Влез

View Full Version : Малко проблемче :) Моля за вашите мнения

AwesomEBG
08-23-2015, 22:39
Здравейте всички. Таа имам малък проблем. Може би на психична основа, но е следния ... Преди време с бифшата ми приятелка след един от пътите, в които правихме секс много се бях стресирал, че съм направил фал, въпреки че бях с кондом. И от тогава винаги след като правя секс имам притеснения... Скоро с настоящата ми приятелка (3-4 дни) го правихме и проблема е следният: Имах кондом, които стоеше в портфейла ми, но той стои в задния джоб и като сядам кондома се беше отворил, но въпреки всичко го използвах. За всеки случай като свършвах, свърших отвън и дори го пълних с вода после и му нямаше нищо. Но твърде много се притеснявам... Имам чувство, че винаги правя фал.. И след всеки път се притеснявам много..

Dwyd96
08-24-2015, 00:32
Решението на проблема ти е много лесно.... МИНЕТЕ НА СВИРКИ...

AwesomEBG
08-24-2015, 04:12
Постоянно се притеснявам, а във всички случаи досега няма защо.. Какво мислите вие?

Dwyd96
08-24-2015, 14:13
МИНЕТЕ НА СВИРКИ

Klaudia11
08-24-2015, 14:13
Мхм.. Пхах

Rabalka
08-24-2015, 14:29
МИНЕТЕ НА СВИРКИ

свирки и анален докато претрапнеш пак

AwesomEBG
08-24-2015, 15:17
Набивам си някви филми, че от най-малкото може да стане фал и край ... Филма се развива на макс докъто не и дойде

baby_baby
08-24-2015, 16:43
Мда на психическа основа ти е проблема

AwesomEBG
08-24-2015, 19:01
Мда на психическа основа ти е проблема

Въпреки, че съм почти сигурен че няма проблеми и пак даже и нея натварвам ... Ддз трябва да търся начини да се отърся ..

doktor_djeikal
08-24-2015, 19:28
Отиди на психиатър, одрежи си ташаците, варианти много. Не слушай Dwyd96, близо 50% от жените, които са забременяли са забременяли от свирка.

AwesomEBG
08-24-2015, 20:52
Отиди на психиатър, одрежи си ташаците, варианти много. Не слушай Dwyd96, близо 50% от жените, които са забременяли са забременяли от свирка.

О уе поредния "готиняга" където се мисли за забавен във форумите :)

baby_baby
08-24-2015, 21:04
Въпреки, че съм почти сигурен че няма проблеми и пак даже и нея натварвам ... Ддз трябва да търся начини да се отърся ..

Еми тогава недей да си въобразяваш отпусни се просто

baby_baby
08-24-2015, 21:05

Еми тогава недей да си въобразяваш отпусни се просто

doktor_djeikal
08-24-2015, 21:19

Поредната проста путка, която иска да я пълнят и после реве, че я е страх да не забременее.

AwesomEBG
08-24-2015, 22:15
Поредната проста путка, която иска да я пълнят и после реве, че я е страх да не забременее.

Бъркаш се :) Жив и здрав

BeautyCupcake
08-25-2015, 19:19

++

urpa4a
08-25-2015, 22:03
Намери си сериозна приятелка, направете си тест за венерически болести, да сте сигурни, че сте чисти.
След това нека мине на хапове, които предпазват от бременност и ще ти мине притеснението, защото няма да имаш нужда от кондоми, а и излиза в пъти по евтино от тях, като дори е полезно за редовността на цикленето на момичето ;)

AwesomEBG
08-25-2015, 22:07
Намери си сериозна приятелка, направете си тест за венерически болести, да сте сигурни, че сте чисти.
След това нека мине на хапове, които предпазват от бременност и ще ти мине притеснението, защото няма да имаш нужда от кондоми, а и излиза в пъти по евтино от тях, като дори е полезно за редовността на цикленето на момичето ;)

Благодаря за сериозността и мнението :)

urpa4a
08-25-2015, 22:42
Благодаря за сериозността и мнението :)

Винаги ;)
Но се консултирайте с гинеколог, преди да изберете въпросните хапове...

doktor_djeikal
08-26-2015, 06:09

Ако майка ти беше пила такива, сега нямаше да има пълни малоумници като теб, олигофренче, полезни били, тия химии повече вредят, отколкото помагат.

urpa4a
08-26-2015, 06:24
Ако майка ти беше пила такива, сега нямаше да има пълни малоумници като теб, олигофренче, полезни били, тия химии повече вредят, отколкото помагат.

