Влез

View Full Version : Обича ли ме или не?

oburkaniq
08-22-2015, 15:24
Здравейте, аз съм момче на 15 години и ходя с едно прекрасно момиче на 16 години (вече почти 5 месеца). Аз мн ама наистина мн я обичам. В края на първият месец замалко да се разделим след като ми каза че не ме обича, каза че ме била използвала за да забрави едно момче с което е имала нещо и тя мн го е обичала... аз и обесних че я обичам (а то е истина) и в последствия се здобрихме и тя мн съжеляваше... Каза ми че ще се опита да ме заобича и че не било точно така, а че имало нещо... Въпросът е че незнам дали ме обича.. Имаше един период, в коиткокогато и кажех, че мн я обичам ря също ми отговаряше със същото и аз си мислех, че всичко върви добре. След известно време тя ми каза, че не било точно така и ме обичала, но малко. Ние се караме почти всеки ден за глупости и се здобряване след около 30-40 мин. Аз всеки ден и казвам по 1000 пъти колко мн я обичам и колко мн държа на нея и че незнам какво ще правя без нея (а то е истина). Кажете ми татя ви как да разбера дали наистина ме обича и какво е нужно за да ме обича повече дори малко повече, защото аз мн я обичам и държа на нея. Разберете ме тя е най-прекрасното нещо в живота ми, тя ме дарява с усмивка на лицето тя е прекрасна, незаменима постоянно когато не сме заедно говорим по телефона и дори нашите се дразнят и ми се сърдят но аз искам да си говоря с нея и не ми пука за мнението на друтите... Мн я обичам моля ви помогнете ми, защото ме е страх да не я загубя. Тя е всичко за мен... Ако я загубя няма да си го простя... Мн я обичам... Моля ви кажете ми своите съвети по бързо. Ако я загубя няма да си го простя... Благодаря ви предварително. Ако има грешки при писането извинете ме :)

jghgh
08-22-2015, 15:26
краткият отогвор на въпроса ти е: "не"

paradosou
08-22-2015, 15:30
Рядко сладникаво, особено за момче... Сори, изплъзна ми се и тук заяждането.
Знам, че сега не вярваш, ама мацето надали би написало такава тема за теб... просто не е достатъчно споделено вашето. Мрази ме, ако искаш xD, ама колкото по-бързо се разделите, толкова по-голяма услуга за теб ще е.

AnzaRe
08-22-2015, 23:07
Не

BeeingCreepyCute
08-23-2015, 06:17
Не те обича.

doktor_djeikal
08-23-2015, 06:36
Да, обича те, дори се чуди как да ти го каже по - напред. Засили си и си удари главата в стената, може да помогне.

a.t.13
08-24-2015, 00:18
И според мен не те обича, но ако започнеш да се държиш малко по-студено с нея и не и повтаряш постоянно колко я обичаш и колко е неверояна, то тя може да се стресне от това твое държание и да започне да дава нужното от себе си за вашата връзка. Естествено, това не означава да спреш тотално с думите "обичам те!", а просто да не го повнаряш постоянно.

BeeingCreepyCute
08-24-2015, 10:43
Коври бол.

Klaudia11
08-24-2015, 10:46
Как така ти е казала, че те обича, но "малко". Няма такъв филм. Или те обича или не, а в тоят случай, отговорът е много прост-НЕ те обича, сори... А ти за момче прекалено си се захласнал, стегни се малко!

urpa4a
08-26-2015, 00:48
Тя не знае как да те разкара, ти не знаеш защо си с нея, явно е че те кефи, ама май само визията е водеща в случая, защото като характер е като гнила круша, от която съвсем скоро ще почнат да те лазят гадни слузести червеи.
Няма понятия, като обичам те "малко", "много", камо ли "средно никак", но тя от началото е била честна с теб. Защо си мислиш, че любов се налага! Не е начина, като ти е казала тръгнала е да забрави старата любов само се излагаш. Може да са му свършили парите и сега ти да я издържаш, пък те да си се пецкат за твоя сметка (малко филми бол тука).
Явно за да не те разкарва вижда облага и не е нужно да се правиш на петльо ебльо, когато си петльо наебан...
Жени има бол, точно тази не те обича, а просто ходи от съжаление с теб, докато не намери нещо по-добро - ама си е болка и за двама ви и докато не се разделите, ще си страдате ...

GuardianAngel
08-26-2015, 17:14
Братле...тя се чувства виновна,че не чувства същото кат теб...ма понеже е много малка и затва ти отговаря ....ако бехте с 5 години по големи тя щеше да те е зарязала ..а ти щеше да си го изстрадали забравил.. или пък още да страдаш :D