да споделя...

пошляпватора
08-27-2015, 11:58
Тази не те харесва. Възможно е поначало да те е харесвала, но ти си се дъвкавил прекалено дълго и тя е загубила интерес / разбрала е, че нямаш ташаци. Това с болящата глава е типично женорястко извинение, за "да не си мислиш, че проблемът е в теб, хихи". И никога не си разкривай чувствата на жена, това е тотално анти-предизвикателство - убиваш тръпката и мистерията. Да говориш за чувствата си, при това толкова рано, не ти прави услуга. Кара те да изглеждаш слаб, прекалено зависим и нуждаещ се, както и неуверен. Бих ти препоръчал да изчакаш 1 седмица и да й се обадиш за среща. Ако пак си измисли някакво извинение, бъди сигурен че каквато и капчица атракция да е имало, се е изпарила. Също така не можеш да влезеш във френдзона без самият ти да се съгласиш на това. Това, което ще ти се случи най-вероятно е по-скоро пуси-block. Не прави грешката на много глупци да й се омилкваш и да й се втъркваш като приятел, надявайки се да й пораснат чувства към теб.

Ellinor
08-28-2015, 05:13
Покани я отново, но ако може само двамата. Отидете на място където няма много хора и признай чувствата си. Тя ще ти отвърне както го чувства и готово. Все пак може да каже, че въпреки това ще си останете приятели. След време, ако сега не те харесва е възможно да се влюби в теб.