Влез

View Full Version : Изнасилен от двама мъже [Не е мое]

Nikkyto
08-22-2015, 10:45
Здравейте.Не искам да ви казвам ,че ме е срам но това е самата истина...Аз съм момче на 23 год. и преди около 2 месеца се прибирах от тренировка по футбол.Както си ходех забелязах ,че един по възрастен мъж около 40,45 годишен ме следи ,но не обърнах много внимание на това. В моя град (анонимен нека си остане) стадиона на който тренирам е доста далеч от нас.Така ,че беше дълго пътуване пеш.По едно време забелязах ,че този мъж не спира да ме преследва и дори забърза темпото си с ,което ходеше.Както винаги не го сметнах за нищо интересно "голяма грешка"...Изведнъж усетих ,че ме хванаха за ръцете и ми ги завързаха в една доста тясна и тъмна уличка близо до главната.Мислех ,че ще ме ограбят или ще искат откуп за мен ,но гологлавия дебелак си събу панталоните и си показа члена...Това няма да го забравя никога..Каза : Лапни го ! И ми го навря в лицето ,разбира се аз неисках но някакси стана.След около 10 минути той се превъзбуди и ми свърши в устата... беше една от най-гадните случки ,които са ми се случвали.....беше отвратително.Помислих си ,че всичко е свършило ,но едва тогава започна.Както си седях облян в гъста семенна течност ,той извади телефона си и позвани на някого и след около известно време дойде още един.Заведоха ме в една изоставена къща не далеч от уличката и ме накараха да клекна кучешката.Бутнаха ме и този новия по-слабия ми го сложи в анала...такава болка не бях чуствал ,след известно време болката отмина.Редуваха се кой да ми бъде от зад.По едно време усетих как слабия се изпразни в мен и гъстата му сперма се втичаше в мен.Бутнаха ме на земята и слабия се наниза на моя х*й почна да подскача и да се свива от кеф.Бяха си чисти педали.Не много по късно дебелия ми седна на лицето и ми каза "Лижи бе мишок"нямаше как да откажа (миришеше ужасно)По едно време извиках "ААаааАа"
и свърших докато бях в по-слабия и на него му стана прекрастно.След няколко часа ме пуснаха ,но никога няма да бъда същия.Сега вече съм ХИВ !

-Не е мое !

BeeingCreepyCute
08-22-2015, 11:05
Бяха си чисти педали.
В случая, ти си педала.

sweet*delicious
08-22-2015, 14:49
Боже какво прочетох......

ДОТА
08-22-2015, 14:55
Ти сигурно си единствения футболист, който не е педал.

ZackS
08-23-2015, 23:04
Един го отваря всички намазват.

Dwyd96
08-24-2015, 00:25
Тоя дебелия сигурно е майстор на възлите, за няма и 10 секунди го е вързал... Сериозно ти тва как си го представяш, ходиш си по улицата и изведнъж някъв те връзва :д по нескопосан трол няма... Даже и тия с темите "ако свърши на пъпа ми ще забременея ли" са по-добри в троленето :х

П.с "Сега вече съм ХИВ"- ко каза ????

ZackS
08-24-2015, 00:30
Тоя дебелия сигурно е майстор на възлите, за няма и 10 секунди го е вързал... Сериозно ти тва как си го представяш, ходиш си по улицата и изведнъж някъв те връзва :д по нескопосан трол няма... Даже и тия с темите "ако свърши на пъпа ми ще забременея ли" са по-добри в троленето :х

А не аххахахахахаххахахахсхахс хаххахахахах вика майстор по възлите хахаххахахах

Pug_306
08-24-2015, 09:09
Е може ли да има такова тъпо теле като автора ....

nigara
08-24-2015, 09:15

То ако цялата история беше как се връзват и завръзват на какво щеше да прилича?

Klaudia11
08-24-2015, 12:20
Е, па като не е твое, що го пускаш? Или аз нещо не съм разбрала.

Klaudia11
08-24-2015, 12:24
.Бяха си чисти педали.Не много по късно дебелия ми седна на лицето и ми каза "Лижи бе мишок"нямаше как да откажа (миришеше ужасно)По едно време извиках "ААаааАа"
и свърших докато бях в по-слабия и на него му стана прекрастно.След няколко часа ме пуснаха ,но никога няма да бъда същия.Сега вече съм ХИВ !

Ахахахахахахахаха, неее не мога.

baby_baby
08-24-2015, 16:48
Много филми гледаш