Че твойта, като е пила когато са ги изпробвали върху маймуни и не са й подействали, по-добре ли е?
Аз казвам вариант, ако си толкова тесногръд, че не можеш да го възприемеш си е проблем на умствения ти багаж!
Не виждам с какво мога да навредя на човека, за да вземе правилен избор, пък и да ти кажа имам много приятелки дъщери на гинеколози и всички потвърждават, че са полезни, но трябва да се внимава в избора им, защото за всяка жена се предписват различни...Но какво ти обяснявам, нали мама те е научила, да си си малоумничко и неразбиращо....

doktor_djeikal
08-26-2015, 06:45
Че твойта, като е пила когато са ги изпробвали върху маймуни и не са й подействали, по-добре ли е?
Аз казвам вариант, ако си толкова тесногръд, че не можеш да го възприемеш си е проблем на умствения ти багаж!
Не виждам с какво мога да навредя на човека, за да вземе правилен избор, пък и да ти кажа имам много приятелки дъщери на гинеколози и всички потвърждават, че са полезни, но трябва да се внимава в избора им, защото за всяка жена се предписват различни...Но какво ти обяснявам, нали мама те е научила, да си си малоумничко и неразбиращо....

На теб и извънземните могат да ти кажат, ти може и принца на белия кон да чакаш.

urpa4a
08-27-2015, 17:54
На теб и извънземните могат да ти кажат, ти може и принца на белия кон да чакаш.

Аз съм ги създал извънземните, няма как да ми кажат нещо ново. Само не знам тоя принц за какво му е, а и белите коне са просто колаж, реално не са чак толкова вървежни...
Ти като не знаеш, за какво говориш и си чешеш пръстите и липсващите мозъчни гънки, карайки всички да те хейтват, значи май наистина не си говориш с никой, ако имаш проблем да ти изпратя някой извънземен ей тей да ти прави компания, че скоро май няма да се оправиш....
Ей голям си дебил да знаеш, кво ти се връзва, ама си самотен, кой ако не някой, дето ти се връзва на глупостите ти трябва в тоя живот. Та нали съм си доброто самарянче, ще питам за някое друго хапче ей тука до нас в лудницата, да ти предпишат хората, ще ме разберат, колко ли не хора изпратих при тях и са ми длъжници вече ;)

BeeingCreepyCute
08-27-2015, 21:31
Аз съм ги създал извънземните, няма как да ми кажат нещо ново. Само не знам тоя принц за какво му е, а и белите коне са просто колаж, реално не са чак толкова вървежни...
Ти като не знаеш, за какво говориш и си чешеш пръстите и липсващите мозъчни гънки, карайки всички да те хейтват, значи май наистина не си говориш с никой, ако имаш проблем да ти изпратя някой извънземен ей тей да ти прави компания, че скоро май няма да се оправиш....
Ей голям си дебил да знаеш, кво ти се връзва, ама си самотен, кой ако не някой, дето ти се връзва на глупостите ти трябва в тоя живот. Та нали съм си доброто самарянче, ще питам за някое друго хапче ей тука до нас в лудницата, да ти предпишат хората, ще ме разберат, колко ли не хора изпратих при тях и са ми длъжници вече ;)
Показа прекалено много интелект за Др. Djeikal. Сега ще спре да пише в темата..

Dwyd96
08-28-2015, 00:05

Ти така ли си се родил?? Или си плод на анален секс?